Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:21:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 149782 пъти)

Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 09, 2009, 12:57:50 »

Абе Майче перфектна си , споко girl_wink give_rose
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 09, 2009, 13:38:54 »

Ми Майче това са си точно манекенски мерки за бременна така че влизаш в категорията  girl_wink
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 10, 2009, 10:22:43 »

Момичета, вашите бобоци шавливи ли са като моя???
Имам чувството, че не спи това дете - вечер до последно рита. Сутрин, още като си отворя очите и той вече шава ...  tease Луда работа infatuated Тази сутрин, когато звънна алармата да ставаме и се обърнах и гушнах Димитър в гръб, та чак той се пробуди от ритничетата му  heart.
А вчера така си ударих корема в ръба на масата, та чак свят ми се зави. Тръгнах да ставам, да си отсервирам след обяда и така се усурках, че от болката чак седнах обратно на стола  angry И сега го чувствам като натъртено мястото.
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #303 -: февруари 10, 2009, 10:38:40 »

Да аз много се радвам на бебчо, че през деня и да си кротува повече, винаги като се събудя и като си легна ме подритва, много ми е сладко с това да заспивам и да се будя heart
Похвалих ли се че му измислихме име вече? Няколко месеца мислехме че Николай, Калоян са ни фаворити за момче, само че някак си не ни грабваше много силно никое..и една вечер изведнъж реших, че на мъжа името пък е най-хубавото на света - Даниел. Просто "Дани" ми звучи..най-сладкото умалително на света yahoo И така, малкият ще е кръстен на баща си  danceg
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 10, 2009, 12:11:34 »

didda,внимавай мила...ама то и аз съм голям бутни габър pardon А бебчо и при мене така понякога искам да свърша нещо, а малчо решил за 2 часа на аеробика да ходи pardon
bebZz ,Даниел е много хубаво име Bravo роздравления че сте се спрели вече на име give_rose
Аз се връщам току-що от реглед...слушахме тоновете heart heart аз само дето не заспах pardon много успокоително ми действат...всичките ми изследвания са супер yahoo,за 2 седмици съм качила още 500 гр  pardon ...После гледаме пак малчоооо yahoo heart heart мириххме го...вече е 1800 гр и около 38 см smile А доки вдигна от 60 на 65 % за момиченце pardon Жалко само че за пръв път милото не можа да дойде с нас ...но другия път...
Целувчици  smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: февруари 10, 2009, 12:30:11 »

Майче много се радвам че сте добре с бъдещата бебка искренно ти пожелава една малка сладка принцеса
А защо все още не ти дават по големи проценти ти си доста седмици ече
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 10, 2009, 12:33:44 »

Диде,благоаря ти give_rose Ами моя доктор е малко странен екземпляр  не обича да дава  такива прогнози pardon Ама здраве  да е ...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 10, 2009, 12:59:29 »

Мен пък от вчера ме боли пъпчето crazy crazy Сигурно в скоро време ще изкочи...
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: февруари 10, 2009, 13:03:52 »

Само при слабите ли момичета им излиза пъпа аз моя като гледам няма такоа намерение пък и не съм била от слабите  smile
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: февруари 10, 2009, 13:06:26 »

Luv4e ,а намене преди време ми се обели едно такова като малка коричка...явно от разтягането pardon и определено е изхвръкнало...преди можех даси пъхна пръстче в него ,а сега  nea
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 10, 2009, 13:57:00 »

Да, нормално е бебчетата да са по-активни, когато майката си почива. Пише го по книгите smile
  Майче, какъв голяма бебка си имате вече, браво Bravo Нашият господин в 32 седмица беше 1600гр. 
  И моето пъпче е изскочило и то отдавна, много е смешничко, не знам дали зависи от килограмите или от разположението на бебчето.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 10, 2009, 14:07:41 »

Като чета за пъпчетата, и моето ме засърбя  tease
Още не е изскочило, а и дано не се подава много, но май няма начин - рано или късно.
Това ми е една от най-чувствителните зони по тялото и то как да кажа - неприятно чувствителна. Направо полудявам ако някой ми доближи тази зона, изключително неприятно чувство ми е от както се помня. Може би, понеже още като мн малко бебе съм имала пъпна херния и от там да ми е останало, знам ли ...
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #312 -: февруари 10, 2009, 14:29:51 »

Диде, моето пъпче също е хипер чувствително и мразя нещо или някой да се доближи до него. Моята приятелка си слагаше лепенка по таз причина, когато беше бременна.
А на въпроса на Дидето- дали е задължително да изскочи, доколкото знам не, все пак всеки е с различна анатомия, моят е доста вдлъбнат и не вярвам да изпъкне изобщо.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 10, 2009, 14:42:23 »

Бебз, браво за името и на мен много ми харесва избора!!
Майче, браво за изледванията и 65% новина!!
За пъпчетата не мога да се включа, защото моят е по принцип като цепка и сега е  станал просто като дупка, по-различен вид е и надали ще порасне изведнъж! На мен пък страшно много ме сърбят зърната на гърдите!! Направо понякога ще се побъркам и също така вечр ми става много тежко, избягвам да ям тежки храни, но пия вода, сок от ломон и направо е ад като легна, вече съм решила да не пия нищо вечер и да хапвам много малко, така или иначе вечеряме към 19.30!
Е и аз да ви се оплача малко, че като ви слушам чак ми става неудобно, че засега се чувствам чудесно!!
Замислям се дали да не се запиша на курс за бременни като изляза болнични, но единствения, който знам е в Майчин дом и е всеки понеделниз в продължителност на 1 месец и не знам дали до 16.04 ще съм ок да ходя. Знаете ли за други курсове в София??
До няколко дни се надявам да имам пари, за да купя най-необходимото за бебешока, най-накрая!! Ние легло си имаме, количка ще купя като се роди бебето, определено много ми харесва принцес дуо на Маг ингланд, проверих и самата количка е 10 кг, но остава и да ми хареса на живо!И дрешки ще имам за новородено много от бабите,а  и от децата на братовчедка ми, та разходите понамаляха, но ще купим и разтегателен футьойл за в кухнята!
За раждането мисля да е в Окръжна болница, тези дни ще ме свържат с д-р Жекова.
Е това е засега, съжалявам за дългия пост!!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 10, 2009, 16:32:37 »

Привет и от мен, мацки  cap
Майче, браво за изследванията. И вашето бонбонче расте добре  Bravo
Мили,  Bravo , че имате как да си набавите някои по-скъпи неща без да ги купувате ( като леглото ). И ние сме така и наистина е доста по-лесно на тема Бюджет.... а и си позволявам повече дреболийки да му купя на малчо  blush blush blush
Във връзка с пъпчетата, моят винаги е бил много вдлъбнат и на този моя огромен корем щом досега не е изхвърчал, явно ще си остане вдлъбнат  tease

Ние днес също бяхме на тонове - док каза, че тоновете са перфектни   Yes Иначе тези дни нашият малък мъж е доста игрив, по цял ден и цяла нощ се подбутваме и подритваме  blum На мен ми е много приятно, докато не реши, че ще ме " наказва"  pardon Онази нощ по едно време се събудих с вик от един ритник  sarcastic
« Последна редакция: февруари 10, 2009, 16:34:28 от solecito » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: