Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:31:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част  (Прочетена 141357 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 21, 2009, 18:00:39 »

Лелелеееее, айде, стискаме палци, да имаш сигурни добри новини на другия преглед!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Но аз за себе си съм сигурна вече, имам страхотно предчувствие!!!!!!!! good good good Wink Wink Wink

И аз така!!! good give_rose

Ренка, а защо не си направиш и кръвен тест? Ей, така за сигурност и твое успокоение! kiss2

Малко Offtopic ама, как така твоя доки толкова време не може да види нищо? pardon
Аз след 2 теста с "+" резултат вече си бях сигурна, а отидох на док като бях в 9 гестационна седмица!
Така че, Ренка, от мен имаш едно голямо Честитооооооо yahoo и силна прегръдка! пази леглото и си почивай!!! yahoo
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 21, 2009, 18:05:58 »

pqz Хайдеее - стискаме палци всичко да е наред и ще чакаме новини.  yahoo
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 21, 2009, 18:09:05 »

Продължавам да стискам палци!!!! good good good
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 21, 2009, 18:10:17 »

Рени, едно тихичко честито сега, а стискам палци другата седмица вече съвсем официално да се преместиш в темата за бъдещите майчета  Good luck Good luck Good luck
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 21, 2009, 18:13:06 »

Miri какво представлява този прогестеронов крем, че за първи път го чувам...на мен ми изписаха дуфастон със съмнение за нисък прогестерон и затова питам..
Дуфастона, който си е прогестерон е от животински произход. Прогестероновия крем е обагатен с прогестерон , който е от растителен произход, добива се  от Wild Yam (май на български е див сладък картоф). кремът се маже на гърдите , свивки на ръката , общо взето където кожата е по-тънка и богата на вени и капиляри. мазането започва от 12 до 26 ден на цикъла.  Дават го предимно на жени в менопаузата, но  го препоръчват и на жени с нередовен цикъл и нисък прогестерон. Хубавото при него е ,че няма странични действия , тъй като е на растителна основа. Незнам дали се предлага в България , така че попитай в аптеката или някой билков магазин.

Рени , чакаме те ! Дано ни зардвашс  PREGQ
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: април 21, 2009, 18:15:49 »

Рени сега виждам ,че си писала. Ама при три положителни теста, няма какво да се чудиш. Почивай си и се пази. Честито и силно ти стискам палци!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 21, 2009, 18:37:25 »

Аз след 2 теста с "+" резултат вече си бях сигурна, а отидох на док като бях в 9 гестационна седмица!
Така че, Ренка, от мен имаш едно голямо Честитооооооо yahoo и силна прегръдка! пази леглото и си почивай!!! yahoo

Танче, по мой сметки трябва да съм в около 4-та или 5-та седмица, а доки каза, че най-сигурно се виждало след 6-тата. Затова следващата седмица ще се видим отново. Дано само всичко да е наред. А за Бъдещите мами ще се запиша след няколко месеца, като се уверя че всичко е наред.

Момичета, благодаря вина всички за подкрепата!!! give_rose Много прегръдки и целувки на всички вас.
« Последна редакция: април 21, 2009, 18:41:54 от Рени » Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 21, 2009, 18:43:12 »

Рени,честито!Почивай си.Стиснати палци и от мен всичко да е наред и на следващия преглед да го видите. good
Аз този месец пропуснах правенето на тестове за овулация.Малко оставих нещата "по течението".Ще си проличи след някоя друга седмица дали сме свършили нещо.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 21, 2009, 18:48:02 »

Рени, миличка, така се радвам за вас  yahoo
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #204 -: април 21, 2009, 18:50:52 »

Ей, че хубава новина!!!  Bravo Най-накрая радост да има и в нашата темичка! Рени, да се пазиш и да си почиваш, и най-вече да си позволиш да се зарадваш, че то и това не е лесно след опити и опити... Много прегръдки и дано, като се преместиш в другата темичка, да те последваме и ние  give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 21, 2009, 18:53:16 »

Ренка честито мила,след толкова положителни тестове значи е ясно.Много се радвам за теб. Bravo Bravo Bravo
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 21, 2009, 18:55:24 »

Рени честито...дано всичко е наред   yahoo...
а на всички момичета пожелавам дано всички скоро се изместим от тази темичка ,за да има място и за другите..
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 21, 2009, 20:38:06 »

Рени, едно тихичко честито и от мен!  danceg
И аз днес сто пъти я проверявам темичката за новини от теб! Всички имаме нужда от теб да ни донесеш голяма глътка надежда. smile
Иначе разбирам това, че я караш по-спокойно с ентусиазма, смятам, че това е най-правилната политика. Сега пази леглото вкъщи, ама наистина леглото, по-малко оставай в седнало положение, хапвай добре и разнообразно, но без да преяждаш, прави леки разходки, но избягвай места с тълпи от хора, както и контактите с малки деца, изобщо прави само най-любимите ти неща и се отдай на пълно спокойствие...и ти пожелавам с много спокойствие и усмивка след две седмици да чуеш сърчицето на твоето малко съкровище и след още 5, като влезеш в 12-та г.с. да се поздравиш за геройството, с което си се грижила за своята малка точица и сега, когато тя вече се е закрепила сигурно за мама, да се зарадваш истински на своето малко чудо!
Успех, мила, всички тук насочваме всичките си положителни мисли към теб и зараждащия се живот в теб.  give_rose
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 21, 2009, 20:41:25 »

Рени, имаш тихичко честито и от мен мила  give_rose
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 21, 2009, 20:50:58 »

Bravo Bravo :bravo:Ренка,честито!!!Много се радвам за теб!Айде,другата седмица да се похвалиш, пък дано да повлечеш крак Sunshine
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: