Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 10:45:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173153 пъти)

veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: август 12, 2009, 09:51:36 »

Оффф и аз не знам какво да правя с грима -за Пловдив става дума ........след като Слави няма да е тук септември месец просто не знам къде да отида ,гледах на Минка Петрова неща .......но не съм сигурна ,препоръчайте ми моля ви.....
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: август 12, 2009, 10:03:53 »

Момичета да ви се похваля и час за грим вече имам- Джули от Фетиш , една моя приятелка я беше гримирала за сватбата и на мене доста ми хареса.. danceg
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #377 -: август 12, 2009, 13:40:04 »

Оффф и аз не знам какво да правя с грима -за Пловдив става дума ........след като Слави няма да е тук септември месец просто не знам къде да отида ,гледах на Минка Петрова неща .......но не съм сигурна ,препоръчайте ми моля ви.....
Veni1007, кога точно е сватбата ти? Слави ще е тук до 6-7 септември някаде, така че може и да имаш късмет.
Моята сватба беше на 2 август и той ме гримира, изказвам му хиляди благодарности, грима ми беше просто уникален и не мръдна до края на сватбата. Чувала съм отзиви за Минка Петрова, но нямам лични наблюдения, защо не направиш един пробен грим, за да добиеш някаква представа за работата й?
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: август 13, 2009, 09:54:45 »

Anne само искам да те предупредя да имаш и резервен вариант за гримьор, след като си си записала час при Джули от Фетиш. Тя наистина гримира страхотно, но при мен се получи така, че точно три дена преди сватбата ми се обади да каже, че имала ангажименти и не можела  да ме гримира. Вярно,даде ми телефон на други гримьори, но се почуствах доста гадно от тази ситуация. А представи се какво ми беше притеснението в деня на сватбата като отидох при другата гримьорка, дори и не бях чувала за нея. Всичко мина добре, но си имай едно на ум. Аз затова с отказах от Кирил Чалъков, защото прочетох, че правел така, но при Джули се оказа същото. Дано да имаш късмет да не е така при теб! smile
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: август 13, 2009, 12:45:56 »

Anne само искам да те предупредя да имаш и резервен вариант за гримьор, след като си си записала час при Джули от Фетиш. Тя наистина гримира страхотно, но при мен се получи така, че точно три дена преди сватбата ми се обади да каже, че имала ангажименти и не можела  да ме гримира. Вярно,даде ми телефон на други гримьори, но се почуствах доста гадно от тази ситуация. А представи се какво ми беше притеснението в деня на сватбата като отидох при другата гримьорка, дори и не бях чувала за нея. Всичко мина добре, но си имай едно на ум. Аз затова с отказах от Кирил Чалъков, защото прочетох, че правел така, но при Джули се оказа същото. Дано да имаш късмет да не е така при теб! smile

Мерси за информацията...еми решила съм, че няма да се ядосвам за такива неща ако стане, стане ако не...ще спасявм положението сама... smile pardon Оффф ама сега като ми каза това почнах да се размислям....ще го обмисля....

Мерси много   give_rose
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: август 13, 2009, 13:08:04 »

Е, не се притеснявай чак толкова, моята сватба беше на 18 юли и периода е малко отпускарски, може и заради това да се е получило така, но пък има много други момичета, които тя е гримирала и са много доволни, така че то си е Божа работа, както се казва.  girl_wink Успех с подготовката smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: август 13, 2009, 21:25:11 »

veni1007, аз мога да ти препоръчам с две ръце Нина от Харем - страхотен професионалист. Аз бях много доволна от нея. Направи това, което пожелах. Можеш да разгледаш снимките в албума ми.
Ето това е контактът на салона:
Пловдив,
ул."Райко Даскалов" № 68 ет.1

032/ 625-901
088/ 504-564
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: август 13, 2009, 23:24:00 »

Mersi ellie_bellie ,наистина си била много хубава булка. Bravo
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #383 -: август 17, 2009, 12:41:23 »

аз също още не мога да се справя с темата "Грим", Слави ми отказа категорично,тогава го нямало, дори се борих за някой от софииските топ-гримьори, но и те се оказаха с пълни графици, никой ходил ли е скоро при Минка, ще ми се по пресни впечатления някой да сподели, ще пробвам и с Нина от Харем...
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**
Публикации: 67

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: август 17, 2009, 14:25:54 »

да се включа и аз тук  да кажа че вече си имам час са грим .Момичето каза че има вариант да ми сложи снопчета мигли някой слагал ли си е досега те ми предложи вариант за вграждане на мигли но аз не се оплаквам от миглите си така че решихме да сложим временни само за повода и то няколко снопчета само в края на миглите.Някой да ме посъветва нещо може и да е коментирано напред но не съм прочела цялата тема.
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: август 17, 2009, 14:46:19 »

Моята гримъорка също ми предложи снопчета, но не си сложих.Много съжелявам , защото придават завършек на окото, много бързо се свиква с тях, и ако не се лъжа доста време издържат-месеци girl_wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: август 17, 2009, 15:57:47 »

И аз да се похваля, че днес бях на пробен грим и прическа.

Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: август 17, 2009, 16:02:48 »

УАУ МНОГО Е ДОБРЕ good
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: август 17, 2009, 16:11:20 »

Охх, мила, не се сърди, но аз несъм съгласна, че е добре.  blush Не че е зле, но според мен фон дьо тен-а не е сложен като хората, не трябва да се вижда така разликата с кожата, както се вижда на снимката, там където ти започва косата. А и по мое мнение цвета е малко тъмен.  blush И другото, което ми прави впечатление е, че спиралата е слепнала доста. Дано несъм те обидила, защото адски ще съжалявам, ако е така. То може и тия неща да идват от това, че грима е пробен  pardon
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: август 17, 2009, 19:18:02 »

Аз съм категорично за снопчетата мигли  good
Сложих си и мисля, че без тях нямаше да се постигне този завършен вид.
Твърдо съм ЗА
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: