Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:50:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше? (Прочетена 283417 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Re: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
«
Отговор #225 -:
март 13, 2007, 18:34:50 »
Да имахме!И избрахме най-скъпия пакет.Защо не разгледаш снимките ни и ще добиеш пълна представа!Има ги
тук
Активен
desito07
Ентусиаст
«
Отговор #226 -:
март 13, 2007, 18:46:17 »
Разгледах ги преди да пусна постинга, но като заредя албума ми излизат снимки само в ритуалната зала и църквата
Последната е пред катедралата
Активен
desito07
Ентусиаст
«
Отговор #227 -:
март 13, 2007, 18:49:42 »
Извинявай, просто не съм задала следващите от падащото меню!!!Разглеждам ги, страхотни сте
Ама как сте се омазали с тази торта
Активен
bibi_best1
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #228 -:
март 13, 2007, 22:29:17 »
Цитат на: desito07 в март 13, 2007, 18:27:50
Фиби на вашата сватба имаше ли балони???Защото се колебая между 2 пакета услуги - единия е с балони, а другия е без!!!Като цените са съответно 485лв с 435лв Иначе си включва същото, което беше споменала в предишните постинги - DJ, видео с DVD, сватбоводеща и аранжиране на зала!!!А под "зала" предполагам имат предвид ресторанта???
Страхотно! Даи има такива цени и в София? И ние сме на същия етап като desito07 и имаме същата дата и вече съм в стрес че няма да ни стигне времето и трябва да потърсим помощ от агенция.
Активен
raly
Ентусиаст
«
Отговор #229 -:
март 14, 2007, 08:32:39 »
Цитат на: Yana_Bah в март 13, 2007, 13:02:48
Свекито питала 8и и казали че на младоженците колата можело да спира... аз онзи ден миннавах оттам и видях отпред беше спряла една
Иначе някъде отзад се спирало но не съм ходила да видя
Малко е кофти, верно
И аз това знам - отпред може да спре само колата на младоженците, а другите коли отзад. Така или иначе отзад излизат младоженците - така че не е толкова кофти.
Активен
desito07
Ентусиаст
«
Отговор #230 -:
март 15, 2007, 10:05:29 »
Цитат на: bibi_best1 в март 13, 2007, 22:29:17
Цитат на: desito07 в март 13, 2007, 18:27:50
Фиби на вашата сватба имаше ли балони???Защото се колебая между 2 пакета услуги - единия е с балони, а другия е без!!!Като цените са съответно 485лв с 435лв Иначе си включва същото, което беше споменала в предишните постинги - DJ, видео с DVD, сватбоводеща и аранжиране на зала!!!А под "зала" предполагам имат предвид ресторанта???
Страхотно! Даи има такива цени и в София? И ние сме на същия етап като desito07 и имаме същата дата и вече съм в стрес че няма да ни стигне времето и трябва да потърсим помощ от агенция.
Аз също си мислех, че няма да ми стигне времето, но от агенцията ме успокоиха и сега гледам уверено напред
А и в агенцията,която съм си избрала има всичко от което се нуждая и цените са напълно нормални за този вид стока и услуга в сравнение с това което прочитам тук по постингите. Просто няма да ми се налага да обикалям по магазини и други агенции, а и агенцията ми предоставя достатъчно отстъпки за мъжки костюм, за халки, за булчински букет, за прическа
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150
«
Отговор #231 -:
март 15, 2007, 11:11:14 »
Днес ходихме с милото до "Пиротска",за да си внесем таксата от 130 лева за ритуарната зала.Оказа се,че 90 лева плащаме за "хорово изпълнение Триадица"
.Нека поясня,че видях тази подробност едва,когато си разглеждах фактурата в офиса ми.Там нямаше никой,който да ми обясни,че това не е задължително!!!Аз си мислех,че по принцип толкова си струва да си ожениш
.
Знам че вината е моя,защото не съм питала,а дори не съм седнала и да прочета,че това са допълнителни екстри,за които се заплаща само в случай че желаеш да наемеш този хор,обаче въпреки всичко много се ядосах.Защото в ритуалната зала ще бъдем само ние,кумувете и родителите-гостите ще ни чакат направо в ресторанта.Не мисля,че има смисъл от този хор,но както и да е.....вече сме платили.Пиша това,за да съм в помощ на други момичета и момчета,които не искат да останат изненадани,когато видят за какво са си платили.Аз по принцип съм си такава и винаги така се получава,защото никога не питам,все бързам и т.н.
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #232 -:
март 15, 2007, 11:21:30 »
Цитат на: geri84 в март 15, 2007, 11:11:14
Днес ходихме с милото до "Пиротска",за да си внесем таксата от 130 лева за ритуарната зала.Оказа се,че 90 лева плащаме за "хорово изпълнение Триадица"
.Нека поясня,че видях тази подробност едва,когато си разглеждах фактурата в офиса ми.Там нямаше никой,който да ми обясни,че това не е задължително!!!Аз си мислех,че по принцип толкова си струва да си ожениш
.
Знам че вината е моя,защото не съм питала,а дори не съм седнала и да прочета,че това са допълнителни екстри,за които се заплаща само в случай че желаеш да наемеш този хор,обаче въпреки всичко много се ядосах.Защото в ритуалната зала ще бъдем само ние,кумувете и родителите-гостите ще ни чакат направо в ресторанта.Не мисля,че има смисъл от този хор,но както и да е.....вече сме платили.Пиша това,за да съм в помощ на други момичета и момчета,които не искат да останат изненадани,когато видят за какво са си платили.Аз по принцип съм си такава и винаги така се получава,защото никога не питам,все бързам и т.н.
Не се ядосвай! :)Всяко зло,за добро!Така ще бъде по-тържествено!
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150
«
Отговор #233 -:
март 15, 2007, 11:33:15 »
Абсолютно си права,аз не се ядосвам толкова на тях,колкото на себе си.Но все пак мисля,че е редно някой да ти обясни-нали затова са там служителите!?Аз примерно за първи път сключвам брак(надявам се и за последен
) и не съм наясно с повечето неща,за мен беше нормално че струва 130 лева.Но когато видях 90 лева за хор
.Както и да е....наистина ще е по-тържестено и незабравимо
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #234 -:
март 15, 2007, 11:38:02 »
ЛОШОТО НЕ Е ЧЕР ДАВАШ ПАРИ А ЧЕ ВСЕКИ СЕ ОПИТВА ДА ТИ ВЗЕМЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ
НАШАТА СВАТБА ЩЕ Е ВЪВ ВАРНА, ТУК В РИТУАЛНАТА ЗАЛА НИ ИСКАТ ОБЩО 280ЛВ, КОЕТО ВКЮЧВА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФОТОГРАФ (КОИТО Е КАМ 65ЛВ) ИСКА6 НЕ ИСКА6 ТИ ГО ПЛАЩАШ, РИТУАЛА И 30ЛВ ЗА ДА ВЛЕЗЕ ДА ТЕ СНИМА ОПЕРАТОРА КОИТО СМЕ СИ НАЕЛИ
А ИНАЧЕ ПИ6Е ЧЕ ВСИЧКО СТРУВАЛО 180ЛВ
А КАТО ОТИДЕ6 ДА СИ ЗАПИСВАШ ДАТА И ОСТАВАШ НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН
АБЕ БЪЛГАРСКА РАБОТА
ВСЕКИ СЕ ЧУДИ КАК ДА ТИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ !!!
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #235 -:
март 15, 2007, 11:39:44 »
Цитат на: PETKOVA в март 15, 2007, 11:38:02
НАШАТА СВАТБА ЩЕ Е ВЪВ ВАРНА, ТУК В РИТУАЛНАТА ЗАЛА НИ ИСКАТ ОБЩО 280ЛВ, КОЕТО ВКЮЧВА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФОТОГРАФ (КОИТО Е КАМ 65ЛВ) ИСКА6 НЕ ИСКА6 ТИ ГО ПЛАЩАШ, РИТУАЛА И 30ЛВ ЗА ДА ВЛЕЗЕ ДА ТЕ СНИМА ОПЕРАТОРА КОИТО СМЕ СИ НАЕЛИ
АБЕ БЪЛГАРСКА РАБОТА
Абсолютно съм съгласна!Всеки гледа да ти вземе парите!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #236 -:
март 15, 2007, 12:31:46 »
Цитат на: gucci в февруари 27, 2007, 17:37:19
и а зпоздравявам всички които са си платили сами сватбата.ние нямаме такава възможност не разполагаме и с такива средства че да стане такава каквата аз бих искала ама добре че имам сръчни ръце и доста неща ще си направя.и знам че въпреки всички проблеми и пречки ще бъда най-щастливата булка.нека да ви напиша част от нашите разходите които ние имаме засега:
рокля-310лв
костюм-52лв
риза-12лв
вратовръзка-15лв
покани с надписване и плик 36*1,40=50.4лв
бижута-ръчно направени-2лв
чаши-25лв
куверт ресторант 75*18=1350лв
ритуал-50лв+10лв за камера+10лв за фото=70лв общо
видеооператор 150 или 200лв в зависимост от камерите
хотел 40*12лв=480лв
фотограф-приятел
прическа-35лв
шампанско 2лв+5лв украса шампанско и чаши/сама си я направих/
халки 220лв с гравирането
букета+кошничките+булото-са ми от кумата
църковен ритуал няма да имаме
ами това са горе долу засега ама ще има още
да добавя и да уточня кои цени са от Варна и кои за Смолян
Варна
костюм-52лв
риза-12лв
вратовръзка-15лв
покани с надписване и плик 36*1,40=50.4лв
бижута-ръчно направени-2лв
чаши-25лв
шампанско 2лв+5лв украса шампанско и чаши/сама си я направих/ и за кошницата и за бутониерите
обувки на милого -25лв
смолян
рокля-310лв
воал-15лв
куверт ресторант 75*18=1350лв
ритуал-50лв+10лв за камера+10лв за фото=70лв общо
видеооператор 150 или 200лв в зависимост от камерите
хотел 40*12лв=480лв
фотограф-приятел
прическа-35лв
Активен
cherry
Сватбар
«
Отговор #237 -:
март 15, 2007, 19:32:40 »
Цитат на: anisp в март 15, 2007, 11:39:44
Цитат на: PETKOVA в март 15, 2007, 11:38:02
АБЕ БЪЛГАРСКА РАБОТА
Абсолютно съм съгласна!Всеки гледа да ти вземе парите!
Даааам, и аз в началото недоумявах как може ритуалът да струва толкова, при положение, че някои момичета от форума бяха написали за други градове 60-90 лв. И аз съм от варна. Една позната ме предупреди за още нещо - освен всичките тези такси за фото-право и видео-право в залата, когато излезете пред ритуалната зала не може да си направите снимки там (напр. обща снимка на всички), з-то правото за снимки на територията около ритуалната е "закупена" от друг фотограф и за да се снимате трябва да му платите на него отделно, вашия фотограф няма право да снима там. Не знам до колко е вярно, поинтересувай се ако искаш, за да няма изненади на самия ден. Не че толкова ще стане нещо ако нямам снимка пред ритуалната, но е АБСОЛЮТНА излагация и алчност от тяхна страна.
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #238 -:
март 15, 2007, 19:48:45 »
Цитат на: geri84 в март 15, 2007, 11:11:14
.
Ами то на нашата квитанция, която е за 137 лв за зала Триадица пише, че освен ритуала и правото на снимане е включена "механична музика"
а не хорово изпълнение
Факт е, че вече съм ги дала и не мога да съжаля изобщо
Активен
raly
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
март 16, 2007, 08:52:12 »
Ами то на нашата квитанция, която е за 137 лв за зала Триадица пише, че освен ритуала и правото на снимане е включена "механична музика"
а не хорово изпълнение
Факт е, че вече съм ги дала и не мога да съжаля изобщо
[/quote]
И при мен е така - но никой не ми е казвал опции, направо ми фактурираха 137 лв. и чак после видях какво включва тази цена. И при нас е механична музика. Абе като цяло това разминаване в цените на таксите за ритуални зали не го разбирам. какво значение има обедна, вечерна и през кой месец - всеки има право на граждански брак
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
48
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума