Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 17:47:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - колички, креватчета, дрешк  (Прочетена 183457 пъти)

mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #30 -: март 09, 2009, 12:00:37 »

Момичета, аз в събота бях на пазар и малко се олях  blum Пък и нали вчера беше 8ми март, малко подаръци за бебка, че и тя да усети празника  Wink
Пускам ви линк да видите нашите покупки
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/mmagi/2/?action=gallery
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 09, 2009, 12:17:27 »

mmagi Всичко е много сладурско - браво на теб Bravo smile
Ето и снимчицата на шапчицата за бебо

Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 09, 2009, 12:20:04 »

Момичета,много са ви хубави покупките Bravo всичко е толкова сладкоооо yahoo
А по въпроса с чувалчетата-аз реших  да сме със pardon една акушерка ме посъветва,че това е по-доброто решение от юрганчето на първо време...и най-важното е ,че няма да го мислиш детето дали си е извитало одеалцето на главичката...
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #33 -: март 09, 2009, 12:26:10 »

Много хубави покупки  Love girl  Искам вече и аз  Плачещо момиче
Маги, гащеризончето на втората снимка и страшно сладурско!
Роди, много хубава шапка. Преди време Булечка беше писала, че е хубаво първата покупка на бебето да е шапка, за да излезе с главата надолу  blum И аз мисля така да направя.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 09, 2009, 12:31:54 »

Ние точно заради това поверие купихме първо шапка smile
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 09, 2009, 12:49:23 »

mmagi,
покупките са ти страхотни  Bravo
Аз все още нищо не съм купила, освен поръчки по интернет, шапка също нямам  blum
Поне вече съм доволна, че избрахме количка и сме 100% убедени, че точно това и никоя друга е нашата количка!!!  yahoo Вчера бяхме във Варна и два пъти ходих да я гледам и бутам, супер лека и маневрена и мн мн красива  heart. Не сме я купили още, че е мн рано. Два месеца няма къде да я държим, но вече другия месец ще я взимаме  tease
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 09, 2009, 13:01:47 »

didda кажи каква е количката и къде си я гледала , че и аз скоро трябва да оглеждам за количка smile
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 09, 2009, 13:15:27 »

Маги това оранжавото комплекче е разкошно, очите ми останаха Bravo Bravo
jasmine не намирам снимка на кошарката в нета, но като си я вземем в къщи ще я снимам задължително yahoo
Диди каква количка избра последно? Аз още съм за Чикото , ама ще изчакаме да се роди бебо blum
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #38 -: март 09, 2009, 13:48:14 »

Момичета, радвам се, че са ви харесали покупките за нашата бебка  good , с много мерак и ентусиазъм ги купувам, както и всяко бъдещо мамче, де. girl_wink Синичкото гащеризонче ни е подарък от бъдещия чичо и той много се вълнува също  Wink
 Роди, супер шапчица  good
Диди, покажи количката  girl_wink
Luv4e страхотни неща си купила, браво на теб, да си ги ползвате със здраве  give_rose give_rose give_rose
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 09, 2009, 15:45:57 »

Юхуууу yahoo yahoo yahoo получих си още една поръчка и съм много щостливаааа...всичко надмина очакванията ми smile
повивалника smile
въртележката
така ще изглежда от перспективата на бебо blum
и двете спални човалчета,които са толкова мекичкиииии smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 09, 2009, 16:07:44 »

Майче супер са особено чувалчета са супер сладурски оф там си имате голям избор   pardon
Маги ти не се здържа мила супер са аз нали като видя рокля се разтапям че тази дето си я взела е мнго сладурскааа
Роди и  ти май започна с покупката
Аз все още се въздържам ама кой знае докога ще ме хванат лудите и ще купя нещо вече
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 09, 2009, 16:10:20 »

Майче , чувалчетата са жестокиии yahoo yahoo yahoo Направо му завиждам на бебко как сладко ще спинка в тях girl_wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 09, 2009, 16:15:53 »

Майче супер са особено чувалчета са супер сладурски оф там си имате голям избор   pardon
И тук ги има такива чувалчета, бе Диде, не си гледала, не си видяла. Чиполино имат такива чувалчета, Mc Baby имат също и още една камара марки.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 09, 2009, 17:18:37 »

Майче страхотни са нещата  Bravo Bravo Bravo

аз имам едно питане към мамите - едни приятели искат да ни купят кошче за кола, но като се заговорихме стигнахме до извода, че е по-добре да е шезлонг с музика и вибрация, и двете неща се ползват докато бебето направи  10-12 кг., но в кошчето новороденото може да седи до 2ч. на ден, а шезлонга е с няколко позиции на гръбчето вкл. и легнало и си мисля, че ще ми върши по-добра работа за из вкъщи, дори и да съм в кухнята беба ще може да си спинка вътре и да я наблюдавам, но искам да знам мога ли например със шезлонга да отида до другия блок у свеки ??????? искам мнения
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 09, 2009, 17:22:48 »

Благодаря ви момичета give_rose аз нали по интернет поръчвам и направо не очаквах че всичко ще е дори по хубаво в действителност  yahoo
Ели,такова нещо,че бебето можело само 2 часа да стои в коша не бях чувала crazy и ми се струва малко нелогично...ами холата които са на път повече от  2 часа си пътуват с бебетата и няма проблем,а и даже на пазар се ходят с тия кошове... good все пак аз доколкото зная,те са си приспособени за новородените.
« Последна редакция: март 09, 2009, 17:24:33 от maj4eto » Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: