Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:21:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 235742 пъти)
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #360 -:
февруари 23, 2009, 09:27:54 »
tsvety_t, и от мен имаш
за избора и ти стои СТРАХОТНООО
Активен
sleepingbeauty
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #361 -:
февруари 23, 2009, 10:41:04 »
tsvety_t, страхотен избор! Поздравления!
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #362 -:
февруари 23, 2009, 10:45:15 »
Цитат на: katter в февруари 22, 2009, 19:36:03
Здравейте и благодаря на всички за информацията. Дизайнерка в Princess е собственичката на агенция Диамант. Имах среща с нея относно организация на нашата сватба. Тогава тя ми спомена че могат да ми зашият рокля на San Patrick. Някой знае ли с какви платове се работи?
Преди време ходих в Асеновград и в булченска къща Манийка или нещо подобно ми казаха че шият рокли за Англия но платовете за тези рокли им ги пращат от там а за българския пазар платовете са доста по-ниско качество.
За това се чудя дали в Princess шият с качествени платове.
Katter и аз най-вероятно ще си шия роклята в Принцес по модел на Сан Патрик. Аз разгледах и част от роклите на Принцес и изглеждаха добре изработени и с качествени платове. Разбира се всичко трябва да се уточни за конкретният модел. Аз първо харесох един модел за който директно ми казаха че не могат да го направят по същият начин защото в България точно от този плат не се внася. Направи ми добро впечатление че са директни и не увъртат.
Но ти препоръчвам да разгледаш на място техните рокли, за да придобиеш представа за изработката и след това да прецениш дали те устройва.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #363 -:
февруари 23, 2009, 10:48:44 »
tsvety_t
, много хубава рокличка! Стои ти страхотно сега, а ви представям как ще е като си нагласена, с прическа и грим...
Katter
, добре дошла тук!
Хич не се притеснявай относно организацията, сигурна съм, че ще се справите отлично!
И ние отганизирахме сватба от чужбина и видяхме доста зор в началото, но после се получи перфектно и не съжаляваме, че се решихме така.
За роклите на Проновиас, знам със 100% сугурност, че например в Германия едни и същи модели са значително по евтини отколкото в Гърция, без разлика в качеството! Така че, защо и в България да не е така?... Момичетата тук разправят за рокли за по 1000-1500 лева, в Германия никъде не видях тяхна рокля за толкова малко, всички започваха от 1000 евро нагоре. Не вярвам дистрибуторите тук да си позволят да правят по-евтини копия, за сметка на качеството, все пак това е известна марка, която си държи на имиджа. Сигурно разликите в цените се получават от различните надценки, които слагат, за да се напаснат все пак на различния стандарт в дадената държава.
Така че, няма да сбъркаш, ако си вземеш рокля от България! Успех в подготовката!
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #364 -:
февруари 23, 2009, 11:01:26 »
tsvety_t , много ми харесва роклята, аз съм се насочила към нещо много подобно на твоята
Относно шлейфа, аз също смятам, че е неудобен за танци и определено е добре да може да се прибира. Дори само на пробите на мен ми беше трудно да се движа (а правех по 2-3 крачки). Ще имам предвид и да си взема и няколко секретни игли за всеки случай
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #365 -:
февруари 23, 2009, 11:06:58 »
Stasi-de, ние с теб май сме пробвали едни и същи рокли в Холидейсона, като гледам галерията ти - а виждам, че и ти се спряла на Принцес:)
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #366 -:
февруари 23, 2009, 12:37:33 »
Дистрибуторката на Проновиас обясни, че продава роклите под минималния ценови праг, определен и от фирмата, има специална уговорка за това в предвид социалните условия в страната, иначе роклите са едни и същи по целия свят
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #367 -:
февруари 23, 2009, 13:56:00 »
Цвети, чудна рокля! Браво за избора!
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #368 -:
февруари 23, 2009, 14:51:36 »
чудесна рокля наистина, тайна ли е цената?
Активен
tsvety_t
Сватбар
«
Отговор #369 -:
февруари 23, 2009, 15:59:41 »
Разбира се, че не е тайна. Първо като тръгнахме за рокли и аз все към Проновиас ме влече (от това, което съм гледала всайта), ама като чета едни коментари за минимум 1500 - 2000 евро и
, а бях решила, че психологическата ми граница ще е около 2500 лв.-3000 лв., но включващи и всички други булчински неща. Така дойде денят Х, в който си запазих час в Проновиас, то от опит глава не боли и като видях цените
. Роклята струва 1800 лв., а иначе моделът, който ми беше фаворит №52 от сайта с малка панделка под бюста беше 2500 лв. Собственичката ми обясни, че преди всяка колекция от Проновиас произвеждат около 200 модела рокли, но само 50-60 модела се пускат за серийно производство (тези на сайта), останалите се продават като единични бройки в произведения номер и моята рокля е една от тях
, за това ще правим сега малки корекции, но това е бял кахър....
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #370 -:
февруари 23, 2009, 16:48:02 »
Цвети
, значи, за по-малко пари си получила единична бройка рокля, "haute couture" тъй да се каже!
и ако това не е шестица от тотото, направо не знам...
Активен
tsvety_t
Сватбар
«
Отговор #371 -:
февруари 23, 2009, 17:04:46 »
Да, аз за това като чух и още повече се облещих, но от вълнение така и не разбрах защо е по - евтина, а съм сигурна, че ми обясниха, ама аз - вече нито виждах, нито чувах.......
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #372 -:
февруари 23, 2009, 21:34:38 »
Браво tsvety_t, ролкята е супер!
Не мога да разбера защо не са решили да я пуснат в колекция 2009.
А това на бюста пухчета ли са, че нещо не мога да видя добре?
Иначе воал харесала ли си си? Дълъг или къс ще предпочетеш?
Моята рокля я взех от същия магазин, но набързо премерих един воал с дантела по краищата, на който една по-къса част е направена да се отмята отпред и да покрива лицето и е цялата в дантела. И тьй като ми записаха само цената но не и името на воала сега не мога да го поръчам, а в България се прибирам само 2 седмици преди сватбата. Ох, не може да се мисли за всичко докато пробваш. Още повече ако си зашеметена както го описваш на пробата (и аз бях така, радвах се че съм я намерила на такава цена).
Някой разпознава ли този воал (знам че описанието не е супер, но да пробвам аз...)?
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #373 -:
февруари 23, 2009, 23:22:12 »
Minalina, не си ли си запазила този воал? Хубаво е, ако много го искасх да изпратисх ниакоъ да го плати и да ти го вземе. После ще ти е по-трудно да си се представиш с друг воал. Аз доколкото зная тази специална колекция е на по-ниски цени, защото моделите са извън колекцията поради някакви производствени причини и тези рокли са само в един размер. Така, че на която стане - печели супер уникална рокля на много хубава цена. Аз не виждам даже защо трябва да се ходи при разни шивачи при условие, че тези рокли са супер на много изгодни цени. Е разбира се отнася се за тези, които могат да дадат над 1000 лева за рокля.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #374 -:
февруари 23, 2009, 23:31:22 »
E да, то под 1 000 лева рокля ли е, както се казва
.
«
Последна редакция: февруари 23, 2009, 23:33:31 от rozovka