Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 14:07:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202634 пъти)

hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 07, 2008, 11:31:58 »

да при вас е доста наистина.................-поне цял ден ще си е приключение Girl_hide
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 13, 2008, 16:44:21 »

Какви са тези суми,бе,момичета? O_OПри нас искаха 30 лв. на час.Свириха ни от сутринта в 8.00 до 21.00-22.00h и ни излезе около 400 лв.Е сватбата беше в Свищов,но...тия цени направо ме изумиха! Oh my ...
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 12, 2008, 08:08:33 »

така..разрешихме проблема и за оркестъра....няма да има такъв още от Копривщица понеже младоженеца ще си остане в София...та оркестъра ще дойде пред блока (т.е. пред булката), ще изсвири няколко хорца....за около 30,1 ч..... и всичко това за скромната сума от 90 лв....3 човека по 30 лв....
Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #108 -: август 12, 2008, 09:44:23 »

Нашата сватба беше с оркестър, но не свиреше през цялото време. Едното момче си беше и Ди Джей...Стана много весело...факт е, че тия нашите гости не седнаха бе...Ди джеят не може да ги миряса... yahoo Аз съм на мнение, че сватба без хорца не е онази сватба, която ще накара сърцето да играе...аз лично като чуя народна музика и не ме свърта...рипка ми се веднага...И като думне тоя оркестър...тръпката е друга...винаги си я представях сватбата ми с оркестър по едно време се разколебах защото ми надуха главата "аааа мани го тоя оркестър бе само хора ще изпаткате цяла сватба само на хора" , но в крайна сметка си бяхме с оркестър и сме много много доволни...Все пак и беше смесено де имаше доста разнообразна музика...но като цяло тоя празник е и на баби и дядовци те кво ти разбират от Бони М примерно, дето пък родителите ни се кефят много...ако искаш да ги вдигнеш и тях на крака народната музичка му е майката... а по отношение на чалгата по сватбите...има чалга и чалга...по-културните песнички стават, при нас бяха само няколко, защото това си е някак друг тип празник, не исках сватбата ни да се превръща в някоя наша сбирка, купон или нещо от сорта... Прочетох някъде , че на някой на сватбата бил Оркестър Канарите и е имало само хора...ами нормално...те все пак са с име и самочувствие няма да тръгнат да пеят Кукавица или да ти пуснат чалгичка...някак си не се връзва... пеят си техния репертоар, пазят си името и е разбираемо...
« Последна редакция: август 12, 2008, 09:46:27 от Val_ » Активен
summer
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 12, 2008, 10:12:30 »

И аз съм "за" оркестър на сватбата! На нашата беше с такъв и беше стархотно, хората не седнаха, веселбата беше  yahoo. Чухме от всичко по нещо, но хората, разбира се, бяха  най-много, така разбирам аз сватбите, но хубавите гръцки, сръбски, македонски, български песни намериха своето място.good А що се отнася до цените преди почти 2 години ние платихме 460 лв за 8 часа. Но все пак сватбата беше в гр.Петрич. danceg
Активен
Val_
Ентусиаст
**

« Отговор #110 -: август 12, 2008, 10:58:19 »

Много се кефих на хорцата ... там си виждах всички гости на сватбата...хахахаха... тогава е най-весело...това си е българското...не че другото не е...ама пустото му сърце на народна музика не трае...аз също така разбирам сватбите... първото нещо за което се сещам като кажа "сватба" е "ох как ми се тропка хорце"  Wink
Активен
Dambi
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 12, 2008, 12:09:50 »

Момичета,здравейте! Доста съм притеснена, тъй като до момента не мога да си намеря музика за вземане на булката, а държа на това. Моля Ви,ако някой има възможност да ми изпрати някакви координати, като единственото ми изискване е инструментите да са акордеон и кларинет /без тъпан и гайда/. Благодаря Ви предварително. Може и на лични. Wink
Активен
shaska
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 12, 2008, 12:16:47 »

Момичета,здравейте! Доста съм притеснена, тъй като до момента не мога да си намеря музика за вземане на булката, а държа на това. Моля Ви,ако някой има възможност да ми изпрати някакви координати, като единственото ми изискване е инструментите да са акордеон и кларинет /без тъпан и гайда/. Благодаря Ви предварително. Може и на лични. Wink

кога е сватбата ти..моята е на 20.09 и ще имам акордеон,кларнет и тъпан срещу цената от 90 лв... според познати оркестърът е добър...ако ти се вижда изгодно ми пиши за да кажа на оркестъра и за твоята сватба...
Активен
Val_
Ентусиаст
**

« Отговор #113 -: август 12, 2008, 13:31:19 »

dambi от къде си? Кога е сватбата? просто ако знаем поне от къде си, така ще бъдем по-полезни pardon
Активен
Dambi
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 12, 2008, 13:48:12 »

Благодаря Ви много за загрижеността! Сватбата е на 31.08. в София, но ми се иска музикантите да са само с акордеон и кларинет. Благодаря Ви
Активен
shaska
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 12, 2008, 13:52:02 »

е и окордеон и кларинет може само де..
Активен
Dambi
Регистриран

Моят сватбен албум