Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:44:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 149751 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 17, 2009, 18:49:00 »

Феликс  girl_in_love
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: февруари 17, 2009, 18:54:52 »

Много готино име Майче  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: февруари 17, 2009, 19:04:30 »

Майче Феликс си е типично немско име за момче нали, даже си имат едно филмче такова !!!!! много е готино, ама 100% ли ще е момиче или не се знае още
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 17, 2009, 19:27:24 »

Благодаря ви момичета give_rose
Ели,да наистина тук в Германия е доста популярно...а иначе нито в БГ,нито в Полша е много срещано и за това си избрахме...още преди 3 години даже  blush
Моя доктор е малко странен и няма да ни каже до последно на 100 %,но за сега каза 65 за момиче pardon
Преди много се нервих ,а сега ми е сякаш хубаво че не знаеме със сигурност  pardon
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 17, 2009, 19:43:52 »

Да ама тези 65% си е голямо настройване за момиче и акосе окаже момче мамлко кофти не че няма да гоискаш ама друго е дасе настройш
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 17, 2009, 19:52:54 »

Ами да ,Диде,но да си кажа честно аз съм тази коята въобще не се е настроила окончателно  pardon а и нямам такова намерение smile По-скоро свекито  blum ама тя още преди това ни врачуваше че ще е момиче...и много ме нервише...дори на коледа ни подари хавлийка с розово nea още преди да бяхме казвали нещо ,което така ме напуши вътрешно че   beating Ама има и такива хора,а аз вече не обръщам внимание nea
Аз съм казала,че като му дзакна межде крачетата тогава ще зная какво е  pardon Ама такава съм си... blum вярвам само на очите си pardon
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 17, 2009, 20:04:20 »

Продължавай в същия дух така да  не се настройваш аз не успях така
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #367 -: февруари 18, 2009, 10:56:05 »

О, нали знаете и че аз минах през различни прогнози за бебето, в  4тия месец ми казаха момче, после на 2рата ФМ лекарката беше категорична, че е момиче. После ходих на ЖК при моята си лекарка и тя ми каза, абе не гарантирам на 100% да е момиче. Така че един път се настроих за момче, после за момиче, сега съм се настроила за бебе smile и съм много щастлива от факта, че ще ставам майка и че бебето ми е живо и здраво. Изобщо не ми пука за пола. Така че maj4eto и аз съм на същия хал като теб, но и в това си има доза очарование good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 18, 2009, 10:57:42 »

Това нищо не е, споко.На мен едната ми лекарка рече и отсече още в пети месец - МОМЧЕ Е - но според другият ми лекар се оказа, че пишката е пораснала последните две седмици преди да родя, хахахаххахах.....
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 18, 2009, 14:36:39 »

Привет и от мен  cap

Майче, и името ви за момче много ми харесва  Bravo

Аз днес ходих да слушаме тонове, много са добри. Кръвното ми е в нормата. В понеделник пак съм на тонове и тогава ще ми издадат 45-дневния болничен  yahoo А това значи, че не остана много. Още има-няма месец и мъничко и ще си гушкам бонбончето  girl_in_love
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 18, 2009, 14:43:52 »

solecito ,браво,че всичко с вас е наред  smile smile То наистина не останало вече...И аз като си мисля -фем се радвам и нямам търпение,хем ме хваща шубето  blush
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 18, 2009, 14:53:18 »

Solecito само така с тоновеуте и бебе до края то и не остана още малко и гуш гуш  gu6
И аз като майчето хемискам вече да при мен хем голямо шубе  blum
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #372 -: февруари 18, 2009, 20:49:21 »

Лелеее как ви завиждам като ви гледам лентичките колко мъничко ви остава  blush Нямам търпение да започнат новините за първите родилки  tease И на мен хем ми се иска повече време да съм си бременна, че после сигурно ще ми липсва много, но пък искам и да идва "Моментът"  blum
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #373 -: февруари 18, 2009, 20:56:46 »

Майче, айде да споделиш онова с гипсирането къде го намери и как става?
Ели, ти ли още не беше решила за имената? Сега се сетих като четях в другата тема, че на нас Тони ни беше от фаворитите за момиче, имам една позната с такова име и де да знам, много ми е приятно и практично  blum
Извинете за 2-та поста  blush
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #374 -: февруари 18, 2009, 21:39:55 »

Здравейте аз се изгубих, но имахме много работа покрай сватбата.Вече съм госпожа  yahoo Иначе бебчо е добре не спира и за миг да шава tease.Да ви се похваля  бяхме на сватбено пътешествие за 3 дни и беше много приятно цял ден ядене и спане blum
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: