Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:51:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 236158 пъти)

Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 13, 2009, 17:16:34 »

Мерси stasi_ge  smile . Роклята е шита във Враца.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 13, 2009, 17:39:24 »

Бухтичка не искам да споря ,ето ти един линк като прочете6 адресите на магазините 6те се ужер6 сама ,а и не знам какво толкова държите на това дали е Проновиас или не http://www.bodas.net/tiendas-de-novia/novias-edbe--e826;Надявам се разбира6 испански  *THUMBS*Има един дизайнер който е Валентино Споса не се бъркайте тои не е ла споса
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: февруари 13, 2009, 18:04:23 »

carol , не ми отваря линка ти, но така или иначе не знам испански. Валентино нищо общо няма. Аз на нищо не държа, това че Ла Споса са на Проновиас просто е факт. Ето ти примерен линк - http://www.infovarna.com/news_pics/Pressinfo_LaSposa.pdf
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: февруари 13, 2009, 18:20:14 »

еее 6том така пи6е в Бг. ето ти линк да види6 не6то:http://www.edbe.com/
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 13, 2009, 18:23:20 »

и аз спирам с глупостите ,за6тото ми изглежда ,че няма смисъл от този разговор,аз казах и пак 6те повторя-най-хубавата рокля е тази ,в която булката се 4увства добре,независимо от цената и марката .а на теб успех с марковите рокли.! smile
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: февруари 13, 2009, 18:26:47 »

Мацки, не се карайте!  tease

la sposa е булка на испански и всяка втора фирма за булченски рокли в Испания се казва така! Wink (че и в Италия, и в Гърция...)
Възможно е, да са различни фирми.

По темата- ето няколко много красиви и стилни моделчета на Ла Споса. Само, не ме питайте, коя точно... gape

http://www.brides.com/fashion/dresses/gallery/wedding_dresses/vendor/designer/lasposa
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: февруари 13, 2009, 18:36:02 »

Ха ха мисис т разсмя ме от сърце,не съм искала никой да нагрубя ,нито да се скарам с някого,да знае6 ли, по принцип когато човек е пред такова събитие иска най-красивата,най-най рокля,сега си спомням че като си "купих "моята (,за6тото тук роклята се поръчва около 6 месеца предварително,а и се пла6та на части,така е по-удобно) не спирах да гледам рокли и все си мислех дали направих правилния избор ,и в деня на сватбата бях повече от убедена че съм оцелила-тя съчетава6е  удобство.лека и не се ма4ка6е ,а и нямах проблем дали се смъква и т.н .
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 13, 2009, 18:42:18 »

Аз ако дам 4 000 лв за рокля колко да дам за обувки.  Не, че не мога да си ги позволя, но какво ще доказвам на българските ми роднини? Никой няма да идва да ми гледа етикета.  Аз даже съм съгласна на рокля за 200 лв. стига да ми стои добре.  Все пак ще я нося само няколко часа и ще се снимам с нея.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 13, 2009, 18:44:49 »

Това е супер, много се радвам за тебе!  good
Права си, най-важно е "чувството" като видиш и облечеш дадена рокля, че това е твоята рокля, че е перфектна за тебе и ти принадлежи! Ако го няма това чувство... huhhuh.gif по-добре забрави...

И при мене беше така, макар че си ших роклята от нула по мой модел и я видях чак накрая. Като влезнах в ателието и видях как работят дизайнерката и екипа и и си казах "тук ще е! на тези хора мога да им имам доверие, че ще ме разберат какво искам и ще го изпълнят". И не останах разочарована! Важното е да го има онова вътрешно чувство и доверието.

tea_75, има "подходящи" обувки за по 1000 лева  Wink това в кръга на шегата!
Абсолютно си права! Всеки трябва да избира според разбиранията си, колко си склонен да похарчиш за дадена дреха и според финансовите си възможности. А това да си купуваш скъпа рокля, само за да може тоя или оня да ти гледа етикета и да ти завижда...жалко е! Не го разбирам.
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 18:48:04 от Misis_T » Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 13, 2009, 18:46:37 »

carol, не разбирам защо се засягаш. На мен лично ми е интересно да разбера произхода на марките, не желая да се карам с някого. Това не го пише само в България. Казах, че съм го чела на много места в английските форуми, ето един пример ако държиш - http://www.youandyourwedding.co.uk/index.php/chatroom/printtopic/14186?theme=print
На роклите в ибей също пише La Sposa by Pronovias - http://cgi.ebay.com/new-La-Sposa-by-PRONOVIAS-WEDDING-GOWN-Mar-WHITE-sze-18_W0QQitemZ260355664095QQcmdZViewItemQQimsxZ20090202?IMSfp=TL090202124007r6878

Отворих сайта на EDBE и наистина там има същата Ла Споса, освен това и White One и Atelier Diagonal, за които също се твърди, че са на Проновиас. Честно казано обърках се и ми се иска да разбера каква е връзката. И все пак продължавам да мисля, че поне в момента Ла Споса са на Проновиас най-малкото заради еднаквите им сайтове (който ги е отварял ще забележи, че са конструирани по един и същи начин). На Сан Патрик е същия между другото.
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 13, 2009, 18:58:29 »

tea_75, има "подходящи" обувки за по 1000 лева  Wink това в кръга на шегата!
Абсолютно си права! Всеки трябва да избира според разбиранията си, колко си склонен да похарчиш за дадена дреха и според финансовите си възможности. А това да си купуваш скъпа рокля, само за да може тоя или оня да ти гледа етикета и да ти завижда...жалко е! Не го разбирам.[/b]
Да ти кажа, ние подписахме в Лондон и като знам колко пари изсипахме буквално за нищо.  Никак не ми се нрави идеята да избухам още пари за излишни глупости.  Като се прибера в БГ ще пробвам 2, 3 рокли и взимам най скъпата и айде  а обувките ще са за 20, 30 лв да има къде да се слагат банкнотите и в ресторанта ще съм по ниски сандали.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 13, 2009, 19:10:53 »

Да ти кажа, ние подписахме в Лондон и като знам колко пари изсипахме буквално за нищо.  Никак не ми се нрави идеята да избухам още пари за излишни глупости.  Като се прибера в БГ ще пробвам 2, 3 рокли и взимам най скъпата и айде  а обувките ще са за 20, 30 лв да има къде да се слагат банкнотите и в ресторанта ще съм по ниски сандали.

Мила, не е нужно да е най-скъпата, вземи тази, която най-много ти харесва и ти отива! smile
И аз си мислех преди, ще си взема някаква там рокля...но после като тръгнах да обикалям и да избирам, и не беше толкова лесно! А то си е удоволствие на този специален ден да погледнеш в огледалото и да се харесаш, да ти е хубаво...не се лишавай от това удоволствие!
Обувките е най-важно да са ти удобни и да не те притесняват, че една тясна неудобна обувка за хула време ще ти разрани краката и може да ти съсипе целия празник! NO
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 13, 2009, 19:15:46 »

За това отворени сандали или цвички.  А роклята наистина не съм решила каква да е. знам какво да е деколтето и толкова. Знам, че искам було и от там нататък с каквото се харесам.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: февруари 13, 2009, 20:05:20 »

Ллелелеле девойки,ама какви са тези космически суми за рокли  Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Ще ме извинявате,ама и рокля за 50000лв или евро да се сложи не седи ли добре  nea няма смисъл,а пък и никой няма да гледа етикета в тоя момент  tease
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 13, 2009, 20:29:41 »

Ллелелеле девойки,ама какви са тези космически суми за рокли  Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Ще ме извинявате,ама и рокля за 50000лв или евро да се сложи не седи ли добре  nea няма смисъл,а пък и никой няма да гледа етикета в тоя момент  tease

Нищо чудно, някоя баба, съседка да е наясно с фешъна за 2009 и да дойде да пипне роклята, пък да те щипне по бузките за здраве и да рече: я моЙто момиче обърни бързо етикета, да види баба дали си в крак с парижката мода.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: