Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:06:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 235735 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: февруари 24, 2009, 23:07:22 »

tsvety_t когато написах мнението си нямах предвид,че тези рокли не са хубави или не са шити с качествени платове,в интерес на истината най-вероштно и аз ще си купя такава,само исках да кажа,че е напълно възможно да се шият и тук например,това не ги прави по малко хубави,точно това,което си казала и ти,се опитах и аз да обесня,въпрос на икономика е,просто се търси по евтината работна ръка,защото иначе роклите щяха да са още по скъпи.
А й все пак всеки си има вкус и мнение да си харесва каквото желае,това,че една рокля не е на известна марка,не значи,че не е хубава и уникална.
« Последна редакция: февруари 24, 2009, 23:09:29 от lady_in_love » Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: февруари 24, 2009, 23:33:06 »

Искам да отбележа,че четейки този форум бях забравила,че ще сключвам брак с любимия и ще поканя близките си да го отпразнуваме.Рокли,марки,пари....Дано някой не ме разбере погрешно пак!
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: февруари 24, 2009, 23:35:24 »

tsvety_t, може би не съм се изразила достатъчно ясно. Това, което исках да кажа е че именно заради икономическия интерес, за който ти самата говориш, е напълно възможно и някои от роклите над 1000 лв. да са шити от "разни шивачки", а не само тези под 1000 лв. Но явно някои от момичетата с рокли над 1000 лв. се обидиха от този факт, за което се извинявам. Просто казах нещо което знам и което мен много ме разочарова.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #393 -: февруари 25, 2009, 09:58:50 »

Искам да отбележа,че четейки този форум бях забравила,че ще сключвам брак с любимия и ще поканя близките си да го отпразнуваме.Рокли,марки,пари....Дано някой не ме разбере погрешно пак!
Жалко е, но май точно така се получава. И който твърди, че роклята е най-важното нещо в деня, да се замисли над думите на angel4e   good
За мен т.нар. маркови рокли, които коментираме тук, са си серийно производство, защото се поръчват по каталог и се произвеждат хиляди бройки от един и същи модел. По-доброто при тях са материите и евентуално дизайна. Но реално това не са уникати, там вече е друга категория и цените са съвсем  tease Затова ако на мен някоя добра шивачка ми направи уникална рокля и се справи добре с изработката и платовете, аз определено няма да си мисля, че съм с "по-лоша" рокля  smile
А и съм пробвала модели на Cymbeline  и Mystic  за под 1000 лв (миналогодишни модели), бяха си супер хубави.

За да се откъсна от "спора", да споделя, че в понеделник случайно влязох в един бутик и взех, че си харесах една рокля  shok А уж се бях спряла вече на друга  girl_impossible Ще се опитам в един ден да меря и на двете места, за да мога да съпоставя впечатленията си с коя от двете ефектът УАУ е по-голям  girl_wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 25, 2009, 11:10:38 »

Слънце я покажи и двете рокли, да видим и ние  blum

Относно спора - стига вече момичета, моля ви! Нека всеки да решава сам за себе си и да дава за рокля колкото иска пари. За мен по-важен е пълнежа  tease
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #395 -: февруари 25, 2009, 11:17:13 »

Светли, нямам снимки за съжаление. Ако имах, можех да се погледна "отстрани" и да преценя с коя е по-добре. Надявам се в събота да ги пробвам пак и ако успея да се щракна, ще покажа  Wink

Я, да ви питам нещо - понеже роклята ще е с дантела и аз много харесвам дантелените болера, мисля да си взема. Но сватбата ще е юли и най-вероятно ще е много горещо. То не че топли много, ама дали е удачно? Ще си взема най-вероятно и ще съм известно време с него, и после без  blum
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 25, 2009, 11:19:02 »

В църквата дори ще е по-добре да имаш нещо върху рамената. Не че аз имах, но все пак така е прието и щом си си харесала нещо - взимай го - после ще го махнеш  girl_wink
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #397 -: февруари 25, 2009, 11:20:21 »

Слънце, може да си с него само на официалната част - ритуална, църква и за снимките, а после в ресторанта - без
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #398 -: февруари 25, 2009, 11:29:36 »

Вярно, за църквата не се бях замисляла, че ще е по-удачно да съм с покрити рамене  good
А и така ще си имам снимки и по двата начина  Wink
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: февруари 25, 2009, 11:32:47 »

Аз пък имам нещо като болеро към роклята си и много се чудя дали да го слагам, защото някак не се възприемам с него. Ние църковен брак няма да сключваме сега най-вероятно.
Активен
sevinckata
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #400 -: февруари 25, 2009, 11:35:13 »

Здравейте моми4ета,имам нужда от помощ през лятото 6те сам 6аферка,но не знам каква рокля да си избера кажете ми някакъв сайт за рокли smile :girl_impossible
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 25, 2009, 11:42:07 »

Модератор: Момичета отклонявате се от темата, като обсъждате това, коя рокля е маркова и коя не. Темата е да споделите какви рокли сте мерили, харесали, да си качите снимки ако искате за мнение, не да обсъждате роклите от 500 лева, по-малко хубави ли са от тези от 2000 лева. Ако видя още веднъж спор и караница за цена на роклите мнинеята ще бъдат изтривани и ще има санкции за подстрекатилите.
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #402 -: февруари 25, 2009, 11:49:56 »

Ето това е моята рокля - най-накрая реших, че ще е тя.
Поръчах я в Асеновград да я шият. Стискайте палци да стане добре  yahoo

* dress.gif (40.01 KB, 325x422 - видяно 3324 пъти.)
Активен
eva2008
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: февруари 25, 2009, 12:23:23 »

Здравейте, бих искала и аз да се похваля с моята рокля. Преди две седмици си я поръчах от San Patrick и се надявам да пристигне по няколко дни. В началото малко се бях притеснила че с по специфичен цвят - сребриста, но и цялата ми сватба е в тази гама така че се нядявам да се получи добра комбинация. А междо другото моделът е Bedford от колекция 2008г.  Wink

Сега остава и да реша какъв воал да си купя.
Бих искала да ви попитам за воалите дали има вариант испанският тип воал да минава и пред очите?
Надявам се да сте ме разбрали какво имам предвид  pardon
Активен
suek
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #404 -: февруари 25, 2009, 13:46:33 »

Мили момичета като гледам в какви спорове сте навлезли направо се чудя за рокли ли говорите или за цени и марки.
Това си е ВАШИЯ ден и трябва да се чувствате на гребена на вълната, а не да мислите с марка ли сте или не.Важното е човека до вас и да сте щастливи с него и много след този ден.Вярно е че т.нар. маркови рокли когато се правят това става с друга нагласа на хората-западния стандарт на мислене, но това е съвсем друга тема.
Ходете търсете мерете и като се харесате значи това е.
Слънце, къде си пробвала тези две рокли между които се чудиш.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: