Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:23:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173643 пъти)

LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: февруари 20, 2009, 08:12:27 »

Добре де как с едни и същи гримове разкрасяват различни хора.....нали така се предават разни зарази и възпаления?
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: февруари 20, 2009, 10:37:26 »

От опит мога да споделя, че когато продуктите са ти некачествени (не казвам евтини!) колкото и да си професионалист и добър, доста ще се измъчиш докато постигнеш някакъв задоволителен краен резултат... NO Фонъотените се размазват и стават на петна, сенките се ронят, спиралата слепва... angry ужас!

LOSHKA, по принцип след всяко гримирване, използваните инструменти- четки и т.н... трябва да се почистват и дезинфицират! Гъбичките за фондъотен са за ЕДНОКРАТНА упетреба! Има си и специални еднократни четки /пръчици за нанасяне на червилото.
Един професионалист би трябвало да го знае това и да се придържа.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: февруари 20, 2009, 10:49:10 »

Момичета, мисля че цена от 70-100 лева за професионален гримьор е нормална. Цените бяха такива и миналата година и даже се учудвам, че не са се увеличили.
Мисля, че е по-добре да се прежалят 20-30 лева, отколкото за 50 лева някоя самозванка да ви направи на ..... shok
Има момичета от форума, които са били при Пепа Стоянова и отзивите бяха много добри.smile

Нати, твоят грим е чудесен! Не зная дали си доволна освен от резултата и от издържливостта му, но ще се радвам да споделиш кой те е гримирал?  give_rose
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 20, 2009, 11:47:21 »

LOSHKA, по принцип след всяко гримирване, използваните инструменти- четки и т.н... трябва да се почистват и дезинфицират! Гъбичките за фондъотен са за ЕДНОКРАТНА упетреба! Има си и специални еднократни четки /пръчици за нанасяне на червилото.
Един професионалист би трябвало да го знае това и да се придържа.[/b]
За гъбичките и четките ОК ясно ама нещо не остава ли върху самите сенки и гримове?
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 20, 2009, 12:13:58 »

Не се бях замисляла до сега по този въпрос, но не му отдавам и такова значение. Живеем в толкова мръсна среда - улица, градски транспорт, че трябва да сме свикнали blum. За инструментите, с които се нанасят гримовете съм сгласна, че трябва да са за еднократна употрепа, но чак пък какво си случва с пудрата и сенките........ Ами не живеем в стерилна среда, като пробвате дрехи в магазина и някой ги е пробвал преди вас? nea
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #65 -: февруари 24, 2009, 19:32:55 »

момичета, нормално е всеки да се стресира най-вече от цените, защото разберат ли че става въпрос за сватба-ще ти одерат кожата, а и също така съм сигурна че всяка от нас може идеално да направи своя грим, обаче все пак става въпрос за сватбеният ни ден, лично аз знам че ще съм прекалено нервна за да се занимавам с гримът си и за това ако имаш възможността да платиш на гримьор, моето мнение е наистина -просто го напрви.Аз намерих гримьорката, койато sisitu беше препоръчала, (за което безкрайно и благодаря give_rose) ходих при момичето на пробен грим, за който не ми взе нищо, гримира с абсолютно професионален и скъп грим и ти прави гримът както си поискаш, естественно и тя си добавя идеи, а пък ти ако искаш, не ти пречи да опиташ.просто много ме изкефи, а и то си личи който си го може smile Bravo
Активен
tsvety_t
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 24, 2009, 23:02:51 »

Ако този гримьор е за София, може ли и аз да получа координати pleasantry
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #67 -: февруари 25, 2009, 10:28:54 »

tsvety_t ,Напиши ми дали си получила съобщението ми,което ти пратих на лични, за да знам.Благодаря! УСПЕх на всички!!! girl_wink
Активен
tsvety_t
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: февруари 25, 2009, 12:15:34 »

Lisa, много благодаря
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 25, 2009, 13:09:58 »

Нати, твоят грим е чудесен! Не зная дали си доволна освен от резултата и от издържливостта му, но ще се радвам да споделиш кой те е гримирал?  give_rose
Ble6tu4ka, доволна съм от гримьорката, въпреки че малко рискувах, защото не правих пробен грим, а направо се видях с нея в деня на сватбата.  smile Траен беше; само от червилото не остана и следа след няколко часа, но то е нормално- целувки, прегръдки ....Бях се насочила към Светла Арсова, която е утвърден професиоаналист, но точно за моята дата нямаше да е в града и тя ме насочи към своя ученичка- Мария. Работеше с професионални гримове и беше доста мила и свежа. Тогава цената беше 50 лв. с идването до адрес.
Хората, които наистина сериозно са се заели с гримьорство изкарват дълги и доста скъпи курсове и задължително работят с качествена козметика. От там идва и по-високата цена. Затова се насочете към малко по-скъпа, но качествена услуга, а не към кварталната козметичка/гримьорка, която наистина може да работи с Голдън роуз.
И все пак чарът и щастието в очите ви ще ви направят красиви в сватбения ден, а не гримът smile
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #70 -: февруари 26, 2009, 08:52:45 »

момичета, пробният грим плаща ли се допълнително
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 26, 2009, 09:01:20 »

Всеки гримьор сам си определя дали да вземе пари за пробен грим или не......няма правило за това   pardon
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: февруари 26, 2009, 11:40:18 »

Момичета, а какво мислите за изкуствените мигли? Аз искам да съм с много лек грим който сама ще си направя и изкуствени мигли, мислите ли че ще са прекалено hard?
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 26, 2009, 12:14:41 »

Момичета, а какво мислите за изкуствените мигли? Аз искам да съм с много лек грим който сама ще си направя и изкуствени мигли, мислите ли че ще са прекалено hard?

Според мен едното не пречи на другото, нито го загрозява. Моят съвет е да тренираш преди сватбата, както с поставянето на изкуствени мигли, така и с гримирането докато си с тях, за да свикнеш както с усещането да си с тях, така и да прецениш по какъв начин гримът стои най-добре с тях. smile

Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 26, 2009, 12:15:18 »

За миглите съм ЗА, въпреки че преди бях твърдо против такива "фолкаджийски изпълнения". Естествено зависи и какви се сложат, имат различни размери.
Просто на снимките се забелязват и правят погледа по-изразителен. smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: