Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 20, 2025, 15:27:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 166987 пъти)

antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: април 02, 2009, 15:18:44 »

Момичета не искате ли да направим една среща на форума във Варна.Така ще се запознаете а и ще обмените информация както с нови така и с минали по този път булки.Ако има желаещи ще ви пусна темата за срещите .Ще се радвам да се съберем и да си поговорим.

Хубава идея smile Аз нямам нищо против! Пък и никога на съм ходила на среща на форум  cap
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: април 02, 2009, 16:04:01 »

MERRIMENT     да да моята сватба е на 29 август, и наистина Маргарита обеща че всичко е на договорка. И ние не сме се срещали още, но надявам се скоро да се видим и обсъдим нещата, защото вече нямам търпение да разреша и тази задача от организацията. Какво ти каза на теб- куверт от 29 лева до 59 лева. Прати ми малко снимки но не мога да добия кой знай какво представа за ресторанта, а той сега не работи и ни каза да отидем в началото на май месец
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: април 02, 2009, 16:11:37 »

Благодаря ви мили момичета за топлото посрещане give_rose
« Последна редакция: април 02, 2009, 23:39:05 от pisimisi » Активен
MERRIMENT
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #348 -: април 02, 2009, 17:16:41 »

betina,значи има някой друг на 22.08 smile Моята е на 15.08 girl_wink
Ами общо взето ми каза,че можем да си внесем алкохол,но трябва да има някаква минимална поръчка в куверта,че няма да ни притесняват за времето,овъртайма е 60.00лв и ще имаме безплатна младоженска стая.И на мен ми каза същите цени,но ми каза,че мога аз да си направя менюто,а те ще ми калкулират цената,защото имаме претенции за някой гости.
Аз говорих с  управителката на хотела г-жа Христова,ти може би си говорила с  управителката на ресторанта.
Много ми е терсене,че не мога да видя ресторанта,но на снимките ми изглежда приятен.Но друго си е око да види,ръка да пипне.Ама сега като не работи....
Супер се радвам,че ще си обсъждаме подробностите.Така ще знаем какво да искаме от хотела smile Сега остава да се включи и бъдещата булка за 22.08 danceg danceg
« Последна редакция: април 02, 2009, 17:29:34 от MERRIMENT » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: април 02, 2009, 18:53:07 »

Лелее, колко много сте писалиии!
На всички нови в отбора Welcome Welcome
Пебълс, на всяка цена като си дойда ще ида да разгледам, дано си харесам. Лошото е, че ще съм сама, а ми се искаше с мъжо да ги изберем, но какво да се прави, ще трябва да ми се довери pardon
 Гучи, аз мислих, че вече сте направили срещата и се чудя защо никой нищо не споделя blush
Аз много бих се радвала да се запозная с всички (даже вчера четох булките от другите градове какви срещи си спрятат редовно)  danceg Така, че ако решите нещо между 18 и 25 април- бройте ме и мен - идвам witch
Активен
helenche
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: април 02, 2009, 22:12:03 »

pisimisi,моята сватба е в Термал на 02.05. Ние ще сме 87 човека. Бях там да видя украсата на една сватба на 1.03. Сватбата беше за 110 човека май и имаше доста място. Бъдещата ми кума беше на тази сватба и каза че е имало достатъчно място за танци. Иначе аз поне за сега само добро отношение съм получила от там и най-вече от Виолета (с нея комуникирам основно). Тя е управител на ресторанта мисля.Снимки ще ти пратя, също които имам.
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: април 02, 2009, 23:45:03 »

да merriment хвана ме натясно обърках се със седмиците, smile, не и аз говорих с Маргарита Христова - уплавителката на хотела. Днес й писах мейл като е готова, тъй като щеше да излиза извън града тия дни да се обади и да се срещнем. И аз се радвам, че ще имам с кого да обсъждам ресторанта  smile, да наистина от малкото снимки не мога да разбера колко е голям дансинга, как е украсена масата на младоженеца, Марги спомена, че правили някаква арка на вратата, била много красива. Четох днес в един сайт за мнения за хотели, че за хотел София изказванията повече от перфектни /то те бяха само две де  smile/
Активен
rallito
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: април 03, 2009, 07:21:09 »

Аз също съм за срещата! Ще е забавно!
Активен
anastasia78
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #353 -: април 03, 2009, 08:05:51 »

здрасти и аз съм от варна. ще се женя август месец.пиша ти относно фотографа.има един който наистина си струва във варна и ще те  накара да се чувстваш много добре.аз съм го ангажирала вече и съм много доволна ,показа ми страхотни снимки и албуми.има интернет страница и се казва реджи видео.ако трябва мога да ти напиша и телефон после и успех.
Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 03, 2009, 08:18:40 »

Здравейте бъдещи булки! danceg
Аз съм от Варна, и съвсем скоро ще бъде и моята сватба!  ;)Ако някой има нужда от съдействие за нещо, моля питайте без да се притеснявате. Все пак нали всички сме тук точно поради тази причина, да споделяме идеи?
В моят случай просто аз сама си организирах всичко и сега само ми остава да чакам деня на сватбата!
А и понякога този материализъм покрай такъв род събития адски ме изнервя и затова прескачам някои подробности, които биха ми коствали нерви и грешни пари на вятъра! lac
Целувки на всички! heart
Активен
reyna
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: април 03, 2009, 10:59:30 »

Здравейте, момичета. И аз съм от бъдещите булки във Варна и то съвсем скоро, април месец.Вече съм на етап булчински букет. Бихте ли ми препоръчали някой от който имате добри впечатления, че нещо тези сред които аз съм обикаляла трябва да им покажа как се прави ''бутониера'' и ''букет''  вместо те на мене. sad / а искам нещо съвсем елементарно / Ще съм Ви много благодарна,успех и спокойствие на всички които се занимават в момента с организацията на сватбите си  girl_wink
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: април 03, 2009, 11:24:42 »

в Гардения опита ли за букета,близо до червения се намира ?
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: април 03, 2009, 11:34:02 »

Аз най-вероятно ще го поръчам в "Мимоза". Ако искаш провери там - но иди в градинския им център, който е в Салтанат smile
Активен
danika
Ентусиаст
**

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: април 03, 2009, 11:41:11 »

Относно букетите, във Варна има доста магазини и аз си имам един фаворит, но мисля че е збранено да се упоменават имена на фирми. Специално за този магазин съм сигурна че дори и да не харесам нещо от техния каталог, то мога да им разясня идеята си и със сигурност ще го направят. Покрай цветята на Чаталджа има два магазина, огледайте се!
А иначе е много важно да изберете букета си така, че да е в цвят който нито се слива с цвета на роклята ви, нито пък изглежда като цветна кръпка на снимките след това!
Активен
danika
Ентусиаст
**

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 03, 2009, 11:55:19 »

Между другото момичета, ако някой се чуди как ще осигурява виното за сватбата си по-изгодно, и ако е разрешено да си го внесе разбира се, от 02 до 04.04.09 има изложение на български винарни в Спортна зала! Идете да поразгледате и аз ще ходя там утре!
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: