Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:08:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако сте с един родител?  (Прочетена 18917 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 28, 2009, 07:41:40 »

аз имам вуйчо и чичо, не знам ако поканя единия как ще реагира другия
ще разпитам в църквата и тук таме, дали може само мама на церемонията  sad или трябва задължително да стои някой до нея

Моят баща почина преди 9 години и на церемонията в Ритуалната зала, майка ми стоя сама, само с майката на мъжа ми. Родителите на моя мъж са разведени и не можахме да ги съберем на едно и също място, че се очакваше война. Така бяха само майките и не беше проблем. А за спокойствие може да се обясни на хората от ритуалната зала или църквата, за да няма конфузни ситуации. При нас например нямаше предаването на семейния огън на младото семейство от бащите.

Аз лично не бих допуснала, да застане някой друг на мястото на майка ми до баща ми, и затова той ще е сам на всички церемонии, малко е егоистично знам, но това съм си аз и така го чувствам ...

ddddd, според мен не е егоистично, защото в този ден, повярвай ми никой не може да замести майка ти, както при мен никой неможеше да замести баща ми. Напълно си права. Още повече, че и баща ти няма да се чувства добре, някой да замества съпругата му.

Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #16 -: април 28, 2009, 07:54:52 »

Хъм, аз се замислих. Като че ли единствения ритуал, за който се сещам с участието на родители е захранването от свекървата. При положение, че на гражданския ще сме само двамата на кораб, а няма да има взимане на булка, къде още ще е нужно да присъстват родители по двойки? Искам, ако има такива ритуали да ги избегна, че на Пуха ще му стане мъчно като е самичък. И без това ще се сеща през останалото време, че е самичка. Това е и една от причините да нямам маса за родителите.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 28, 2009, 08:51:04 »

и аз мисляу че желанието на ddddd не е егоистично и аз клоня на там
и ние няма да имаме маса за родителите, а маса на роднините и няма да има танц с родителите
само за нас и кумовете, а после за всички останали, мисля че така е най-добре
ще предупредя водещия да ни спести лиричните отклонения и се надявам де се чувстваме всички добре
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: април 28, 2009, 09:15:07 »

Ами в крайна сметка няма невъзможни неща  smile
Просто трябва предварително да се обяснят обстоятелствата на водещата, диджея и там още където е необходимо за да няма конфузни ситуации,
а и всеки ритуал и организациия може да се измени според ситуацията.

Рени , anbibian - благодаря ви момичета.

Успех на всички
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: май 05, 2009, 23:16:25 »

Много ви благодаря момичета.Много ми помогнахте и на мене.
Толкова много се терзаех какво да направя тъй като и моето мило остана без баща и ми е много болно за него защото знам колко много му липсва.Направо неискам да си мисля каква ли болка ще изпита пре цялото време.Само да можех да го накарам някак си да забрави за това...........,но знам че е  невъзможно.Само се надявам да не се помрачи целия ден. cray
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 06, 2009, 00:10:43 »

Много ви благодаря момичета.Много ми помогнахте и на мене.
Толкова много се терзаех какво да направя тъй като и моето мило остана без баща и ми е много болно за него защото знам колко много му липсва.Направо неискам да си мисля каква ли болка ще изпита пре цялото време.Само да можех да го накарам някак си да забрави за това...........,но знам че е  невъзможно.Само се надявам да не се помрачи целия ден. cray

telesfora, убедена съм, че дори и да му е криво милото ти няма да го покаже, за да не натъжава и теб. Сигурна съм, че това ще бъде първия от поредицата прекрасни мигове на двама ви. Следващите ще бъдат сварзани с вашите деца. Пожелавам ти го искерно.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 06, 2009, 19:59:55 »

Рени много ти благодаря за милите думи. give_rose  Наистина се надявам да е един прекрасен ден за двама ни,а нещо в мене ми казва че хората които сме загубили са винаги около нас когато се радваме и когато тъгуваме,но сигурно някои ще кажат че ми е лесно да го кажа.Но повярвайте ми сърцето ме боли когато моята половинка страда. cray
Пожелавам наистина 1 прекрасен ден на вси4ки булки които са с 1 родител по малко. heart
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 06, 2009, 22:26:10 »

говорих в неделя с попа, който ще ни венчае, каза че няма никакъв проблем майка да стои сама на церемонията
тя няма да е сама де, ще е с родителите на милото, вече почвам да се поуспокоявам  smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 30, 2013, 12:50:28 »

хубаво е както направихме ние, при такава деликатна ситуация, да се уведоми диджея и да се разберете кой ще замества родителя при ритуалите. както и да се дадат имената на заместващите.
в църквата така или иначе не исках да идват родители или роднини и питах свещеника, той каза че няма проблем, но че е добре да присъства поне един родител, независимо от чия страна, защото в самата венчавка има обръщение към родителското тяло на младоженците и целуване на ръка ( става дума за Сопот)
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 30, 2013, 12:53:33 »

Моя любим няма родители и ще е леко по-сложно, но като наближи ще го мислим...
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 30, 2013, 15:31:04 »

Сега откривам тази тема....Според вас, ако майката на младоженеца е починала, кой трябва да захрани младоженците? Тъщата или друга жена от рода на младоженеца..примерно лелята? Това е доста деликатен момент и понякога много ме натъжава  sad
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: януари 30, 2013, 15:47:25 »

Сега откривам тази тема....Според вас, ако майката на младоженеца е починала, кой трябва да захрани младоженците? Тъщата или друга жена от рода на младоженеца..примерно лелята? Това е доста деликатен момент и понякога много ме натъжава  sad
при нас сестрата на починалата ( лелята ) захранваше.
Активен
Deti
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #27 -: април 08, 2013, 12:08:41 »

Ох, много полезна тема. Изобщо не се бях сетила за това. Аз съвсем наскоро загубих моя татко, след като вече почти цялата организация на сватбата беше в напреднала фаза и ми е много тежко дали е удачно и пр. sad успокоявам се, че той никога и за нищо на света не би искал да отложа събитието, което и самият той чакаше с нетърпение. Затова реших да продължим и да я направим. Задължително ще говоря предварително в ритуалната зала, ако има текст, засягащ бащите или нещо такова, да се избегне. Да не ви обяснявам колко ми беше мъчно да пускам покана само до мама sad такъв е животът
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #28 -: април 08, 2013, 21:39:07 »

Като те четях сърцето ми се сви  sad
Моя татко почина 3г преди сватбата cray Мъжът ми също е без баща. В ритуалната бяха само майките, а при извеждането ме извежда на татко брат му - чичо ми cray Много е лошо да ти липсва някой от родителите в толкова важен за теб ден cray cray cray Трябва да си смела, аз вярвах и още вярвам, че винаги е с мен cray cray cray
Активен
Deti
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #29 -: април 09, 2013, 10:47:34 »

Благодаря за подкрепата! Много мило! Аз не знаех, че някой трябва да ме извежда, всъщност от дома ли или от ритуалната зала? Хубавото е, че имам брат, така че няма да съм сама, но наистина е много, много тежко sad
Активен
Страници: 1 [2] 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: