Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:42:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
За музиката по сватбите
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: За музиката по сватбите (Прочетена 202843 пъти)
Нев
Ентусиаст
Отг: За музиката по сватбите
«
Отговор #165 -:
май 21, 2009, 07:42:14 »
На един познат сестра му пее по сватби, днес като се видим, ще го разпитам, да видим какво ще ми каже, той също е музикант, дано успее да се сети
Активен
emotikona
Новак
«
Отговор #166 -:
май 22, 2009, 12:37:24 »
Цитат на: dodo23 в април 29, 2009, 17:57:05
Най -близко като звучене ми се струва Ана Борисова.
Аз като "музикантска" булка мисля че търсиш същата песен, но в изпълнение на Жечка Сланинкова.
Автентично странджанско звучене. Използват я почти всички бургаски Диджеи.
Възможно е да си чула и изпълнението на Александра Димитрова - Сашка - "Булчино хоро"
Там се пее "хуроту", а не "хорото"
«
Последна редакция: май 22, 2009, 13:09:12 от emotikona
»
Активен
pobre_diabla
Регистриран
«
Отговор #167 -:
май 26, 2009, 14:59:29 »
Здравейте на всички
аз имам един въпрос,търся си dj ,който да е от Варна...днес пратих meil на Пламен Трушев,но ми казаха,че е световно известен и надали ще е свободен за нашата дата 12.09.2009г.и честно казано има толкова малко време,че не знам какво да правя...Моля ви пепоръчайте ми някого
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #168 -:
май 26, 2009, 18:51:09 »
Чак пък "световно известен"
Аз съм почти сигурна, че ще е свободен за вашата дата, ако не е- виж във варненската тема, там сме писали доста за това
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #169 -:
юни 05, 2009, 15:08:31 »
Ох, за мен това е доста притеснителна тема... я ме посъветвайте. Ние с мъжо и двамата слушаме тежка музика - метъл, готик и т.н. Музика дето не става много много за сватба. В смисъл, че освен няколко наши приятели, другите не слушат такава музика и някак не си представям дядо и баба да куфеят на сватбата (направо ме напушва смях дори при мисълта)
Чалга в никакъв случай, а комерсиалната музика нас пък не ни е приятна - та изобщо, сложен момент...
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #170 -:
юни 06, 2009, 12:56:42 »
Моят съвет е да се съобразите с гостите, защото иначе сватбата ви няма да е запомнена много добре. Все пак са дошли, за да ви уважат и да се забавляват.
Но наиситна е сложен момент...вие само такава музика ли слушате??? Не ви ли харесва поне някой друг стил и жанр? Има милиони - латино, етно, рок, италианско, поп, народно, индийско, японско, перуанско, денс, ретро, естрада и всякакви други...помислете за нещо. Все пак не може да харесвате само 1 стил музика...не сте се сетили още.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #171 -:
юни 06, 2009, 14:18:11 »
Да, права си, ще трябва да се съобразим, но ще се опитаме да намерим компромис - по-леки рок парчета, които стават за денсене и т.н. Да, верно е, че харесваме и понасяме и друга музика и доколкото няма да има чалга е ок. Какво да се прави - живота е целия в компромиси. И колкото и да ми се иска ще трябва да се съобразим, в крайна сметка вярно е, че човек прави сватбата на първо място заради себе си и любимия човек, но искам всички да се забавляват и нямам особен избор. Но ще гледам селекцията да е приемлива и за нас:)
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #172 -:
юни 06, 2009, 21:07:11 »
Не мисля, че е трудно да се изхвърли чалгата от списъка. Това лесно става. А другото вярвам, че ще успеете, все пак музика всякаква. Ние решихме да има музика всякакъв стил, з ада се забавляват всички. Избрали сме разнородна, но винаги танцувална ивесела музика. Надявам се да се получи добре. аз съм направила един списък с парчета, които държа да пусне диджея, останалото е набелязано като стилове и изпълнители. Професионалистите се ориентират.
Като финал ще ти ккажа какво ми сподели една наша съфорумка, която вече е госпожа. Нейният ди-джей е бил Румен Арсов. Тя е очарована от него, защото се е получило така, че тя е дала списък с разни парчета, но гостите не са ги харесали и на нито едно не са станали, но човекът е от доста години явно в бранша и се е ориентирал бързо и започнал да пуска стилове, които гостите харесват. Накрая се е получил страшен купон благодарение на реакцията му!
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #173 -:
юни 07, 2009, 00:12:36 »
Ние също мислим да си н аправим някакъв примерен списък с песнички от раличните стилове.А за чалгата ще се примирим с някои парчета заради гостите,ама мислим да не са в началото да го избием само на чалгия.На мене страшно много ми харесва латино и с булчинската рокля мисля че ще танцувам страхотно ,ама за съжаление не всички я харесват
.Затова ще бъде нещо срердно като вариант.Още обмисляме за песен за първия танц ,но и другите стилове мислим да ги ориентирамен към нея.А за DJ другата седмица ще имаме среща и ще пиша повечко в опредлената тема
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #174 -:
юни 09, 2009, 13:02:14 »
Здравейте! Имам нужда от актуална информация за цените на оркестрите. Имам предвид трима човека, които при тръгването на младоженеца, при кумовете и при взимането на булката
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #175 -:
юни 09, 2009, 21:34:59 »
Ами аз знам за 100 лв. Ама вече сигурно в различните градове е различно.тази цена е Варна и то за една сватба на която бях, с двама музиканта.
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #176 -:
юни 16, 2009, 11:01:08 »
Здравейте, момичета!
Набързо ще ви разкажа какво ме мъчи - аз и моите родители желаем да има дж на сватбата, а свекърите предпочитат оркестър и за да няма сърдите решихме, че най-добрия вариант е да има и Ди джей и оркестър. Вече си ангажирахме ди джея, но остава проблемът с оркестъра. Отправих запитване към някои оркестри, но цените им бяха твърде високи, а бюджетът е малко ограничен поради факта, че искаме и двете. Та въпросът ми е дали знаете някои добър оркестър на прилични цени. Много ще съм ви благодарна, ако успеете да ме насочите, защото вече не знам къде да търся и как да се справя с това.
Благодаря ви!
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #177 -:
юни 16, 2009, 19:22:19 »
Наехме оркестър Авлигите. Те ни искат по 50 лв на човек и 10 за гориво. Мисля, че 160лв е прилична цена
Активен
sildicheva
Любопитен
«
Отговор #178 -:
юни 17, 2009, 13:00:20 »
Ние изобщо не сме се чудили какво точно искаме. И двамата бяхме категорични, че ще имаме само DJ на сватбата и тъй като ще имаме изнесен ритуал направо в ресторанта, решихме, че не желаем да наемаме музиканти, които да съпровождат цялата галимация по вземане на кумове, на булка. Просто ще си тръгна с бъдещия ми съпруг от вкъщи и ще отидем в ресторанта и там ще става каквото става. И бeз друго родителите ни живеят далеч от Варна, кумовете са от Ст. Загора, така че нямахме много избор. А относно DJ-я - спряхме се от самото начало на SUNNY и сме си го резервирали още преди около 2 месеца и половина. Цената е 500 лв за 6 часа. надявам се да съм помогмала.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #179 -:
юни 17, 2009, 14:58:08 »
ралибали, въобще не исля, че трябвя да имаш притеснения за музиката, това е вашата сватба и трябва да е каквато ви харесва на вас. Ние също сме фенов е на рок музиката, естествно подбрахме по мелодични рок песни, но си имаше и хард, казах на Дж какво музика искам, дадах му списък със задължителни песни, с 1000 песни разделенипо стилове да се ориентира какво харесваме, написах му кога какво да пуска какво да не пуска и мога да кажа че след супер подробните ми писмени инструкции се справи блестящо и се съобрази изцяло с нас., така че действай смело, кажи му също така и какво не искаш, аз муказах, че не искам латино, рап, хаус, тем подобни черни музики, или денсове, разреших му десетина културни чалги след 23 и горе долу това беше, а и 3 хора и то само прави и по-бавни
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...