Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:45:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 149898 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 04, 2009, 16:51:45 »

Kassi, честита синя новина  stork-boy  ей много момченца в нашата тема ще има май  blum
*Elle*, старая се да не се ядосвам, ама.... иначе кръвното ми вече е ок, следих го няколко пъти, както си и мислех, било е инцидентно  smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 04, 2009, 18:30:20 »

solecito не се тревожи за кръвното и мен ме уплашиха предния път с тов кръвно ама е било инцидентно
Аз съм забелязала когато съм ядосана превъзбудена ,притеснена и го вдигам цял  месец си го мерих но няма проблем
Я внонаистина си нещо афектрана good
Каси честито момченце верно че само момченца таз година  Bravo
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: февруари 04, 2009, 18:48:40 »

Каси честита синя новина !!!!

нещо ми е лошо  sad гърлото започва да ме боли, нещо и носа ми се запушва, дано не се разболея, пия фрешове и чайове, дано да се размина.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 04, 2009, 22:39:18 »

Eли като минаваща по пътя на настинката ти казвам веднага да почнеш с лимони и мед. На мен ми казаха че мога да си взема осцилококциум и коризалия за хремата. Незабравяй и топлата супичка (стига да не ти се повръща от нея).
На мен много ми помага следното: 4-5 изцедени лимона с толкова супени лъжици мед, затоплени на водна баня без да ври, а само да се получи бяла пяна отгоре. Това го изпиваш в рамките на половин час, може и да добавиш малко водичка. След това се завиваш и спинкаш! Стискам палци да ти се размине, че е много гадно.
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #274 -: февруари 05, 2009, 10:45:56 »

Като стана въпрос за кръвно, аз по принцип съм с кръвно 110/70 а сега ми е 120/70;130/70 и малко се притесних вчера не ми е лошо просто случайно го премерих, обадих се на лекарката  и тя ми каза ,че е нормално и да не се притеснявам.Не го меря често сигурно веднъж на месец като се сетя, казаха ми че при бременните жени може да е малко по-високо.
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #275 -: февруари 05, 2009, 11:25:08 »

Може и малко по-ниско. Абе въобще.. Казват че резки изменения в кръвното са проблем, ако си е постоянно не е. Моето е 100/40, ултра ниско, но постоянно и нищо не ми дават да правя.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #276 -: февруари 05, 2009, 11:48:07 »

Привет момичета,
не съм писала скоро.... В понеделник бяхме на 4Д при Врагалева във Фемина, страхотен професионалист и много готина жена. Говори ни сигурно поне 40 мин за бебето, огледахме го много внимателно, пита ни дали ще казваме пола, аз "а ние си го знаем, момче е" и тя "да, ама не, мома е smile" и аз шах и мат  shok   И дори ми оцвети пъпната връв, да видя, че циркулира кръв в нея, че не е пишка.
Аз много исках момиче, но вече свикнах с мисълта, че ще е момче. Дори разни неща накупих..., не че ако е момиче няма да го обличам в синьо, но наистина се бях настроила.
И отивам вчера на ЖК в Токуда, разправям й на моята лекарка за объркването и тя като се амбицира жената- вика'' о, веднага отиваме да го гледаме и ще ти поднеса извиненията си, ако съм сбъркала". Гледа, гледа, ама нейния апарат е 2Д и според нея в една определена проекция се вижда сянка, която прилича на пишка. Така че до следващия месец на нищо не вярвам вече и само си чакам прегледа. При така напреднала медицина да не се вижда добре пола.

Иначе всичко с бебето е добре, което е най- важното. Аз направих една страшна бъбречна криза в неделя и си мислех, че няма да оживея,  моята лекарка ми предписа Зинат, ако пак имам проблеми, но все пак е антибиотик и мисля да го взема само при крайна нужда.

Мариянка, честити покупки!  give_rose
Аз си взех едно палто от ДиКа, много подходящо за бременни, късичко, но снимки утре.

Kassi честита синя новина  Bravo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 05, 2009, 12:02:32 »

Каси, честита синя новина и от мен и добре дошла в мъжкия отбор!!!
Маги, не знам да честитя ли или не за момата!! дано наистина е така, след като искаш!! До последно нищо не се знае!!!
Аз сега съм измислила от къде да набавя някой друг лев за бебека и ако плановете ми ен се провалят се надявам в края на февруари и аз да се похваля с първите си покупки, малко късничко, че тогава ще влизам в 8 месец, но има време. Сега съм в процес на правене на списък, обсъждане какво ще получа от братовчедка ми от нейните дечица и мечтаене... girl_wink
Скоро се надявам да видя дали ще стане да раждам в Окръжна, сега съм пуснала връзки.
Вчера бях на преглед,всичко е ок, в 29 г.с. съм. Утре ще правя изследване на урината  и ми изписа против кариес някави хапчета, които се дъвчат. Иначе продължавам да си ходя на зъболекар и така....Общо взето няма от какво да се оплаквам!!
Прегръдки на всички!!
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #278 -: февруари 05, 2009, 12:08:06 »

Vanilly мъжко момиче си ти, браво  Bravo
Радвам се, че бебчо е добре и ти също, какви са тези хапчета против кариес?
Аз сложих една снимка на бебчето в галерията, успя да ни се усмихне на 4Д-то  danceg
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 05, 2009, 12:19:39 »

Kassi,честита синя новина Bravo stork-boy
mmagi,абе аз да ти кажа,аз чак като се роди бебо и се уверя с очите си-ще повярвам какво ще е  pardon
Мили,стискам ти палци и твоите планове да се осъществят и да  тръгнеш скоро на покупки smile То и ние сме малко в застой от парична гледна точка,но няма начин така ще е ...А току що ми звъннаха от университета че въпреки,че съм освободена по майчиство следващия семестър-трябва да платя една малка сума от таксата...която в момента въобще не е малка за нас...200€ ... angry и така тоя месец май пак няма да има кошарка  cray
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: февруари 05, 2009, 13:58:45 »

mmagi и при нас така се получи за пола!!!  Oh my ... funnytooth
Едната вика момиче, другата момче crazy
Но аз съм решила да не казвам на моята док. , че съм ходила пак на 4Д , но при друга , че тя една особена, ще вземе да се нацупи crazy crazy
Инъче и ние сме разпределили кой какво ще купува и подарява за беб blum Количката от нашите , а кошарката от свекитата smile
За количка вече твърдо съм решила Чико , само трябва да реша кой от двата модела , които съм харесала!
А бебешки легълца съм харесала няколко , но държа да ги видя на живо за да преценя!
В събота пак съм на курс за бременни , останах много доволна!  yahoo Предния път говорихме за нормалното раждане и за периодите, кога трябва да тръгнем за родилното и т.н. А тази седмица ще учим техники на дишане по време на раждането! blum
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 05, 2009, 15:43:09 »

ей Лъвче завиждам ти за курса и аз бих искала, но такива неща в наето малко градче едва ли има, така че ще се задоволя с инфо от нета !!!!!
Дарлинг мерси за съвета, като че ли съм по-добре следобяда !!!! smile
Маги е то на 4Д се вижда съвем реално, ние даже и снимка си имаме на дудата  на беба !!!!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: февруари 05, 2009, 16:59:55 »

Маги, още няма да честитя гащи и чакаме следващия преглед. Дано Враглева да е познала и да чакаш момиченце   give_rose

Аз така като чета, започвам да се чудя дали да не отида и аз да проверя за всеки случай дали наистина чакаме момченце  tease Ама като чувам как стоят нещата при Марков, ще съм родила преди часа, дето трябва да си го запиша  laugh
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #283 -: февруари 05, 2009, 17:12:58 »

solecito Мерси миличка, и аз вече не знам какво да очаквам, радвам се че е живо и здраво и за мен това е най-голямото щастие. Вие знаете колко много исках момиченце, ама после като ми казаха момче и се настроих за момче, няма как.
А при теб, много скоро ще се види на живо какво е бебчето, няма да го дочакате Марков ми се струва  girl_wink
Luv4e и аз мисля да се записвам на такъв курс, но ще е по- към края, засега с интерес чета какво ви учат там и ми се струва много интересно и полезно.
Ели уж реално, ама знам ли?  crazy
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: февруари 06, 2009, 13:20:47 »

Здравейте момичета,казвайте как сте smile
Аз да ви се оплача,че много рано се будя на оследък и не мога да заспивам после sad Незная-тежи ли ми вече crazy не е ли раничко ...а си лягам най-късно в 22.00
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: