Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:14:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173221 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юли 21, 2009, 21:45:48 »

аз щях да ви пиша тук за фон дьо тена а забравих, извинете ме  give_rose
та въпросния тестер на клиник от и бей е много хубав, в действителност обаче е доста тъмен, но като го размажа добре се слива с кожата и не си личи
аз обаче реших да си купя друг, да обаче и шефката ми реши да ми подари този път на есте лаудер, пълно покритие и абсолютно съвпада с моя тен на кожата  danceg
така че край с покупките на фон дьо тени  pardon
в крайна сметка ще си наема гримьор, кой - не знам, защото сватбата е в Търново, но най-вероятно ще наема този на Енигма, защото тя изглежда много добре на снимките от сватбата си  girl_wink
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юли 22, 2009, 08:55:40 »

lady_in_love  много добре се е получил грима ти.Предвид факта,че си със светла коса и очи много добре ти изпъква лицето.А и на снимките няма да си като "измита" с много бледо лице,защото обикновено става така,когато грима е лек.
Аз също съм решила да наблегна на очите(тъй или иначе ще има мнооого целувки и червилото ще замине за отрицателно време...).шоколад и праскова ми седят най-добре и смятам да заложа на това.

Знаете ли добри гримьори за Бургас?!?!?!?!
Активен
stemy
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #347 -: юли 22, 2009, 19:51:21 »

sante, Слави работи с Криолан, и взима 50 лв без значение дали е пробен или официален грим. give_rose

Спешно ми трябва тел на Слави и Катя от Pretty Woman. Ще съм благодарна на всеки за информацията
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 23, 2009, 08:36:35 »

това е телефона на Слави 0889811164
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юли 23, 2009, 10:46:36 »

lady_in_love  много добре се е получил грима ти.Предвид факта,че си със светла коса и очи много добре ти изпъква лицето.А и на снимките няма да си като "измита" с много бледо лице,защото обикновено става така,когато грима е лек.
Аз също съм решила да наблегна на очите(тъй или иначе ще има мнооого целувки и червилото ще замине за отрицателно време...).шоколад и праскова ми седят най-добре и смятам да заложа на това.

Знаете ли добри гримьори за Бургас?!?!?!?!

Тук мога да помогна. Казва се Мирослава, това и е тел.-а 0888348344, казват че била най-добрата, прави и на милото сестра му миналата година и според мен беше добре  girl_wink
Активен
Orhidgirl
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #350 -: юли 24, 2009, 19:04:39 »

Незнам как другите гримьори, но ми се случвало вече два пъти, булката да е грмирана с ярко лилаво, не знам лично според мен е грозно!  Истински булчински грим трябва да е незабелижим или да подчертава очите, мислите ли, че наситено  лилавото го прави??  За това се грмирах сама и бях много доволна, само направих една грешка възползвах се от услугите на една фризьрка която просто омаза цялата работа, но за щастие салона( кв. Фондови Жилища) където тя работи е вече затворен завинаги.
 А ето и нужният грим според моите представи - http://www.youtube.com/watch?v=jQN9Dyw8wKc   Поне после излиза красиво на снимките, очите излеждат големи и изразителни.
Ето още, за блондинки http://www.youtube.com/watch?v=cnCjnkhxYGo
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юли 24, 2009, 19:16:16 »

Тук мога да помогна. Казва се Мирослава, това и е тел.-а 0888348344, казват че била най-добрата, прави и на милото сестра му миналата година и според мен беше добре  girl_wink

Мирослава е перфектна ако искате нежен грим. И аз я препоръчвам. (линкче -   http://www.bg-aktmodels.com/make-up/miroslava_kolarova/ , а самият салон е на "Александровска" 100)
« Последна редакция: юли 24, 2009, 19:33:07 от Bianka » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юли 24, 2009, 19:21:58 »

Втория клип ми е много интересен - БЛАГОДАРЯ за него.
Сега нямам време да го гледам изцяло, но ще го пробвам тоя грим у дома  tease
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юли 24, 2009, 22:31:43 »

Колко струва удоволствието при Мирослава?И колко взима за пробен грим?
Активен
Bianka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юли 25, 2009, 18:31:55 »

50 лв е официалния. Аз пробен не правих, но останах с впечатление, че пак толкова взема.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юли 26, 2009, 10:17:40 »

Е не може пробния да е на цената на официалния бе..... NO
Аз все си мился,че е редно да си заплатиш нещо символично като 10-15лв за пробен......А на прима виста няма да се оставя все пак е важен повод!
Активен
Bianka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юли 26, 2009, 10:33:49 »

Ами честно да ти кажа, май трудно ще я навиеш на пробен. Хич не обича да прави такъв (аз с такова впечатление останах като си говорихме), защото казва че никога не може да се направи абсолютно еднакъв грим 2 пъти. Да не те излъжа пък за цената на пробата...
Бяха ми препоръчали и едно момиче - Аделина, но нея не съм я ползвала и не мога да дам лични впечатления.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юли 27, 2009, 10:43:56 »

Ами редно е да се прави пробен грим.За него не става въпрос да е същия като сватбения,а за да видиш как работи...
Ще ми пратиш ли на лични телефонче ако имаш на тази Аделина? give_rose give_rose give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юли 27, 2009, 11:16:29 »

Аз не правих пробен, но гримьорката ми е невероятен професионалист и сама ми каза, че ако искам ще ми направи, но според нея няма нужда да си давам паричките. Е, ахнах от резултата smile good
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юли 27, 2009, 12:12:32 »

Е,да,аз за бала така направих миналата година,ама то така и се случи на прима виста-моята гримьорка и изникна спешен случай с близък и ме препрати.Въобще не знаех какво ще се получи!Ама се харесах сравнително>Снимки в галерията ми има. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: