Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:53:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173428 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 28, 2009, 13:56:31 »

аз мисля, че ще бърше и маже докато ме направи просто няма да имам време май и за пробен грим
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 28, 2009, 14:05:51 »

Аз съм с две ръце за пробния грим,но да ви кажа,че професионалистите почти никога не се съгласяват на такъв.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 28, 2009, 15:43:33 »

момичета, пробният грим е задължителен според мен , освен ако не си видял лично как работи даден гримьор, аз много се чудих кой да ме гримира, повечето гримьори бяха в отпуск. и отидах на прожеб грим в едно добро студио, резултата беше покъртителен изглеждах ужасно просто, бях се отчаяла, звънях в поне 5 салона и никъде нямаше свободни гримьори. накрая за щастие като гледах албума на една съфорумка - Бори реших, че грима и е перфектен и за щастие тя реагира много бързо с телефон на гримьора и така се уредих, втория път не правих пробен грим , а направо рискувах, ( а и цената за пробен беше колкото за окончателен)но поне знаех какво ще получа и съм много доволна.
така че ако не познавате работата на гримьора идете на пробен грим!!!!!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 28, 2009, 16:11:21 »

ми мен ще ме гримира гримьорка на Пайнер, тя лично каза, че няма нужда от пробен грим според нея, за да не давам още 50 лв, но ако държа тя няма нищо против да ми ги вземе  good
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: май 28, 2009, 16:19:43 »

ми мен ще ме гримира гримьорка на Пайнер, тя лично каза, че няма нужда от пробен грим според нея, за да не давам още 50 лв, но ако държа тя няма нищо против да ми ги вземе  good
Аз не съм си намерила гримьор все още, но мисля че е по-добре с пробен грим.Всеки има различно виждане за подходящ грим и може да се окажеш леко разочарована!или направо стресната smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: май 28, 2009, 16:24:54 »

Сега говорих с нея и тя ми каза, че гримът отнемъл 40 минути някъде. Мен ще ме вземат в 16 ч и тя ще дойде в 14 ч в къщи и аз я питах не е ли късно тя ми каза, не не се притеснявай.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 28, 2009, 16:28:30 »

И аз няма да имам пробен грим. Повдигнах въпроса, но тя ми каза, че няма нужда и щом искам лек нежен грим няма какво толкова да пробваме. Виждала съм няколко гримирани от нея абитурентки, та силно се надявам, че и с мен ще се справи.
Tasty, и аз съм почти така - грим в 14.30 и вземане в 16.45.
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 29, 2009, 12:40:34 »

tasty , ние май с теб имаме еднакъв вкус. И мен ме прави гримиор на Пайнер, още в началото като му се обадих категорично отказа да правим пробен грим, той така работел и накрая много се харесах,
така че не се притеснявай - всичко ще е ОК, те си знаят работата. Мен ме вземаха в 15:30, а той дойде да ме гримира към 14 и до 15 часа бяхме приключили, така че времето ще ти е предостатъчно.

Offtopic И моята рокля е от Милена и е подобен модел, аз ги накарах да ми сложат презрамки и камъчета, и се откача, много е удобна, особено като свалиш дългата част -така ти олеква:) Поздравления
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #248 -: май 29, 2009, 14:26:56 »

След опита от бала ми, на който ме гримира приятелка, с която ходехме на курсове по грим и бях убедена в уменията и, просто НИКОГА няма да се съглася да НЯМАМ пробен грим!!! Ама никога. ако някой ви откаже, направо го пращам по дяволите и си търся друг гримьор! Знаех как работи приятелката ми, не за първи път гримираме заедно, виждала съм брилянтни гримове от нея, в конкурси беше участвала и бях като плашило на бала ми! Не знам кака така си доверявате.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: май 29, 2009, 15:41:39 »

Аз нещо спокойна го давам. Ако толкова не се харесам, просто се изтривам и се гримирам сама. Надявам се да не се стига до там все пак.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: май 29, 2009, 16:07:09 »

Аз ако не се харесам ще трие и бърше докато ме направи, но едва ли като не искаш тежък грим, нямало страшно. Те са професионалисти все пак smile
Активен
tinatsvetina
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #251 -: май 30, 2009, 22:05:26 »

Абе ще го дооскусуря следващия път  blum Ето и с отворени очи  girl_wink Но само на очите имам грим, нито фон-дьо тен сам си слагала, нито червило.
Наистина много добре си се справила, но ми се струва, лично мнение, че в списанието лицето е мнооого бяло и за тази  цветова гама май не е добре да почерняваш.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: май 31, 2009, 11:13:49 »

Аз реших да си взема един гланц от новите на Лореал 6 часа. Розов. Обаче си харесах два цвята, най-светлия и един тон по-тъмен и сега съм в дилема кой да си купя. Не смея да ги пробвам в магазина, че миришат тестерите на гранясало пък и ме е гнус да си призная  blush знам ли кой го е пробвал преди мен.
И сега не мога да реша, защото моите устни са малко по-тъмни като цяло и незнам кое как ще стои. Пък да си взема и двата няма ли да е малко глупаво, те не са и много евтини.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 31, 2009, 11:22:23 »

Вземаш една салфетка(кърпичка) и "пробваш" първо на нея, а след това и на твоите устни. Аз поне така правя винаги, също съм с по-наситен цвят устни и цвета, който виждам никога не е този, който се получава като е на мен pardon
А иначе, по принцип според мен, светлото е по-подходящо за лятото.
« Последна редакция: май 31, 2009, 11:24:16 от mucito » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #254 -: май 31, 2009, 15:05:59 »

аз не знам какво да те посъветвам, н оте моля да споделиш впечатления от гланца след това, защото и аз си мисля да си взема такъв  smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: