Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 06:11:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разположение на гостите по масите  (Прочетена 175497 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 24, 2008, 15:26:29 »

Момичета, днес за втори път се налага да се намесвам в темата (което не ми е много приятно), а тя е "Разположение на гостите по масите"! Много се отдалечихте вече от нея! Другите неща ги обсъждайте в съответните теми!  good
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 24, 2008, 15:30:21 »

Ами съжалявам, просто тръгна от разпределението на гостите, хостесата и има ли тя и други задължения.
Повече няма, спираме, поне аз обещавам и се извинявам give_rose
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #272 -: април 25, 2008, 13:06:53 »

Вие как го решихте, Kiksi? Ние ще имаме табло на входа, където има списък с имената на масите (с имена на цветя са) и съответно списък на хората на съответна маса, а на масите има тейбълки. Две момичета от агенцията, с която работим, ще упътват хората и ще им помагат при настаняването. На мен този вариант по ми допада от настаняване от някой близък, защото искам всички да се забявляват, а не някой от най-близките да търси местата на гостите.
« Последна редакция: април 25, 2008, 13:10:09 от rozovka » Активен
ssiillvvyy
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 07, 2008, 15:30:51 »

Незнам дали няма да изглежда като реклама, но препоръчвам едни малки картички на ф-ма Маестро за тейбъл картички в ресторанта- ние си купихме такива, хем са ефектни, хем доста евтини(по 0,05 лв.). Освен това имат сватбени мотиви-шампанско, цветя, халки и т.н. danceg
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 07, 2008, 15:36:09 »

ssiillvvyy това е супер, моля те дай координати или уебадрес, за да видя и аз  Bravo
Активен
ssiillvvyy
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 07, 2008, 15:45:34 »

ssiillvvyy това е супер, моля те дай координати или уебадрес, за да видя и аз  Bravo

Не мога за съжаление- не успях да ги открия в нета sad - може би фирмата се казва по друг начин. Иначе фирмения им магазин е като тръгнете по Пиротска от Мария Луиза в посока Ботев, някъде отдясно на ъгъла има гръцка сладкарница - завивате по тази улици в дясно(Може би Екзарх Йосиф) продължавате съвсем мъничко и пак отдясно има една малка книжарничка с много картички - Там всичко е  Maestro - размера е на тези малките картички, които са за подарък! smile. Ще се опитам да снимам моите и да ги покажа!
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 11, 2008, 09:01:04 »

аз също си мисля да направя някакво табло с разположението на масите(ще са написани и имената на гостите)а също ще има и тейбълки,но си мисля и някой от персонала на ресторанта да помага при настаняването.незнам обаче дали ще се съгласят от ресторанта да се занимават с това!
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #277 -: юни 11, 2008, 12:51:20 »

на последната сватба която бях сестрата на булката стоеше на входа на ресторанта и питаше гостите за имената и града,след което посочваше маса на която са.Нямаше никаква суматоха и объркване good Bravo
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 11, 2008, 13:25:54 »

Аз мисля да имаме голямо табло на входа на ресторанта с разпределение на хората по масите и освен това управителката на ресторанта каза че ще ни даде 2-ма души, които със списъци да седят и по имената да ориентират хората кой на коя маса да е. Чудя се дали да правя индивидуални картички с имената на гостите или да го направя на едно: номера на масата с имената на гостите и всеки да сяда където му е удобно по масата.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 11, 2008, 13:53:08 »

Аз засега съм се спряла на таблетки на масите за всеки един, а на фхода на ресторанта ще стоят сестра ми и брата на милото и ще настаняват гостите.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 11, 2008, 14:09:09 »

Аз също мисля че варианта с картички по местата и човек на вратата,който да упътва е най-подходящо. мисля аз сама да определя кой къде да стои
misskapriss Мился , че табло на вратата специално за вас няма да е най-удачния вариант, защото церемонията ще е на двора и като приключи всико, хората ще влезнат почти наведнъж, в Джия бийч, няма фоайе, и ще се получи струпване на вратат, защото всеки ще иска да прочете къде е настанен и докато се ориентира, ще се получи блъсканоица.ако някой ваш близък или пък сервитьорите насова гостите ще е най-добре, досега винаги като съм бола на сватби е било обикновено сестрата на единия от младоженците, и при нас ще е така. Удобство е че близкия човек знае наизуст как са подредени хората, познава повечето и веднага ще се ориентира, а не мисля че това ще го затрудни осдобено
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 11, 2008, 16:34:59 »

Агентката, която аз наех за денят на сватбата ме посъветва да няма картички за всеки, а само разпределение по маси. Каза ми, че нейният опит показва, че хората се съредели кой до кого бил сложен  Oh my ... Но аз и казах, че си оставам на идеята с картичките. Мисля, че на хората им е достатъчо ясно каква е тяхната цел и, ако искат могат да се разменят.

Искам да попитам кумувета как сядат до младоженците? Кума до булката или до младоженеца? Знам, че всеки е свободен да прави каквото иска, но се чудя има ли нещо, което общовъзприето, рових се по снимки, но не можах да видя, защото през повечето време младоженците не са седнали smile
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 11, 2008, 16:39:32 »

Според мен е булката до кума и младоженеца до кумата. Поне с такива наблюдения съм останала от сватбите, на които съм била  girl_wink
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 11, 2008, 18:13:33 »

ооо сърдят се да,ако са някои много капризни,аз имах проблем само с една маса,подреждахме я 3 дни,сигорно имаше 50комбинации,докато всички останаха доволни,или можеби всички без един blum
честно казано много ги харесвам картичките с имената,но ако трябва да дам съвет от опита си можеби най добрият вариянт е да са наредени (самите картички) на някаква маса  пред ресторанта и всеки гост да си я вземе и да знае на кой номер маса ще е настанен но сам да си определи конкретното място.
за офиц. маса мисля че са кума,младоженец,булка,кум
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 11, 2008, 18:27:03 »

maslinka, ако всеки сам си взима тейбъл картичката и си я слага там, където той реши не се ли обезсмисля цялата процедура. В такъв случай е по-добре просто да се направи списък на гостите по маси, но да няма тейбъл картички  pardon
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: