Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:12:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173329 пъти)

pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 01, 2009, 14:03:48 »

Благодаря за комплиментите give_rose
Няма да ходи на пробен грим, но са се разбрали гримът да бъде лек - леки сенки, няколко снопчета мигли........дано стане добре.
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #316 -: юли 01, 2009, 16:56:27 »

sante кога си в понеделник,може да се засечем и аз съм тогава!
lady_in_love,  в понеделник в 12ч съм на пробен грим. Ти знаеш ли къде се намира този салон, защото аз за първи път го чух и нямам идея къде е, а и никоя от моите приятелки и познати не го знаят sad
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 01, 2009, 17:24:44 »

Ами мила знам ,че салона е в капана някъде до Макалали,аз се разбрах със Слави да чакам там на широкото до Макалали и да му звънна,той ще излезе да ме посрешне.Иначе май е в улицата,която е като застанеш на широкото площадче до Макалали има две улици пред теб,мисля че е на дясната улица,ама не съм много сигурна/ама и аз как го обесних ужас,най-добре някой който е ходил да обесни/.Аз съм от 13.00 часа,може и да имаме късмет и да се срещнем. Wink
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #318 -: юли 01, 2009, 18:46:14 »

Ами мила знам ,че салона е в капана някъде до Макалали,аз се разбрах със Слави да чакам там на широкото до Макалали и да му звънна,той ще излезе да ме посрешне.Иначе май е в улицата,която е като застанеш на широкото площадче до Макалали има две улици пред теб,мисля че е на дясната улица,ама не съм много сигурна/ама и аз как го обесних ужас,най-добре някой който е ходил да обесни/.Аз съм от 13.00 часа,може и да имаме късмет и да се срещнем. Wink
Сигурно ще се засечем,мила  smile. Аз също така се разбрах с него като съм там на широкото до Макалали да му звънна и той да ме посрещне. Ти косата къде ще си я правиш? На мен много ми хвалят Катя от същия салон и мисля и при нея да направя една пробна прическа и да реша. Аз иначе ходих в Beauty Forever Мария, но тя е бременна и вече не работи и точно сега останах и без фризьор и затова мисля да пробвам Катя Wink
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юли 01, 2009, 19:26:57 »

Мила аз също съм чувала добри отзиви за Катя,особенно за пуснати коси и за къдрици.Аз мисля първо да направя една пробна при моята фризьорка/тя е от Първенец,но аз съм много доволна от нея досега,а й тя ще ми слага прикачената коса/и ако случайно остана недоволна,тогава ще пробвам задължително при Катя.Така,че според мен не се колебай,а направо си направи пробна при нея,сигурно ще останеш доволна.

Молко сме  Offtopic за което се извинявам. give_rose
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #320 -: юли 05, 2009, 08:27:02 »

Момичета, имам огромен проблем. Помагайте! Цял живот освен понякога малко червилце и спирала нищо не съм слагала и сега съм в небрано лозе. След разглеждането на купища албуми из форума се убедих, че все пак е по - добре с грим. В резултат си взех възможно най - непритесняващия ме... хъм...фон дьо тен или основа за грим, ама май е и двете. Пробвах го малко и вярно, ефектът си го бива. Хубаво, ама сега...това нещо и върху очите ли се маже, тоест клепачите и като си взема сега и коректор, коректорът под него или над него се слага?  crazy Това чудо е прозрачно някак си и цветът на кожата си се запазва, обаче пък я заглажда и я прави готина и не знам коректорът няма ли да прозира? Пише че може и да няма отгоре пудри и дър - бър и наистина няма нужда. Сега съм на път да си взема и сенки, ама се чудя...то не стои лепкаво, обаче все пак е като крем и като сложа сенки отгоре му, ако се слага и на клепачите, те няма ли да се... ами намокрят, напластят, съберат или де да знам? А иначе пробвах да го измия с вода и не пада, пързаля се по него водата.

Ако има значение каква е марката, на "Ейвън" е, казва се "Маджикс". Примами ме това, че е прозрачно и няма да ми променя цвета на кожата.
« Последна редакция: юли 05, 2009, 08:35:30 от Su_to » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #321 -: юли 05, 2009, 20:58:48 »

Момичета, препоръчайте добър гримьор за Бургас, моля! Благодаря предварително!
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #322 -: юли 06, 2009, 08:16:39 »

Su_to, аз също не се гримирам-слагам само спирала,молив и гланц.за сватбата ,обаче съм решила да се доверя на професионалист.все пак не трябва гостите да се уплашат от мен , ако сама се гримирам  nea.защо не се консултираш с някой ,който разбира.няма смисъл-според мен -да експериментираш на едно от най-важните събития в живота ти  girl_wink
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 06, 2009, 08:18:09 »

Su_to изивнявай мила, но като прочетах постинга ти, мисля, че най-добре някой друг да те гримира, защото не си струва да се учиш на сватбата саи и да рискуваш нещата да се скапят.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юли 06, 2009, 08:34:34 »

Su_to и аз ще се присъединя към другите мнения, вчера щях да пиша, но нещо се спрях. Не мисля, че именно точно за този важен ден трябва да експериментираш. Има толкова добри професионалисти. Защото дори при поставянето на ФДТ има тънкости. Добре е кожата да се ексфолира преди това, да се постави крем. След това ФДТ-на, след него пудра и вече руж и т.н.
Успех ти пожелавам и дано срещнеш човека, който успее да покаже твоите красиви черти с по-малко грим. good
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #325 -: юли 06, 2009, 10:38:02 »

Благодаря ви, момичета! Ще си помисля тогава за грима, може би ще се откажа пак, защото не съм виждала професионалист да не слага милион гадости по лицето, а аз съм много чувствителна и с хиляда алергии и май няма да стане, щом не може само с това. Язък!  cray
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 06, 2009, 11:50:56 »

Намесвам се,за да успокоя малко  Su_to  goodМиличка никой професионалист,ако нарича себе си такъв няма да прави нещо с лицето ти на своя глава goodЩе се съобрзи с кожата ти,алергиите,желанието,мечтаната от теб визия.Помоли просто да ти покаже своята работа и да ти обясни какво точно и къде слага.Обясни какво искаш и какво не.Повярвай ми,ако му е важно да си заслужи парите няма да пренебрегва желанията ти.Обиколи различни гримьори и виж кой е "твоят човек"Успех,мила но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се довери на професионалист.Той има и козметика за нежна кожа, ти няма да знаеш дори как да я нанесеш.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юли 06, 2009, 12:33:20 »

Su_to, това да се откажеш от грим не е решение. Просто трябва да разбереш, че наистина ще е съвсем различен резултата, ако се довериш на професионалист.Има толкова много хора, които са с чувствителни кожи, които проявяват алергии но сега има толкова професионални продукти.
Преди например се смяташе, че ФДТ-на запечатва кожата, че създава нещо като маска. Днес например повечето ФДТ-ни дори напротив, предпазват, от замърсяване, от слънцето.
Затова моят съвет е да изпробваш, нищо няма да изгубиш smile good
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #328 -: юли 06, 2009, 12:44:08 »

Щом има надежда, няма да се отказвам.  danceg
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юли 07, 2009, 11:07:37 »

Момичета хайде и аз да споделя моята дилема с вас.Вчера бях на пробен грим при Слави.Искам да кажа,че момчето е незаменимо,работи просто невероятно,има златни ръце give_rose.При мен дилемата обаче е,Слави ме гримира много хубаво,но на живо грима е малко тежък,но за сметка на това на снимки излизам като току що слезнала от корица на списание.И сега незнам какво да правя,дали да си направя по тежкия грим,и да имам прекрасни снимки,или пък да променя малко и да е по лек,но тогава незнам дали ще излиза добре на снимките.Кажете вие на вас как ви се струва булка с по тежък грим?Аз много се харесах,но като че ли на хората около мен все им се струваше малко тежко.
« Последна редакция: юли 07, 2009, 11:09:59 от lady_in_love » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: