Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 14:28:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202673 пъти)

Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #45 -: април 16, 2007, 02:13:27 »

Бях споменала вече в друга темичка, че работя върху списък с песни, които DJ-ят да пуска; не ми се ще да оставя избора на него, тъй като няма да е достатъчно добре проверен (поради липса на време), а и ще питам приятели и роднини кои са любимите им песни, за да ги включим в тържеството. Затова реших да питам и вас: кои са любимите ви песни - бързи, бавни, народни? Няма да пускаме чалга, но други ограничения засега няма...  danceg
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #46 -: април 16, 2007, 05:46:28 »

Марина, това е чудесна идея да събереш музика за различни вкусове. Ние също мислехме да попитаме гостите каква музика предпочитат, но уви не сме стигнали още дотам.
Аз слушам всякаква музика--на iPod-a ми има всичко от черно като Nelly, 50 cent, Kanye West до класики като Jorney и балади на Metallica, до техно на DJ Tiesto и Armin van Buren. Повечето са танцувални мелодии. Дано това да ти даде някаква идея.
Активен
vlyubeni
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 01, 2007, 09:36:03 »

Още не сме си избрали DJ, бихте ли ни препоръчали някой от Стара Загора crazy
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 02, 2007, 12:14:44 »

И аз да се похлява, сватбата ще ни бъде с оркестър  Party time, туко що говорих с тях и са свободни за нашата дата. Утре ще отида да ги капарирам и да уточним как ще проте4е сватбата, да направим сценария  DANCE danceg
Активен
Marina
Професор

« Отговор #49 -: май 02, 2007, 16:19:50 »

Марина, това е чудесна идея да събереш музика за различни вкусове. Ние също мислехме да попитаме гостите каква музика предпочитат, но уви не сме стигнали още дотам.
Аз слушам всякаква музика--на iPod-a ми има всичко от черно като Nelly, 50 cent, Kanye West до класики като Jorney и балади на Metallica, до техно на DJ Tiesto и Armin van Buren. Повечето са танцувални мелодии. Дано това да ти даде някаква идея.

Диди, благодаря много. Сега работя върху списъците (за съжаление става много бавно, тъй като свободното време ми е малко), и всякакви идеи определено са от полза. И аз много обичам Journey!!  Girl_hide
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #50 -: май 02, 2007, 16:24:06 »

Хехе, и ние тази седмица решихме да започнем да подготвяме списъка с музиката малко по малко.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 22, 2007, 20:30:23 »

И ние ще сме с DJ и аз смятам да нахвърлям на списък някой от любимите песни наши и на гостите. Ще има всякаква музика. От вкъщи също ще ме вземат с музиканти - четирима, даже и тъпън щяло да има laugh
Активен
Marina
Професор

« Отговор #52 -: май 23, 2007, 08:15:49 »

Коя песен избрахте за момента на хвърлянето на букета? Засега съм се спряла на припева на "It's Raining Men"  DANCE http://www.youtube.com/watch?v=fvzhzG3aCzQ

Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 23, 2007, 08:19:03 »

Коя песен избрахте за момента на хвърлянето на букета? Засега съм се спряла на припева на "It's Raining Men"  DANCE http://www.youtube.com/watch?v=fvzhzG3aCzQ

Охо супер е!Много сладък избор и можете да измислите и някой оригинален танц!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 23, 2007, 09:44:01 »

Специална песен за хвърлянето на букета  Oh my ...
Аз дори си мисля, че не се пуска музика докато трае хвърлянето или греша  crazy
Поне не си спомням как беше на моята  pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 23, 2007, 12:37:59 »

На нас Диджея ни писна макарена и накара момичетата да се разтанцуват и тогава да хвърлям букета, весело се получи!! yahoo
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 23, 2007, 12:40:09 »

Тази темичка е много полезна за хора, който не предпочитат сватбите да им се превърнат в чалгарници. Така че момичета ще ви бъда много благодарна ако дадете добри идеи, тъй като моята сватба ще бъде само с DJ, и в момента подбирам музиката.
Активен
roseto
Новак
*
Публикации: 7

Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

« Отговор #57 -: май 25, 2007, 14:20:31 »

ЗДРАВЕЙТЕ АЗ САМ НОВИЧКА НИЕ СЪЩО СЕ ЧУДИМ ЗА МУЗИКАТА НА МЕН ПОВЕСЕ МИ СЕ ИСКА ДА Е ЖИВА ЗАЩОТО СЪМ ИЗРАСНАЛА ИЗ МАКЕДОНСКИЯ КРАЙ И ТАЯ МУЗИКА МИ Е НА ДУШАТА А И РОДАТА СИ УМИРА ЗА ХОРЦЕ НЯКОЙ ИМА ПОЗНАТИ МУЗИКАНТИ ИЗ СОФИЯ НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ИСКАМЕ ПРИМЕРНО 2-МА МУЗИКАНТИ И ЕДИН ПЕВЕЦ ИЛИ НИЩО ПОДОБНО  Girl_hide  АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ЩЕ САМ ВИ БЛАГОДАРНА  Dance Dance

Моля пишете с големи и малки букви и на кирилица!!!
« Последна редакция: май 26, 2007, 21:32:58 от Bulechka_TS » Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 26, 2007, 17:04:24 »

Тази темичка е много полезна за хора, който не предпочитат сватбите да им се превърнат в чалгарници. Така че момичета ще ви бъда много благодарна ако дадете добри идеи, тъй като моята сватба ще бъде само с DJ, и в момента подбирам музиката.

Аз лично мисля да копирам имената на всички песни, които имам на компютъра, да ги принтирам и да дам списъка на DJ-я, а пък той да се оправя и да ги намира. Ако не успее да ги намери може и сама да ги запиша на дискове. Иначе според мен е хубаво да има весела и разнообразна музика за всички възрасти и вкусове.
Активен
Marina
Професор

« Отговор #59 -: май 27, 2007, 23:06:53 »

Аз лично мисля да копирам имената на всички песни, които имам на компютъра, да ги принтирам и да дам списъка на DJ-я, а пък той да се оправя и да ги намира. Ако не успее да ги намери може и сама да ги запиша на дискове.

И аз това правя в момента, но нещо не съм доволна от списъка с българска музика. Оказа се, че любимите ми БГ песни са все с носталгичен текст и музика, а тъй като не искаме чалга и аз от години не живея в БГ, съвсем не съм наясно със съвременната БГ музика. Споделете българските си списъци, ако може!!  give_rose
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: