Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:38:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202814 пъти)

detikodj
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #195 -: юли 28, 2009, 10:17:55 »

Направо ме фрапирахте с тея цифри  angry
Активен
jearsy
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #196 -: юли 28, 2009, 14:00:03 »

Моите уважения към всички поп - фолк фенове, но да дадеш 5 000 лв. за един изпълнител да ти пее на сватбата за мен това е безумно и неоправдано. Консултирай те се със сватбените си агенти и ще видите, че за тези пари могат да ви предоставят невероятни сватбени атракции. То ще е шоу с огньове, танцьори лятино, народни, състезатели и каквито искаш, фоеверки, горящи надписи. Неща който определено ще направят впечатление на гостите и ще се запомнят. Разбира се всеки си име мнение и аз уважавам вашето, но това са луди цифри, а още по- луди са тези, които им ги дават.

Такаааа искам да кажа на всички , че тва си е лично мнение и сватбеният бюджет си го определям аз  , аз съм си предвидила различни ритуали имам си разиграване от Фолклорна формация  , имам си огнени спектакали ,пиротехническо шоу с разрешително , гълъби , така че аз си решавам колко мога да си позволя ....  . Мисл
Активен
jearsy
Любопитен
*

« Отговор #197 -: юли 28, 2009, 14:05:14 »

Да аз мисля , че ще Вземем участиее в изпълнението на който и да е от певците , които ще си избера , но Все още се чудя както казах , кой да избера
Активен
mili
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #198 -: юли 28, 2009, 14:19:58 »

Да, разбира се, че когато нямаш ограничение в бюджета сватба се прави много по-лесно и можеш да си позволиш всякакви неща. Но оставете време и вие да се забавлявате, не превъщайте сватбитеси в цирков спектакъл, лично мнение. Бях на сватба с много номера, имахме 20 минути за танци, е не може да е весело, като си стоиш само на масата.
Активен
jearsy
Любопитен
*

« Отговор #199 -: юли 28, 2009, 14:52:09 »

Аз мисля , че танците ще са по времето на изпълнителите , а и имам диджей които ще съумеее да кординира нещатаа а програмата която съм придвидила е около час , но аз не мисля ,че моята сватба ще е само 5 часа ..... Така поне съум планувала да е над 5 , но живи и здрви да доживеем този ден пък ще видим ....
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #200 -: юли 28, 2009, 16:11:06 »

Аз бих казал - не превръщайте сватбата си в дискотека. Имам чувството, че сте били вързани до този момент. Всяка седмица можете да отидете и да се веселите в подходящите места. Не знам защо свързвате думата весело само с танци и музика.
 И посочените цени на изпълнители се отнасят за 45 минутен сет. Тези сетове са два най-много. Или най-често се обединяват. Никой изпълнител няма да пее 5-6 часа. И много се учудвам, защо трябва поканения изпълнител да се гледа само от гостите. Нормалните гости продължават да си играят и на техните изпълнения.
 А по отношение на развлекателните неща съм твърдо за. Иначе сме си като на дискотека.
Активен
jearsy
Любопитен
*

« Отговор #201 -: юли 28, 2009, 16:23:28 »

Сега аз не съм казала , че ще си превръщам сватбата в дискотека , ясно ми е че посочените цени са за 75-80 минутно участие , ако искам дандания 5-6 часа да ми свирят и да ме забавляват имам оферта и за оркестър от Лозарево  - 5-7 човека които за 800-900 лв. ще ми свирят на цялата сватба , така че не знам защо съм криворазбрана .
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юли 28, 2009, 22:14:04 »

Аз пак ще се включа, извинявайте че в ролята на провокатор. Когато организирахме нашата сватба исках максимално разнообразна програма и не жалех средства. Естествено това беше най-щастливия ми ден и не съжалявам за направените разходи, въпреки че осъзнавам някой са били излишни и ненужни.  В последствие на брачния живот обаче възникват много по-съществени разходи свързани с жилище, деца, образование и други. Така че помислете дали тези хонорари са заслужeни, защото не забравяйте че сте заслепени от еуфорията на предстоящето ви събитие и искате всичко на всяка цена.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #203 -: юли 29, 2009, 00:31:14 »

Разбира се, че тези хонорари са заслужени, защото това е цена на услуга. Вярно е също, че еуфорията е прекалено голяма, но хората, които се женят имат различни финансови възможности, мироглед, интереси, виждания... Всеки сам решава какво да направи.
 Много от нещата за една сватба са излишни, но продължават да се дават пари за тях. Въпрос на виждане и възможности.
Активен
jearsy
Любопитен
*

« Отговор #204 -: юли 29, 2009, 09:24:38 »

Сигурно и аз ще осъзнаяя след това , че много от нещата са били излизшниии , но нали всеки иска неговата приказка да е най-красиввааа . :lol)
Активен
denki6a
Любопитен
*

« Отговор #205 -: юли 29, 2009, 09:31:31 »

Аз много мразя чалгата, а май на всички сватби се слуша много масово sad
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: юли 29, 2009, 12:28:07 »

Според мен чалгата не се слуша масово по сватбите-била съм на такива сватби,на който е основен стил,но и на такива,на които има 2-3 парчета и то по-приличен поп-фолк.Въпрос на вкус!
А на теб като не ти харесва просто казваш на ди-джея какво искаш и какво не и толкова!
Активен
detikodj
Любопитен
*

« Отговор #207 -: юли 29, 2009, 12:45:38 »

Според мен на една сватба музиката трябва да бъде разнообразна, все пак има много гости и много различни вкусове.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юли 29, 2009, 13:16:55 »

Подкрепям напълно detikodj , това е деня на младоженците, но все пак има много други хора които са дошли да ги уважат и според мен, тези хора заслужават поне по една песен от слушаната им музика, за да им се "върне" това увание. Незнам дали ме разбрахте какво точно исках да кажа, но макар и да не слушата "чалга", трябва да има поне 1-2 такива песни, за да е весело на хората.  good
Активен
denki6a
Любопитен
*

« Отговор #209 -: юли 30, 2009, 08:15:33 »

О, да щем не щем един ден като правим сватба май ще трябва да има и чалга
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: