Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:21:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202714 пъти)

Dambi
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 12, 2008, 15:24:26 »

няма нищо, Val, надявам се други момичета да се отзоват на молбата ми. good
Активен
nikol_85
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #121 -: септември 09, 2008, 12:54:25 »

mila mojesh li da mi kaje6 na vashata svatba koi orkestyr be6e i ot kade e? ne6to teledfon4e da mi dade6 za6toto mi e mn speshno.NA 27-mi tozi mesec e svatbata mi a vse o6te nqmam orkestyr vsi4ki sa zaeti:(( molq te pi6i mi ako moje6 na : [email protected] predvaritelno ti blagodarq
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 10, 2008, 10:12:03 »

Оркестър на нашата сватба нямаше. Само DJ. Така че не мога да ти дам никакви координати съжалявам.
Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #123 -: септември 10, 2008, 11:31:47 »

Оркестърът на нашата сватба е Хебър. nikol85  на лични повече ....
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: октомври 16, 2008, 14:55:38 »

Музиката за извеждане беше традиционна -с оркестър  -кларинет, акордион и тъпан Формацията се казваше Етноритъм  smile
После в ресторната бякме с ди-джей. Ние много държахме музиката да не е прекалено висока и да неможе да си „чуем приказката”.Винаги съм се възмущавала от ресторанти с висока музика и след като си тръгнеш ушите ти да дават заето. *crazy*Все пак на сватбата има и по-възрастни хора. give_rose
Активен
lusi
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #125 -: януари 25, 2009, 17:38:36 »

моля даите ми координати на някой оркестър от свищов и района. благодаря предварително
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #126 -: януари 26, 2009, 18:05:16 »

Трябва ми идея за песен. Нали ще ни изпращат от ресторанта към медения ни месец с вързани кутийки на колата. Ще трябва да тичкаме между гостите и те да ни хвърлят листенца от рози. Ще ми се като излезем и да има някаква песничка. Не, че някой ще седне да я слуша в калабалъка, но ми се иска. И от снощи нищо не ми хрумва.

Дайте нещо, хем с подходящ текст, хем живо и веселичко, хем пък и да не е народна музика. И все пак да не е голям джангър, ами да е и приятно. Боже, как го обясних. Ама все пак...ако някой има идея...помощ!!!!!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #127 -: януари 26, 2009, 18:17:33 »

I don't wanna miss a thing на Aerosmith  good - идея. Тази песен винаги ми се е струвала много жизнеутвърждаваща някак.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 26, 2009, 23:24:05 »

lusi ,миличка,защо не пробвате с братята,дето свирят на Калето-уникални са! yahoo
Ако искаш,пиши да ти пратя телефон на лични! Wink
Активен
lusi
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #129 -: януари 27, 2009, 16:12:02 »

Pisetata,ако може да ми пратиш телефона ? благодаря .
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 16, 2009, 20:40:12 »

Такааааааааааааааа......... имам малък спор с баща ми!
Той човека иска музика , да има за извеждането ама аз не съм много сигурна , че искам. Та не може ли само едно акаоардеонче  му викам аз? Така долу горе се споразумях с него. Незнам дали въобще ще имаме музиканти при младоженеца и кумовете....  Пред нас на улицата пък и не могат да се играят и хора , щот  почти значи да затворим улицата, а е еднопосочна?????????? crazy crazy crazy
 Та питам аз - трябва ли въобще да има такива мизиканти? crazy Всички от вас ли имахте? Ако пък няма- не изглежда ли все едно излизам от "турски гробища" crazy crazy crazy crazy crazy crazy
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #131 -: март 16, 2009, 21:31:08 »

Трябва ми идея за песен. Нали ще ни изпращат от ресторанта към медения ни месец с вързани кутийки на колата. Ще трябва да тичкаме между гостите и те да ни хвърлят листенца от рози. Ще ми се като излезем и да има някаква песничка. Не, че някой ще седне да я слуша в калабалъка, но ми се иска. И от снощи нищо не ми хрумва.

Дайте нещо, хем с подходящ текст, хем живо и веселичко, хем пък и да не е народна музика. И все пак да не е голям джангър, ами да е и приятно. Боже, как го обясних. Ама все пак...ако някой има идея...помощ!!!!!

Ето моето предложение:

SHANIA TWAIN - I M GONNA GETCHA

Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #132 -: март 17, 2009, 09:22:10 »

Здравей nia,

извеждането на булката от бащиният дом с музика е обичай,запазен през годините,това че не всеки го предпочита вече е друг въпрос.
     Моето мнение, че трябва да послушаш баща си,иначе сама каза че все едно че излизаш от гробища.
     Няма нищо лошо да спазиш българският народен обичай,нищо че ще затвориш улицата докато трае хорото.

успех.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 17, 2009, 09:26:43 »

Ние нямахме такава музика pardon Още от самото начало казах на майкине,че не искам и за тъх не :еше проблем...И аз лично смятам ,че тези тежки и тъжни песни не ми се връзват много със щастието с което е изпълнен тозе ден...Но това е само мое мнение и така беше на моята сватба  pardon
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 17, 2009, 09:40:37 »

И ние имахме оркестър при извеждането и мога да кажа, че беше един от най-вълнуващите моменти в този ден.Татко ме извежда и усещам как му трепери ръката,очите пълни със сълзи от радост и усещането е просто веднъж.После в ресторанта при подписването имаше друг оркестър с танцьори,които направиха народният ритуал.И за самата вечер имахме друг оркестър и DJ.Така имаше музика подходяща за всички гости.Мога да кажа, че се получи много добре и всички бяха доволни и най- вече ние.Все пак мисля,че трябва да си спазваме традициите.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: