Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:51:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 235713 пъти)
katter
Новак
Публикации: 11
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #345 -:
февруари 22, 2009, 01:02:34 »
Zdraveite momicheta,
Za parvi pat vlizam v tozi forum i sam iznenadana ot mnozhestvoto ideia i saveti koito otkrivam. Svatbata mi e prez oktomvri i tai kato zhiveia izvan BG organizaciata mi e izkliuchitelno trudna. Ne bih iskala da ottegchavam nikogo za tova shte zadam moiat vapros po sashtestvo i se nadiavam iskreno na vashata pomosht.
Haresala sam si niakolko rokli ot markite Pronovias, La Sposa i San Patrick. Znaete li v koi magazini v Sofia bih mogla da gi otkria?
I sledvashtiat vapros e mogat li modelite ot 2008 godina vse oshte da badat porachani/zakupeni v bg. Zhiveia v Oslo i ot tuk mi zaiaviha che moga da si poracham samo modelite ot 2009.
Активен
Crystal
Сватбар
«
Отговор #346 -:
февруари 22, 2009, 01:46:51 »
katter, далеч не си единствена
спокойно не е чак толкова трудно да организираш сватбата отдалеч, ако имаш достатъчно време.
Рокли на
Pronovias
и
La Sposa
можеш да намериш в бутик Bridal Fashion
www.bridalfashion.com
- ул. Оборище 72, а
San Patrick
в Princess ул. Полк. Димов 1, Благоевград (със сигурно имат представители и за София, просто не са посочени на официалния сайт и аз не ги знам),
Eddy K
- ул. Солунска 52,
Casablanca
- M. Tyler - бул. "Скобелев" 2.
По принцип в тези бутици продават роклите в наличност и даже има намаление на роклите от минали колекции. Предполагам, че също така ако желаеш могат да поръчат и нова рокля с твоите размери, но това естествено отнема повече време.
Активен
katter
Новак
«
Отговор #347 -:
февруари 22, 2009, 03:01:54 »
Radvam se che vse oshte ima budni momicheta. Tazi ve4er izchetoh po goliamata chast ot foruma s nadezhdata da otkria informacia i naistina neveroiatno mnogo neshta.
Esenta hodih do Barcelona i probvah rokli na Pronovias, San Patrick i La Sposa. Sega sazhaliavam che tova beshe parvata mi proba zashtoto sled kato probvah rokli v Oslo izgradih niakakvo mnenie kakvo mi stoi dobre.
I tai kato izborat v Barcelona e dosta po goliam sega sazhaliavam che niamam vazmozhnost da sam tam i da imam baza za sravnenie. Sega probvam edna roklia tuk druga tam i ve4e zabraviam s koia roklia kak izglezhdam.
Minalata sedmica probvah roklia na La Sposa koiato biah probvala v Barcelona v Serbia. Ne mozhah da ia poznaia. Rokliata se kazva Felicia i za tezi koito ia poglednat v stranicata na La Sposa shte zabelezhite che e mnogo pishtna. V Serbia rokliata ne beshe tolkova pishtna i beshe znachitelno po leka, NO i po evtuna.
Chudia se dali cenite v Bulgaria a i Serbia sa po evtini zashtoto ne sa ot sashtoto kachestvo? Niakoi ima li si ideia?
Sashto sled cheteneto na foruma ne uspiah da razbera dali roklite v Bridal Fashion sa v nalichnost ili se porachvat i dostaviat specialno za men. S risk da zvuchi nadmeno ne bih iskala da polucha roklia probvana ot drugi.
Izviniavam se za celiat roman. Az sam edna obarkana badeshta bulka
Модератор: Писането на кирилица е задължително!
«
Последна редакция: февруари 25, 2009, 12:50:27 от maria_lakova
»
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #348 -:
февруари 22, 2009, 09:46:43 »
Katter
, роклите в повечето магазини в БГ са по една бройка, която се пробва, но в повечето случаи, после ти поръчват модела. Много малко ги има и в наличност.... Не мисля, че това, че някой е пробвал роклята преди теб, би трябвало да е проблем. Но щом те притеснява - можеш да си поръчаш нова. Предвиди си обаче 2-3 месеца за доставка! А колекция 2008 може и да не се пръчва вече. Аз мерих рокля на San Patrick от колекция 2008 и, ако не ме лъже спомена, трябваше да я поръчам до края на Януари. Но можеш да ги попиташ!
Да допълня
Кристал
- San Patrick се продават в Princess, наистина, и в София, има магазин - на ул. Забърде 1 (Пряка на Витошка).
Не зная какви са роклите в Барселона и Сърбия, но тук са доста пищни. Цените на марките, които харесваш, започват от 1500 лева и стигат до 3000. А може би и повече. Опитай да пишеш на БГ, моля те - много трудно се чете така. Има кирилизатор в ляво от полето на съобщенията, които пишеш.
snowhite
- tulip12345 май вече е била булка!
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #349 -:
февруари 22, 2009, 12:42:07 »
Вчера и аз се сдобих с рокля
, ще се опитам да кача снимки в галерията. Това беше първата рокля, за която се хванах в магазина и въпреки, че мерих още пет-шест, тази през цялото време ми викаше: "Аз съм твоята рокля, и да мериш други знаеш, че съм АЗ", ох чувството е прекрасно. На снимките не се вижда ясно, но уникалното на роклята е дантелата - цялата е ръчно обшита с цветя от друга дантела и е толкова лека и удобна, абе просто нямам думи. Без да излиза като реклама, там най-много ми хареса дантелата на роклите. Но както винаги, не всичко е безоблачно, роклята е уникат, в смисъл, че е произведена еденична бройка и няма размери, а и аз май нещо съм нестандартна. Аз съм висока 1,68 м и около 56 кг., но рокли от моят номер ми стояха добре около гърдите, но широки в талията (много широки), а пък по-малкия номер - тесни в горната част, но перфектни надолу, както и да е роклята е от по-малкия номер. Въпросът ми е към булките, на които са им правени корекции от шивачката на Проновиас - плаща ли се за корекции, в смисъл, че не се налага просто скъсяване или нещо стандартно, а ще се сваля ципът надолу и ще сложат връзки за притягане ?
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #350 -:
февруари 22, 2009, 13:05:09 »
Цвети, роклята е прекрасна и ти стои невероятно!
Ще бъдеш страхотна булка с нея
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #351 -:
февруари 22, 2009, 13:47:09 »
Цвети
, прекрасна е и много хуаво ти стои
Направо почнах да се чудя защо не пробвах и аз някой подобен модел, ама друго ми беше в главата тогава.
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #352 -:
февруари 22, 2009, 13:51:19 »
Цветиииии
- супер сии - перфектната рокля за теб!
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #353 -:
февруари 22, 2009, 16:28:03 »
Мила Katter, добре дошла при нас! Както и другите момичета са те информирали, официалното представителство на Pronovias в България е Bridal Fashion в София на ул. Оборище 72. Там има абсолютно всички марки и подмарки - Pronovias, Manuel Mota, Valentino, Elie Saab, W1, My Lady, но разбира се там могат да се поръчат и рокли на Atelier Diagonal и San Patrick, въпреки, че няма налични на последните 2 подмарки. Но там има най-много рокли в цяла София. Аз мисля, че можеш да поръчаш, ако искаш, но се чака от 2 до 4 месеца. Цените на роклите започват от 1000 лева нагоре. От там е и моята рокля и те уверявам, дори и да прозвучи за пореден път като реклама, че това е най-доброто място за булчински рокли в България. Роклите са си точно такива, абсолютно същите от сайта. Не знам какво си гледала в Сърбия.
Цвети, роклята ти е разкошнааа! Браво и поздравления за избора! Дизайнерката на фирмата е много добър специалист и много мила дама, ще ти я направи перфектно - гарантирам за това. Моята също е коригирана и нищо не личи. Не се плаща за корекции.
Активен
katter
Новак
«
Отговор #354 -:
февруари 22, 2009, 19:36:03 »
Здравейте и благодаря на всички за информацията. Дизайнерка в Princess е собственичката на агенция Диамант. Имах среща с нея относно организация на нашата сватба. Тогава тя ми спомена че могат да ми зашият рокля на San Patrick. Някой знае ли с какви платове се работи?
Преди време ходих в Асеновград и в булченска къща Манийка или нещо подобно ми казаха че шият рокли за Англия но платовете за тези рокли им ги пращат от там а за българския пазар платовете са доста по-ниско качество.
За това се чудя дали в Princess шият с качествени платове.
Активен
snowhite
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #355 -:
февруари 22, 2009, 20:50:50 »
Леле, tsvety_t!
Божествена рокля, която обаче стои добре само на хубаво тяло като твоето. Желая ти да си най-щастливата булка с тази рокля.
Много ми хареса и това, което каза "Аз съм твоята рокля, и да мериш други знаеш, че съм АЗ"! Мисля, че си формулирала точно и хубаво онова чувство, която всяка от нас търси. Ще следвам и аз този глас, мерси
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #356 -:
февруари 22, 2009, 21:46:16 »
Браво Цвети много е хубава роклята ти
и аз искам нещо подобно, само едно ме притеснява с този ълъг шлейф отзад как ще се опази до края на вечерта
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #357 -:
февруари 22, 2009, 21:55:54 »
Относно шлейфа, той се прибира и роклята става нормална дължина, въпреки че бях предупредена, че копчетата, който държат прибрания шлейф много често не издържат под напора на хората и танците, за това ще се запася с огромни секретни игли, just in case!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #358 -:
февруари 23, 2009, 01:04:18 »
tsvety_t, роклята ти е прелестна, много нежна, стои ти перфектно! Честито!
Не се притеснявай за шлейфа, вземи си карфици, но ако копчетата са добре направени, ще издържи.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #359 -:
февруари 23, 2009, 07:46:28 »
към Katter:
Да, и на мен дизайнерката на Принцес ми каза, че могат да ми ушият рокля на Сан Патрик, защото в началото и аз се бях насочила към техен модел. Тогава тя ми каза, че когато правят това максимално се придържат както към модела, така и към платовете, и ми беше казала, че платът ще е същия. Моята собствена рокля ще е от шифон и ми показаха мостри, но аз много не разбирам от платове, стори ми се ОК. Надявам се все пак платовете да са качествени, защото цената иначе е доста висока за лоши платове.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...