Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:35:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 149792 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: февруари 13, 2009, 21:12:34 »

Дам измислихмеее ще се казва Веселин, живот и здраве, кръщаваме го на любим за нас човек - баба му  give_rose give_rose give_rose
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 13, 2009, 22:04:57 »

Мариянка,  Bravo на малкия бонбон! Много хубаво име сте избрали  give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 14, 2009, 00:50:36 »

Браво, Марианка, моето племенниче, което вече е на цели 2 седмици, също го кръстиха Веселин - на татко ми smile Много хубаво име, позитивно и щом и вие си имате любим човек със същото - дано да го зареди с много енергия  heart
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 14, 2009, 14:31:25 »

Мариянка,ма той вашия юнак много пораснал Bravo Bravo Значи Веселинчо ще е   Wink -много хубаво име good
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 15, 2009, 20:03:46 »

Марианка, браво, много хубаво име сте измислили good А къде е този голям юнак в това малко коремче smile Нашият в 32г.с беше 1600грама. Ама както казва Ина, ехографът дава отклонения.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 15, 2009, 20:43:55 »

хич не е малко вечеее  angry расте всеееки ден...направо съм се шашнала, нощем не мога да спя...ужасно шава и ме боли cray едва издържам понякога, ставам с рев посред нощ... сега хапнай и веднага  bad ... извинявайте че така ви се наоплаквах, но тези дни просто имам нужда..
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: февруари 16, 2009, 07:45:31 »

Мариянка, малко остана, мила  give_rose Много е непреиятно така, ама още няма и месец и ще имаш вече други емоции  Girl_hide

Аз от другата седмица съм в 45-дневния болничен ( че в ЛКК ме водят с термин 9 април ), ама няма да ги изкарам всичките, че нали съм секцио.... бая преди 9 април ще се раждаме  tease
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 16, 2009, 08:42:49 »

Мариянка,много е неприятно,но няма да се даваш ,мила give_rose Още мъничко остана и после всичко ще е наред...И аз вече си мечтая как пак ще мога да си спинкам по гръб  smile-от сега взех да се мъча с това спане girl_impossible
solecito ,ми то и при тебе не останало-ех как само лети времето,направо не е за вярване shok
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 16, 2009, 10:13:39 »

Марянка Веселин е много хубаво име  Bravo Bravo Bravo а за неразположенията те разбирам напълно, ама няма начин още малко ни остава !!!!! ти защо повръщаш вечер ?? аз поне само сутрин и много рядко през деня !!! снощи както си спинках и изеднъж ме заболя корема и си спомням, че даже се разплаках, ама какво беше това нямам представа, после съм заспала и днес нищо ми няма !!!!!

Пете и аз от събота излизам в болничен и съм на консултация !!! с нетърпение я чакам, да видим колко е пораснала беба !!!!  smile
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 16, 2009, 11:06:54 »

Ели незнам и аз защо вечер повръщам явно трябва да не ям вечер само това ме спасява. Хайде като гледам скоро априлките всички ще започнат обратното броене give_rose
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 16, 2009, 11:50:44 »

ох,момичета напълно ви разбирам и аз така бях с наразположенията.много мр болеше кожта на корема,защото ми се беше опъналаа много. shok
не съм се наспала като хората непомня от кога, :\а сега пък покрай малката въобще,така че колкото можете ПОЧИВАЙТЕ,защото после няма почивка,все нещо има да се прави.
всички неразположения ще минат след раждането,повярвайте,просто още малко търпение,после се почва другото.
няма страшно,гледам на повечето ви остават има няма някакъв месец и половина ,пък и по- малко.
стискам палци за по малко неразположения до края,,,,,,
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 16, 2009, 14:56:24 »

Мариянка , Пете и Ели колко бързо мина времето и вече наближава мига в който ще се видите с малките съкровища yahoo Bravo Пожелавам ви леки последни седмички  на всички априлки give_rose give_rose
Аз да ви се похваля следващия път на курса за бременни ще ходим с татковците и ще къпем бебо ( една кукла като новородено , казва се Любчо )  funnytooth
Инъче вече направих първите си покупки, а в събота от училището за бъдещи мами бяхме на презентация на NUK , говореха за кърменето и продуктите им и си тръгнах с подарък шише и беберон yahoo Освен това ми дадоха много хубав каталог Шопин гайд за бебета с много фирми и цени!
Тази седмица сме на ЖК и ще видим бебчо колко е пораснал heart
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 16, 2009, 15:01:02 »

Luv4e ,ситурно ще бъде много забавно с татковците-ще разказваш след това smile И чакаме да покажеш покупките...и за отчесче след ЖК-то smile
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 16, 2009, 17:56:28 »

Пете, ами те все приятни емоции, а? Само това да се чува  Bravo Чакаме снимки на покупките и, разбира се, отчет след прегледа  blum
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 17, 2009, 11:15:02 »

Здравейте мами аз влизам с отчет от прегледа всичкое прекрасно с бебчо здрав и много шавлив и да ви се похваля ще си имаме 100%МОМЧЕ
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: