Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 10:23:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173149 пъти)

natally2
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юли 29, 2009, 08:25:32 »

Аз бях против да ме гримира някой, но в крайна сметка ме накараха да отида на професионалист. Не съжалявам.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юли 29, 2009, 09:25:48 »

Момичета вчера си записах час при Мирослава за мен и майчето yahoo yahoo yahoo
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юли 29, 2009, 09:37:24 »

Момичета вчера си записах час при Мирослава за мен и майчето yahoo yahoo yahoo

Супер, сигурна съм, че ще останеш доволна! Ще правиш ли пробен?
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юли 29, 2009, 09:40:09 »

Какво каза за пробен?
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юли 29, 2009, 11:20:04 »

Ами не аз я попитах дали има нужда и от предварителна среща,но тя каза,че няма нужда.Няма смисъл според мен да даваме още 100 лв с майка ми за пробен.Ще си опитам късмета.Поне от това,което видях досега от нейни работи мисля,че няма да имаме проблеми. smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #365 -: юли 30, 2009, 18:28:16 »

А къде мога да видя нейни работи? Защото от това, което виждам по албумите не ми харесва нищо, правено от нея. Да не се обидят момичетата! Не казвам, че не са били хубави булки, а че не ми допада как работи самата гримьорка. повечето гримове за бледи, а аз не харесвам такива! Надявам се да ме разберете правилно! Не искам да кажа, че момичетата не са били красиви, просто не харесвам блед и нежен грим.

Ти от това, което видя има ли нещо различно от светъл грим? или на това си набляга? Аз разбрах от Ина, че тя е искала по-тъмен грим и самата Мирослава я е разубедила. Да знам дали изобщо има смисъл да и звъня на нея или направо да търся друг.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юли 30, 2009, 21:50:57 »

Ами няма лошо да попиташ да ти кажа.Пък и при положение,че си плащаш е редно ТИ да избереш цветовете и интензивността им,а тя като професионалист може да даде САМО съвети и препоръки good Аз си настоявам на шоколадово прасковеното опушено за очичките... angel И нали съм тъпо и упорито не се разубеждавам лесно  blum
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юли 30, 2009, 22:22:14 »

Amelia, по-напред бях пуснала линк към работи на Мирослава. Тя не е фен на силния грим и ще се опита да те разубеди ако поискаш такъв 100%. Бях свидетел как беше разубедила булката, която имаше час преди мен. Беше и подчертала очите с черно - не помня дали молив или очна линия, но пак беше далеч от опушен черен грим.
За мен беше добър вариант, защото исках максимално лек и изчистен грим. Ако обаче търсиш друг ефект, по-добре пробвай друг гримьор.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #368 -: юли 30, 2009, 22:35:32 »

Сиянче, дръж си на твоето! Който плаща, той поръчва музиката!

А аз май наистина е по-добре да си намеря друг. Ще взема да звънна и да говоря с този Мавродиев, макар,че доста ме стресна това, което Сиянка беше писала за него и крадените снимки.  girl_impossible Не знам...радвам се,че имам време.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: юли 30, 2009, 23:03:53 »

Така си е!
Сиянче, дръж си на твоето! Който плаща, той поръчва музиката!

Ами да ти кажа той никъде не пише,ч е са негови работи това.Неговите са в сайта като щракнеш За Мен и Лична галерия. good Прецени си! girl_wink
Активен
zori_k
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #370 -: август 09, 2009, 18:06:49 »

Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър гримьор и ако може да ми даде координати.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #371 -: август 10, 2009, 07:56:17 »

в петък ми бяха пробният грим и прическа.от прическата съм доволна и няй-вероятно ще бъда и на сватбата така  :-).гримът обаче не ми хареса.отидох със снимка на модел с грим(Дженифър Лопес-идеята ми дойде от Раличка-от форума) и казах,че искам същия..незнам дали гримът не беше подходящ или просто не се получи.след като свършихме час се гледах в огледало не можех да се възприема  :new78:.вярно,че аз не се гримирам,а слагам само молив и спирала,ама... :crazyeye:.в края на вечерта гримът изглеждаше по-добре-когато светлината беше изкуствена и на снимки добре изглеждаше...сватбата ще е вечерна,ама все пак какво да правя когато е светло?гостите няма да ме познаят!на лицето имах толкова пудра и фондьотен,че чак да те заболи главата.дайте ми съвет-какво да правя-да търся нова гримьорка или при старата-ама с нов грим?!и какъв да е гримът-силен или по-лек при условие ,че сватбата обхваща и светла и тъмна част от денонощието?!фотографът изрично ме предупреди да внимавам с грима,че да не изляза плашило на снимките!какво да правя  cray

Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: август 10, 2009, 12:54:36 »

Ами jewel няма да е зле първо да поговориш с гримьорката и да направите по-среден,компромисен вариант.В смисъл да се е напластен 2 пръста фон-дьо-тен с пудра,нещо по леко,което да не изглежда фрапиращо на дневна светлина и да седи добре на снимките вечерта!Ако и тогава не стане,значи това просто не е твоята гримьорка! *THUMBS*Спокойно!
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: август 10, 2009, 15:04:29 »

Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър гримьор и ако може да ми даде координати.
За кой град става въпрос?
Активен
zori_k
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #374 -: август 11, 2009, 10:04:17 »

За София. Ще съм ви благодарна ако някой ми даде някаква информация. smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: