Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:35:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202786 пъти)

Dahila
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #330 -: февруари 23, 2010, 23:30:00 »

Здравейте,
може ли някой да ми препоръча ди джей, иска ми се да не е натрапчив, да пуска музика без да досажда твърде много smile
И някой да има впечатления от Емил Андреев?
Искрено ви благодаря!
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 24, 2010, 10:34:21 »

Здравейте,
може ли някой да ми препоръча ди джей, иска ми се да не е натрапчив, да пуска музика без да досажда твърде много smile
И някой да има впечатления от Емил Андреев?
Искрено ви благодаря!
Здравейте, ако става въпрос за гр. София бих Ви препоръчал DJ Стоян Петров. Координати на лични или от google. smile Успех.
« Последна редакция: февруари 24, 2010, 10:37:08 от DJ АЛЕКСИ » Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #332 -: февруари 24, 2010, 10:45:45 »

Здравейте, ако става въпрос за гр. София бих Ви препоръчвам DJ Стоян Петров. Координати на лични или от google. smile

При избора си на DJ е много важно да се имат предвид някои фактори: визия и стил на обличане, начин на говорене (тембър, правоговор - все пак неговият глас ще го слушате 5-6ч), начин на водене (говори ли повече по време на песните, вкл и пее ли; шегува ли се много), креативност (какви игри предлага, освен "стандартните" - с балони и с обувките); как процедира в случаите, когато младоженците не желаят поп-фолк, а някой от гостите започва да си поръчва; приема ли бакшиши при музикални поздрави и т.н.

Наистина Стоян Петров е много добър - не случайно и колеги, и много доволни клиенти го препоръчват. Неведнъж съм насочвал младоженци към него и не зная някой някога да е имал забележки към работата му. Има страхотен нюх в подбора и последователността на парчетата, съумява да вдигне от масите хора от различни поколения.

Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #333 -: февруари 24, 2010, 12:32:13 »

To за това е хубаво да се питат хора, ползвали вече услуги на ДЖ-и те най-добре могат да опишат на какво са попадали. Диска или снимки не дават истинска представа.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #334 -: февруари 24, 2010, 17:59:40 »

Темата е за музиката по сватбите. За Дж-те  си има друга тема. Offtopic
Активен
manthebest
Ентусиаст
**

« Отговор #335 -: февруари 25, 2010, 10:07:04 »

Вярно, ама нали вървят заедно...
Активен
mariaterez
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #336 -: февруари 25, 2010, 11:35:00 »

Имаше такава тема и аз я следях преди сватбата ни но там пишеха само "професионалистите" и модераторите с право я закючиха..Виждам ги,че сега са се преместили тук
Активен
Мери
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: март 19, 2010, 09:56:01 »

Здравейте и то мен!
Иска ми се моята сватба от музикална гледна точка да протече така:
- да ме вземат с оркестър- както си е радно  danceg
- в самия ресторант да сме с DJ, но ми се изка да има и някой поп изпълнител, който да изпее няколко песнички.
 Моля ви за помощ относно тези оркестри по сватбите. Нашата ще е в София. Ако можете да ми препоръчате, ще съм ви много благодарна.
 Също така имате ли актуални хонорари на поп изпълнителите ни. Примерно: Тони Димитрова, Васил Найденов...
 Надявам се да ми помогнете, за да стане голям купон  yahoo
Активен
manthebest
Ентусиаст
**

« Отговор #338 -: март 19, 2010, 12:46:58 »

Хонорарите на поп-изпълнителите започват от 3000 лв. нагоре. Но дори и да наемеш такъв, трябва да разбереш неговите изисквания, защото ДЖ все пак трябва да го озвучи и трябва да има подходяща апаратура за това.
Активен
Мери
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 19, 2010, 15:21:07 »

Ех, много ми се искаше да имаме някой изпълнител наживо за 2-3 песни. Но явно не ходят за по-малко време от 45 мин. и съответните пари. А така да дам напразно толкова пари за 3 песни - няма да стане  cray
А да отделям повече от 15 мин на даден певец не ми се иска.
Това за певците, които пеят кавъри е добра идея, но на мен не ми върши работа.
Исках точно определени поп певци...
Нищо ще сме с DJ само  danceg
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #340 -: март 19, 2010, 21:16:38 »

Бихте ли ми помогнали за нещо? Особено ще ме зарадват мненията на DJ  Wink Бих искала да заменя традиционната народна музика с изпълнена например от Теодоси Спасов. Харесала съм 2 песни на него и Дони и Момчил. Едната е "Нестинарка", но ме притеснява леко текста и. Иначе невероятно много харесвам ритъма и звученето и. Но не мога да намеря с коя да я заменя  sad
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: март 20, 2010, 11:01:07 »

Чуй и различните парчета на "Булгара". Те също правят по-модерно звучене на народната музика, въпреки че те са по-скоро за слушане, отколкото за танци  good
« Последна редакция: март 20, 2010, 11:03:39 от ralej » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #342 -: март 20, 2010, 21:40:14 »

Благодаря ти много, ralej smile Признавам, че малко съм слушала народна музика, което приемам като сериозен пропуск. Със сигурност ще търся и слушам както такава с по-традиционно, така и с по-модерно звучене. Просто имам голяма слабост към изпълнена с кавал народна музика, да не говорим, че гласа на Дони е невероятен. Ако текста на "Нестинарка" беше по-различен, нямаше да търся заместваща песен.
Още веднъж благодаря за предложението  give_rose
Активен
lideto86
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: март 23, 2010, 11:19:06 »

Може ли някои да ми каже музиканти в софия за  извеждане на булка на приемливи цени?Благодаря предварително!!!
« Последна редакция: март 23, 2010, 11:22:51 от lideto86 » Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #344 -: март 23, 2010, 14:25:33 »

Може ли някои да ми каже музиканти в софия за  извеждане на булка на приемливи цени?Благодаря предварително!!!
За съжаление повечето са от ромски произход. Ако не те притеснява това,иди пред ритуалната зала през уикенда и ги спазари.Ако не ти харесат,иди на друга зала.В София са много и почти пред всички зали чакат музиканти,да изкарат някой лев. Надявам се някой да ти предложи и други вариянти стига да не е много по-скъпо.Успех give_rose
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: