Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:53:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 236007 пъти)
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #105 -:
февруари 12, 2009, 11:12:28 »
anbibian ето сайтът им
http://www.princess-fashion.eu/prin.htm
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #106 -:
февруари 12, 2009, 11:22:06 »
Благодаря Раличка.
А във Феде някой ходил ли е? Какви са там цените?
Активен
vaniana
Любопитен
«
Отговор #107 -:
февруари 12, 2009, 11:40:36 »
anbibian във Феде цените са около 1300-1500. Платовете, които използват са различни от всичко останало което се прелага. Може и да има и по-евтини, но поне аз не видях, исках да ми покажат 4-5 модела и те бяха с тези цени.
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #108 -:
февруари 12, 2009, 12:13:16 »
Миналата събота бяхме във Феде - нещо не им бяха добре скроени моделите. А за платовете - много са различни, но то и роклите им са много различни, с едни плетива по тях, джувки и т.н. Според мен са за по - екстравагантни булки. Другото, което ми направи впечатление е , че не ми беше обърнато достатъчно внимание, а нямаше други клиенти в магазина, трябваше сама да обличам и събличам роклите и от време на време се провиквах "може ли някой да ме закопчае". Цените им са доста високи за това, което предлагат (лично мнение), пробвах рокля с дантела и цената и беше 1670 лв., но ако добавят и шлейф - 2000 лв. За сравнение преди това бяхме в М. Тайлър, същият модел беше 1500 лв с шлейф, но ми стоеше като излят, въпреки че беше един номер по-голям, но си личеше разликата и в платовете и в ушиването. Аз определено си харесах рокля от М. Тайлър, но ще чакам да заредят още модели от новата колекция през март, пък и ще обиколим и Shu Shi, Pronovias, Demetrios и Мон Амур.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #109 -:
февруари 12, 2009, 12:21:11 »
Момичета миналата година като ходих в Проновиас в София ,ми направи впечатление че имат много малък диапазон за избор,нямаха поне 60% от колекцията,свързах се със собственичката и тя каза че носи по няколко рокли от Гърция,не знам дали по поръчка или по собствено наблудение,ценита за България са високи,тук в Испания роклята се пла6та може6 както месечна вноска,така на 3-4 пъти ,както ти е удобно.
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #110 -:
февруари 12, 2009, 12:33:24 »
Момичета, сега чух един коментар от колежка, която меналата година се жени с рокля от Проновиас, та като обсъждахме къде съм обикаля вече, аз споделих, че съм си харесала рокля от М. Тайлър за 1500 лв + воал 390 лв. (дълъг - като католическите), а тя погледна странно и каза, че нейният воал са и го дали безплатно от Проновиас. По мои сметки, тогава цените са сходни, дали ще дам около 1900лв за рокля + воал в М. Тайлър или 2200 лв. в Проновиас
. Някой да сподели опит, вярно ли тези дългите воали от снимките в сайта ги дават към роклята един вид безплатно ?
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
февруари 12, 2009, 12:38:24 »
tsvety_t тук да ако роклята ти е над 1500-2000 евро ти правят подарък воала ,но не знам как е в Бг
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #112 -:
февруари 12, 2009, 14:47:40 »
Момичета взех я!
Прелестна е! E Bay ще се окаже добър вариант!
Довечера ще се снимам с нея и ще я покажа, но е точно това, което исках и очаквах!
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #113 -:
февруари 12, 2009, 14:55:28 »
tsvety_t , аз като ходих ва магазина на Проновиас ми казаха, че воала се плаща допълнително. Рослята която пробвах беше 2400 и казаха, че воала е скъп и предлагат да ти го ушият по - евтино. Същото ми казаха и когато разглеждах роклите на Сан Патрик
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #114 -:
февруари 12, 2009, 15:17:13 »
Цитат на: tsvety_t в февруари 12, 2009, 12:33:24
Някой да сподели опит, вярно ли тези дългите воали от снимките в сайта ги дават към роклята един вид безплатно ?
Няма такова нещо. Воалът към моята рокля е с дантели и цената му е 700-800 лв. в зависимост от дължината.
Иначе ми казаха, че може тяхната шивачка да ми ушие някакъв.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #115 -:
февруари 12, 2009, 15:41:53 »
Да изкажа и аз мниние от Феде, понеже за сега само там съм мерила нещо. Гледах и в Сватбения център в Младост, но нищо не ми хареса.
Та във Феде - бях си харесала няколко модела от сайта още. Направи ми впечатление, че са много по-различни от "масовите". Като платове и модели. В бутика пробвах 3 рокли - една къса (около 800-850лв беше) и две дълги (мисля 1100 и 1500лв). Имаше доста клиенти освен мен, а аз бях сама. Отношението беше прекрасно, обясних към какъв модел съм се насочила. Пробвах първо късата и едната дълга, които бях харесала - лично дизайнерката дойде да ми помогне с обличането, закрепи ми ги отзад роклите, понеже аз съм доста слаба и ми бяха големи - да мога да се видя как ми стоят. След това другото момиче ми предложи третата рокля - точно по мой вкус. Дори дизайнерката ми направи снимки с телефона ми, за да мога да се покажа на някой ако искам.
Останах много доволна от отношението
И всъщност най-важното - роклята, която ще купиш се шие специално за теб, по твои мерки, а не ти преправят някаква. Това поне за мен е от съществено значение, защото да ти преправят рокля 3 размера по-голяма от теб - ами не мисля, че след преправянето ще стои както трябва
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #116 -:
февруари 12, 2009, 16:25:58 »
bubka, а ти спря ли се конкретно на някой модел? С дълга или къса рокля се хареса повече?
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #117 -:
февруари 12, 2009, 16:33:13 »
bubka
на теб коя от трите рокли ти хареса най-много?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #118 -:
февруари 12, 2009, 16:42:09 »
Светли, Наталия
, още не съм се спряла окончателно
Хем искам по-къса, хем не - че не съм много висока, пък й сега ако не облека дълга - незнам кога.
А иначе, и трите бяха много хубави, но като че ли 3-тия модел (незнам дали сте гледали в галерията, но качеството на снимките е
) ми хареса като че ли най-много. Намислила съм да отида и до Холидей (Сона) и още някъде мислих, но не помня кой беше магазина, че вече
После като отсея ще извикам сестра ми сигурно да дойде до София да ме види и тя и така
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #119 -:
февруари 12, 2009, 20:33:20 »
Ами вече мога да се похваля с нова придобивка! Взех си роклята! Всде още няма кринолин и е леко измачкана от пътя! Но аз съм много доволна! И това само за 250 лв.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...