Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:21:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 149930 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: февруари 03, 2009, 14:17:53 »

Ама това е много кофти н не защото не е момче или момиче ми от тази гледна точка че ако незнаеш со последно ти ще си взел всичко по цвят и накрая изненада и се получава много кофти
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: февруари 03, 2009, 14:26:38 »

Малииии Лъвче, каква изненада. Моята майка като изпрати огромна чанта с розови дрешки и обувчици, ако и нашата бебека се окаже бебчо не знам blum. Ама аз на Марков му вярвам 100 %, така че в нашия случай не се надявам на изненада
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: февруари 03, 2009, 14:27:44 »

solecito не се ядосвай и притеснявай, заради кръвното, че си опасно в края на бременоста !!! следи го постоянно и избягвай нещата, от които се вдига !! а на мъжа ти  beating beating как може да те ядосва, не че моя не ме ядоса на балкана, като реши да се прави на мъж, ама друга тема !!!!!
а за термина - сигурна ли си наистина, много големи вървите ???  good good good

Лъвче честито ти мъж !!!!!!!!!!! много се радвам за вас !!!!! че всичко ви е наред !!! ние след втория 4Дв 7-ми месец, където имам снимки на дудата, чак тогава купихме нещо си !!!!! иначе е кофти като те настроят за момиче пък то момче или обратно !!! пусни ни снимка и на нас !!! smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: февруари 03, 2009, 14:30:55 »

Аз и заради това няма да бързам да пазарувам де поне 2 3 пъти да ми потвърдят и тогава не че пак не е гаранция да збъркат ама пъкможе ли дакупувам след като се роди  crazy
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #259 -: февруари 03, 2009, 15:33:05 »

О аз на 4д му бях видяла пишлето и пак се притеснявах, днес пак го потвърдиха, майка ми все ми се кара че харесвам сини неща ама какво да направя че ми е любим цвят и момиче да беше пак щеша поне малко синьо да има (а и не обичам розовото) така че няма какво да се притеснявам, защо не вземате някакви оранжеви жълти бели и т.н. дрешки докато се убедите 100%?  good
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: февруари 03, 2009, 16:40:30 »

Дани, да, днес не успяхме да се засечем  pardon Аз другата седмица пак съм със същия час - вторник от 11ч  smile

Бебз, и на мен синьо ми е любим цвят и дори и да ми бяха казали момиче, пак щях да купя повече сини от розови дрешки  Girl_hide

Ели, старая се уж да не се ядосвам, ама.... pardon Аз си мерих към 14ч кръвното и го бях свалила доста, сега ще го заследя, но мисля, че няма проблем. А че мъжът ми си е за бой понякога  beating ..... за това не споря  tease
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: февруари 03, 2009, 16:57:35 »

Аз мисля да наблягам на по неутрални цветове - жълто, залено, оранжево blum Пък и са ми любими такива по свежи!
Ето я и снимката на бебо : http://bebb.hit.bg/bebe.PDF
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: февруари 03, 2009, 17:06:34 »

Аз пък съм много  потив това на момиченце -розово,а на момченце синьо :\Така ли иначе сигурноще получиме доста синьо или розово като се роди бебчо...но поне приятелите знаят и ще купуват други цветове pardon И така всичко сии купувам в неутрални  pardon Дори преди малко си куихме с милото още 6 бодита pardon
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: февруари 03, 2009, 19:06:10 »

Luv4ee айде честито и добре дошла в отбора на мъжките мами.
Solecito ми много порастнало бебчетооо  give_rose
Аз да ви се похваля днес бях пак на покупкиии, купихме стерилизатор на авент, одеалце още едно дрешки малко и едни уникални буйки много си ги харесвам, скоро ще ги снимам и ще показвам. Целувки на всичкии give_rose give_rose give_rose
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: февруари 04, 2009, 07:55:25 »

Добро утро,момичета smile Аз пак  рано-рано скочила...но не мога дадси спомня от кога  не съм спала по-дълго pardon
Маиянка,честито за покупките и чакаме снимчици smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: февруари 04, 2009, 08:50:53 »

Лъвче не мога да видя снимката !!! sad
Марянка честити покупки !!! smile
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: февруари 04, 2009, 08:55:17 »

Мариянка, чакаме снимките с нетърпение  blum
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #267 -: февруари 04, 2009, 11:10:46 »

Здравейте мамчета, радвам се, че вие и бебчовците сте добре.Ние също не оставаме по-назад в Понеделник бяхме с тати на видеозон и видяхме нашия голям МЪЖ , така че вече знаем, че ще си имаме момченце  yahoo всичко му е наред развива се според седмиците, пу пу  yahoo  много силно ритка вече и даже се вижда отвън коремчето скоро ще ви пратя снимки обещала съм отдавна но, все нямам време да ги кача от фотоапарата.Доскоро  good
« Последна редакция: февруари 04, 2009, 16:47:28 от Kassi » Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #268 -: февруари 04, 2009, 11:14:30 »

Случайно някоя софииска мама ще ходи ли в петък на лекцията в ЦУМ?
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: февруари 04, 2009, 14:55:49 »

Бебз, аз може да ходя, но не знам още със сигурност. За следващия петък съм 100% smile
 Лъвче, Каси, честити сини гащи yahoo
 Марианка, Майче, честити покупки! Въпреки всичко и ние купуваме по някоя дрешка, а направих поръчка и от Ла Редут.
 Солесито, мила, недейте да се ядосвате с бебчо give_rose
« Последна редакция: февруари 04, 2009, 18:48:37 от *Elle* » Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: