Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:27:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173523 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #150 -: април 17, 2009, 23:46:01 »

Ами аз имам чувството, че това са 2 различни жени. Много променена си на двете снимки. Но да си кажа честно, на мен професионалният грим не ми харесва много. по-добре е този, който ти си направила или поне това, което се вижда на снимката.

П.С. пробната също не е мой стил, но сватбената е много готина  smile
Активен
diva_79
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #151 -: април 20, 2009, 09:15:11 »

Аз ползвах услугите на Биляна Симеонова. Нямах възможност да отида на пробен, за което до последно ме беше страх.Но в крайна сметка останах доволна от резултата, направи ми много добър грим.Аз също се гримирам много години вече, но ефект от професионалния грим има и то много!За цената грима струваше 50 лв., но аз си поисках и мигли и за тях доплатих още 10 лв.
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 20, 2009, 18:38:59 »

Дани, може ли да ми кажеш за кой град става дума?
И съответно някоя снимчица да ни зарадваш, стига да не е проблем?
 smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 20, 2009, 19:28:05 »

Здравейте момичета, време е да се включа и в тази тема  smile
Аз все повече се чудя дали да си наема гримьор или да се гримирам сама. Сватбата е във Велико Тръново, а аз живея в София. Не знам към кого да се насоча в Търново, а и съм доста капризна като става въпрос за грим. Вече няколко пъти съм била гримирана от "професионални" гримьори  NO Аз се справям много по-добре и сама.
Мисля да почна с фон-дьо-тена. Вие какви ползвате, от кои сте доволни и от кои не?
Моята кожа е комбинирана, но доста лъщи на места и е доста светла, оказа се че на някои марки и най-светлият фон-дьо-тен е тъмен за моята кожа. Та се чудя към какъв да се насоча. Колебая се между минералния на Лореал и новия с матиращ ефект на Ла Рош.
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #154 -: април 20, 2009, 21:38:08 »

Според мен това е деня, в който трябва да изглеждаш перфектно.Мога да препоръчам Джулия, Чалъков..те са най-добрите
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #155 -: април 20, 2009, 22:07:29 »

Чалъков е най-добрият гримьор в България, но ми е интересно кой с по-малко от 100000бюджет з асватбата е успял да го ангажира за грима си. Малко са хората, с които се съгласява да работи.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 20, 2009, 22:17:04 »

Според мен това е деня, в който трябва да изглеждаш перфектно.Мога да препоръчам Джулия, Чалъков..те са най-добрите
Ама това е за София нали. А сватбата ще бъде в Търново ще ми трябва човек там или пак остава да се гримирам сама, поне си го мога  girl_wink Само трябва да избера точните гримове, това с фон дьо тена ме гложди. А ползвали ли сте минерални пудри, много ги хвалят по списанията, но са скъпички и ако нямат ефек ще се изям от яд, че съм ги купила пък няма да ги ползвам  tease
Активен
etinka
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #157 -: април 20, 2009, 22:35:15 »

Прочетох всичко с интерес, но не мога да се ориентирам на кой гримьор да се спра. Аз ще бъда кума на вечерна сватба през юни. По принцип се гримирам сама, но тук ми се иска да се доверя на професионалист, а и ще е топло времето, така че, помагайте. От София съм
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 20, 2009, 22:38:22 »

Моята кожа е комбинирана, но доста лъщи на места и е доста светла, оказа се че на някои марки и най-светлият фон-дьо-тен е тъмен за моята кожа. Та се чудя към какъв да се насоча. Колебая се между минералния на Лореал и новия с матиращ ефект на Ла Рош.
anbibian, моята кожа също е комбинирана и започва да лъщи по някое време. По тази причина аз до скоро отричах ползването на фон дьо тен, но намерих продукти, които всъщност задоволяват изискването ми. С 2 ръце мога да препоръчам тази основа
в комбинация с тази пудра:

Скъпи са, но аз не ги ползвам всеки ден, а само през уикенди като излизам, или ако имам по-специален повод. Имат много голям набор от цветове. Имат изключително добро покритие, същевременно много фино, не си личи, че си гримирана и по този начин не изглеждаш намазана. Аз съм с широки пори, които не си личат с това.
Фаворит номер 2 ми е тази основа:

Намери си матиращи листчета, с които да попиваш лицето си през деня, те са единственото спасение, само попиват мазното, без да изтриват грима.
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 20, 2009, 23:59:26 »

Чалъков е най-добрият гримьор в България, но ми е интересно кой с по-малко от 100000бюджет з асватбата е успял да го ангажира за грима си. Малко са хората, с които се съгласява да работи.

Изобщо не съм съгласна... аз му се обадих наскоро и се уговорихме... нито ме е питал какъв ми е бюджета, нито дали съм известна личност... останах с впечатление, че такива неща изобщо не го интересуват. А и така и трябва да бъде, ако можеш да си позволиш да платиш неговата услуга, всички останали детайли от сватбата ти за него са без значение.
Amelia, ти кога си говорила с Чалъков?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 21, 2009, 00:04:02 »

Кристал, би ли споделила каква сума ти каза 4алъков? Благодаря предварително. give_rose
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 21, 2009, 00:22:20 »

Kristinka писах ти подробно инфо на лични   Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #162 -: април 21, 2009, 07:09:39 »

ако можеш да си позволиш да платиш неговата услуга, всички останали детайли от сватбата ти за него са без значение.
Amelia, ти кога си говорила с Чалъков?
именно за това говоря. Нямах предвид, че ще те разпитва за бюзжета ти. ама както съм го написала, вярно така излиза...Просто трябва да имаш пари, за да го ангажираш, а услугите му не са за всеки джоб.

А с Чалъков съм имала няколко срещи за семинари по грим, които е водил. а няколко мои приятелки са се опитвали да го ангажират и не са успявали, поради високата сума, която иска. последното момоиче сумата можеше да си позволи, но пък той беше зает.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 21, 2009, 08:37:36 »

ellie_bellie благодаря за отговора, въобще не се бях сетила за матиращите кърпички, обезателно ще си потърся такива.
Тези първите признавам не съм ги забелязвала до сега, името на марката HD ли е, за да ги открия по-лесно?
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #164 -: април 21, 2009, 13:16:38 »

мисля че Кирил взима около 100 лева за грим. Но пък те прави толкова красива.... good
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: