Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:30:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202760 пъти)

a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 29, 2008, 14:45:52 »

и ние бяхме с диджей казахме му само коя песен искаме за първи танц и какви ритуали ще включва сватбата и от там нататък той определи темпото на сватбата според настроението на гостите
все пак нали всичко зависи от гостите ако са весели и диджеят пуска весели песни или ако са по млади или по стари на дансинга .
според мен всичко се определя от това как върви сватбата и диджеят само се ориентира от това каква музика да пусна.
ние сме много доволни от нашия диджей и сватбата протече много весело а оркестър имахме само за моето взимане от вкъщи
Активен
ivelina666
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #76 -: февруари 29, 2008, 15:44:09 »

Здравейте момичета, препоръчайте ми кадърен оркестър от района на Плевен, Ловеч, Пловдив, Търново, тъй като сватбата ще е в Троян. Ако имате наблюдения, моля да споделите.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 01, 2008, 19:19:28 »

Аз мога да ти препоръчам.Нашата сватба беше в Свищов,а оркестъра е от Белене(те са двама братя+една певица,а за взимането на булката има още двама,които после си заминават).Искам да ти кажа само,че такъв оркестър не съм виждала :bravo:На сватбата ни,която започна от 8.00 до 20.00 те почиваха само веднъж,когато тръгнахме да събираме подаръците едва тогава седнаха да хапнат и то добре,че свекърва ми отиде и им каза.Могат да свирят всичко,така,че ,ако решиш ми пиши да ти кажа тесния номер.A като пари мисля,че беше 30 или 40 лева на час.Бяха невероятни-да са живи и здрави! danceg
Активен
ivelina666
Новак
*

« Отговор #78 -: март 04, 2008, 10:07:28 »

Здравей Pisetata, много ще съм ти благодарна, ако ми изпратиш номера на тези музиканти, щом си доволна от тях. Ако се сетиш и за други ще се радвам да споделиш.
Активен
ivelina666
Новак
*

« Отговор #79 -: март 06, 2008, 14:00:45 »

Здравейте момичета, тъй като оркестъра за мен са хората, на които ще разчитам за настроението на гостите си, сметнах, че е важно да пусна тази тема, за да може всеки да изкаже мнение и препоръка за оркестъра, свирил на сватабите ви (естествено за тези, които са били с оркестър). Моята сватба е средата на юни и наистина се оказа проблем намирането на наистина добър оркестър. Ще бъда много благодарна на тези, които споделят впечатленията си и ме насочат към някой.
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 06, 2008, 14:05:11 »

Здравейте момичета, тъй като оркестъра за мен са хората, на които ще разчитам за настроението на гостите си, сметнах, че е важно да пусна тази тема, за да може всеки да изкаже мнение и препоръка за оркестъра, свирил на сватабите ви (естествено за тези, които са били с оркестър). Моята сватба е средата на юни и наистина се оказа проблем намирането на наистина добър оркестър. Ще бъда много благодарна на тези, които споделят впечатленията си и ме насочат към някой.

Аз останах много доволна от оркестъра,който свири на нашата сватба good Аз съм от Варна обаче,а въпросният оркестър от Силистра.....не,че не пътуват и в други градове,но чак до София например nea
А къде ще бъде вашата сватба?
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #81 -: март 06, 2008, 14:12:13 »

Здравей ivelina666,
Това с оркестрите е много относително. Миналата година бях на сватба с оркестър (бяха Канарите), ами какво да ти кажа, бяхме като на концерт. Не, че не са добри, напротив, но не е това мечтаната от мен сватба.  Те си пееха и свириха, ние си ядехме и пиехме. Според мен, само с оркестър нищо не става. Поне според мен. Само хора, стара чалга... поне да научат нещо ново, а за ретро да не говорим. Но щом си се спряла на оркестър, вземи такъв, който свири всичко - не само хора, защото ще полудеете yahoo
Активен
ivelina666
Новак
*

« Отговор #82 -: март 06, 2008, 14:25:09 »

Нашата сватба ще е в Троян. Определено искам оркестър, който да свири разнообразна музика, за да може по-голяма аудитория да обхваща. И съответно да са доволни гостите ни. Държа да свирят на живо, а не да ми пускат дискети (както повечето правят). Да има и духов инструмент (кларинет например). Далеч съм от мисълта, че ще могат да свирят от народна до поп музика идеално, но да кажем, че поп парчетата могат да се пускат и на дискове през паузите докато музикантите почиват. Но да са достатъчно добри в народната музика. Затова искам вашите препоръки.  singer  drum violin  Elvis
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #83 -: март 06, 2008, 15:09:50 »

Нашата сватба ще е в Троян. Определено искам оркестър, който да свири разнообразна музика, за да може по-голяма аудитория да обхваща. И съответно да са доволни гостите ни. Държа да свирят на живо, а не да ми пускат дискети (както повечето правят). Да има и духов инструмент (кларинет например). Далеч съм от мисълта, че ще могат да свирят от народна до поп музика идеално, но да кажем, че поп парчетата могат да се пускат и на дискове през паузите докато музикантите почиват. Но да са достатъчно добри в народната музика. Затова искам вашите препоръки.  singer  drum violin  Elvis
Щом си от Троян се сетих, май в Монтана има духов оркестър или там някъде наблизо, разказваха ми за една сватба, тези били много добри. Май са около 10 човека, и свирили много добре северняшки хора.
Активен
ivelina666
Новак
*

« Отговор #84 -: март 06, 2008, 15:23:16 »

Цитат
Щом си от Троян се сетих, май в Монтана има духов оркестър или там някъде наблизо, разказваха ми за една сватба, тези били много добри. Май са около 10 човека, и свирили много добре северняшки хора.

Би било хубаво, но 10 човека ми се струват страшно много, а ще искат доста голяма сума. Аз си мислех за около 3-4 човека. Няма смисъл от повече, стига да си разбират от работата.
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #85 -: март 06, 2008, 16:12:44 »

А за София? Някой знае ли оркестър, който да се ангажира за взимане на булката?
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #86 -: март 06, 2008, 17:59:21 »

И аз исках оркестър за сватбата, но след като чухме няколко се отказахме. Препоръчаха ни един оркестър и всички които питахме казаха,че за района -Пампорово били най-добрите. Но ние ги чухме и не сме доволни. Чухме втори, трети,... оркестър и все нещо не е както трябва. Повечето оркестри свирят главно народна музика и стари сръбски отпреди 20 години. Изобщо нестава весело. Е има и един друг тип оркестри с барабанчета  Wink ,но те са за по-друг случай
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 06, 2008, 22:38:35 »

Здравей,Ivelina666!Обещах да ти дам номера на оркестъра,който свири на нашата сватба,а той е Модератор:[Телефони само на лични се казва момчето можеш да му се обадиш и да попиташ за нещата,които те интересуват.Аз ти гарантирам,че свирят страхотно,но ти си знаеш - все пак разпитай и за други такива и накрая все ше си избереш някой ;)Хайде стискам ти палци,после ще ни кажеш какво е станало.Чао smile smile smile
« Последна редакция: март 22, 2008, 19:53:51 от gucci » Активен
ivelina666
Новак
*

« Отговор #88 -: март 07, 2008, 09:50:55 »

Цитат
Здравей,Ivelina666!Обещах да ти дам номера на оркестъра,който свири на нашата сватбаМодератор:[Телефони само на лични можеш да му се обадиш и да попиташ за нещата,които те интересуват.Аз ти гарантирам,че свирят страхотно,но ти си знаеш - все пак разпитай и за други такива и накрая все ше си избереш някой Хайде стискам ти палци,после ще ни кажеш какво е станало.Чао   

Ех, нямам късмет. Обадих се  но датата е заета и не могат да дойдат. Така съжалявам, защото и други хора ми ги препоръчаха, на чиито сватби са свирили и техните впечатления бяха много добри. Сега трябва да търся други. Помагайте, моля ви! GROAN
« Последна редакция: март 22, 2008, 19:52:35 от gucci » Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 07, 2008, 10:32:18 »

Цитат
Здравей,Ivelina666!Обещах да ти дам номера на оркестъра,който свири на нашата сватба,а той е 0898394167 Калин се казва момчето можеш да му се обадиш и да попиташ за нещата,които те интересуват.Аз ти гарантирам,че свирят страхотно,но ти си знаеш - все пак разпитай и за други такива и накрая все ше си избереш някой Хайде стискам ти палци,после ще ни кажеш какво е станало.Чао   

Ех, нямам късмет. Обадих се на Калин, но датата е заета и не могат да дойдат. Така съжалявам, защото и други хора ми ги препоръчаха, на чиито сватби са свирили и техните впечатления бяха много добри. Сега трябва да търся други. Помагайте, моля ви! GROAN
на нашата сватба си ангажирахме оркесър, който сме чували как свири - СУПЕРРРР! Трима мъже са и много добри!
 УСПЕХ good
Модератор:[Телефони само на лични
« Последна редакция: март 22, 2008, 19:51:12 от gucci » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: