Ритуална зала Варна. Внимание!

<< < (22/25) > >>

tonitta:
Абсолютно може,но не и с книгата от ритуална зала,но нас това не ни притесняваше,макар някои да го наричат "театър" :\Можеш да погледнеш в албума ми как се получи...беше приказно и нищо общо с Ритуалната зала...А агенции има бол и всички предлагат богат избор според сезона,можете да си го направите почти навсякъде.Ако имаш нужда от координати или съвети можеш да ми пишеш на лични :girl_wink:

anelcka80:
А колко ви излезе акто цена?

Eva_2008:
Цените на изнесените ритуали са между 150 и 300 лв. 

zimzi:
Здравейте, милички- аз ще се омъжвам на 10. 07. 2010г - след две седмици и познайте, колко пари ми взеха от ритуална зала Варна като се има напредвид, че сватбата ни е съботна с битов ритуал, в 13:40 часа и не е единствена- 339 лева, след което разбрах, че в цената влизат и снимките, а в сайта на ритуална зала Варна са обявени следните цени:

Със сключване на граждански брак фолклорен ансамбъл
Делничен ден – 80 лева
Събота и Неделя
До 13.00 – 140 лева
До 15.40 – 180 лева
След 16.00 – 380 лева
За единствен ритуал през деня 300 лева

Но за съжаление никой не ни информира за промяната на цените- докато набързо попълвахме декларациите, дамата каза, че дължим 339 лева и нямахме време да го обмислим, понеже тя много бързаше да излиза... Тъй като и нас ни притискаше времето, понеже работим в София, трябваше да вземем импулсивно решение. Ако разполагахме с повече време може би щяхме да сключим брак в Аксаково / и без друго аз съм от там/.

И според мен не е правилно във Варна да има само една ритуална зала!

Миши:
Хайде малко да раздвижем темата. Интересувам се от условията на ритуалната зала, понеже моя приятелка скоро ще сключва брак, но е много ангажирана та и помагам доколкото мога. Наистина ли са тези невероятни цени и няма ли някаква сила, която може да повлияе на тези ненормални хора. Като е казано, че сватбата е веднъж в живота и давай да ги съдерем доколкото се може. Поне отношението от страна на хората в ритуалната добро ли е, защото вече изчетох какво ли не. Но за жалост незнам друга ритуална зала, за да я препоръчам. Ако приемем, че се съгласи там да е с техните условия и техния фотограф, то поне качеството заслужава ли си? Но никак не ми изглежда нормално 50лв за 2бр снимки. Ох извинете ме, но много се ядосах на всичко изчетено, чак немога да си оправя словореда.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница