Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:53:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247585 пъти)

happybride
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #240 -: март 11, 2011, 10:16:00 »

Здравей,

ами около 100- на, не знам, може и малко повече...
Възнамерям да попитам момичето от ресторанта какво мисли по въпроса от предишен опит..в крайна сметка за тях няма значение..

Активен
boyana_sl
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 11, 2011, 21:20:19 »

futurebraid нашата сватба също ще е вечерна и затова май съм по-склонна да сме вътре. Но ние сме на 04.06. а тогава все още не е толкова топло sad
Иначе мисля, че сватба през юли или август, пък било тя и вечерна не е проблем.
Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #242 -: март 14, 2011, 09:56:01 »

ОК, мисля че още ще почакам с генералните решения.
Може би защото съм от морски град и съм свикнала с морския бриз..smile, затова се притеснявам малко повече.

всички родом от Сливен ме уверяват че вечерите са спокойни и повече горещи отколкото обратното:)

Иначе докъде сте с покупките, организации и т.н.

Уикенда съобщих че искам взимане на булка и кумуве от Бургас и пътуване след това към ресторанта в Сливен от което свекърите не бяха доволни заради пътя, жегата и т.н., но засега мисля че съм спечелила битката:)) Bravo

Успех на всички и не отстъпвайте, че става лошо Yes
Активен
AlAn
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #243 -: март 15, 2011, 21:47:07 »

Здравейте, мили дами lol) Аз съм още една бъдеща булка от Сливен. Щях да питам за въпросния Неделчо Великов като оператор, защото имам оферта от него. На вас колко ви излезе като цена?
И още, някой женил ли се е в "Еврика" или ще съм пионерче? Някакви мнения за тях? smile
И още... доста места за търсене на покани сте посочили - някой може ли да ме ориентира долу-горе за цени?

Много ви благодаря!!! Знам, че изглежда все едно нямам крака да отида да видя сама, ама живея в София и ми е малко трудно с пътуванията заради работата.
Благодаря ви на всички! lol)
Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #244 -: март 16, 2011, 09:36:28 »

Здравей AlAn

аз лично когато бях на обиколка из Сливен най мнoго ми допаднаха Sport palace и Secret gardens
Имат хубави ресторанти, добри условия/ок. 30 лв куверт+с вкл. калъфи и украса/.По принцип по- напред е доста писано за рестотантите...

Мисля че не са зле...а за Еврика не мога да кажа sad
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #245 -: март 16, 2011, 09:43:11 »

здравей ALAn и честито  Bravo
за ресторантите наистина доста се е изписало, и в интернет има доста инфо
повечето от нас тук като теб не живеят не живеят в Сливен, но ще помагаме с каквото можем  girl_wink
Активен
vessy_b
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #246 -: март 18, 2011, 10:29:16 »

Здравейте момичета! Сватбата ни е в Сливен на 30.07.2011 , но ние отдавна не живеем в родния си град:)  Подготовката е много вълнуваща. Сватбата ще е в Secret Garden и тъй като ще е през лятото, ще бъде в лятната градина. Мястото много ни хареса.
Още обаче не сме ангажирали оператор и DJ. Операторът може би ще е Неделчо, ако не е зает на нашата дата. 
За DJ проучих в нета и се спрях на няколко имена - Иван Иванов, Деан Митев, Митко Бонев, Стетослав. Исками се да събера мнения за тях от първа ръка. Естествено имам определени очаквания за DJ, защото все пак това е човекът, който води цялата сватба. Ние няма да имаме оркетър, само DJ.  Искам да е забавен, да може да създава настроение на 120 гости, музиката да е разнообразна, като не се прекалява с чалгата.  danceg
Кой DJ бихте ми препоръчали? Мерси за отговорте предварително и ще се радвам, ако мога да помогна с нещо на бъдещите булки като мен  smile
« Последна редакция: март 18, 2011, 10:32:52 от vessy_b » Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #247 -: март 18, 2011, 12:57:36 »

Здравей Веси,

нашата сватба ще е на 16.07 пак там:)

За Ди джей избрахме Митко Бонев, от всички мои познати събрах мнения и ме увериха, че е от доста време води сватби/даже разбрахме че е бил и на годеника ми брат му преди повече от 10 години blum)
Водил добре ритуалите и откъм музика било също добре..

Така де, действайте, че когато го питахме тогава почти целия месец му бе зает...и едвам успяхме да ангажираме след 2 неуспешни опита:)

писа че вашата е за 120 души...от ресторанта позволиха ли ти да ги настаниш отвън...все пак нали капацитета е до 100.
Нашата ще е вечерна и се чудя дали навън ще бъде по удачния вариант nea
Активен
vessy_b
Регистриран

« Отговор #248 -: март 18, 2011, 23:28:52 »

Futurebraid, мерси за съвета. Мисля да говоря с Митко Бонев и дано да е свободен  smile Относно ресторанта ние ще сме навън, въпреки че гостите са повече от 100, казаха, че няма да е проблем и ще сложат още няколко маси до шатрата. Не знам точно как ще изглежда, но предполагам, че ще го измислят добре. Аз много искам да е навън, дано само да не вали. Само да те питам ти как се свърза с Митко Бонев, аз сега му писах на мейла, но се чудя дали не е по-добре утре да звънна по телефона.
Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #249 -: март 19, 2011, 11:22:10 »

Здравей,

ами той си има сайт и май оттам,

всъщност аз бях в движение и годеника ми го намери, мисля че е оттам.
Иначе бе 2 март като му звъннах, каза че датите преди и след нашата бе зает, но за 30- ти...пробвай:)

Поздрави
И аз мерси за инфото, нашите гости са 100, но могат и да се увеличат, поне ще си спестя този въпрос към тях Wink
Активен
vessy_b
Регистриран

« Отговор #250 -: март 19, 2011, 23:27:09 »

Futurebraid, мерси! Наехме Митко Бонев ,оказа се, че 30-ти му е единственият свободен през юли! Радвам се, че още едно нещо от подготовката е свършено yahoo
Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #251 -: март 21, 2011, 09:14:23 »

Супер!!

Радвам се че помогнах!!
А ресторанта....!!
Активен
boyana_sl
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: март 27, 2011, 12:19:23 »

Момечета знаете ли къде се прави сватбената фотосесия в Сливен. Върти ми се нещо, че я правят в градската градина, но там няма кой знае каква зеленина sad Ако се сещате за такова място, моля кажете ми  smile
П.С. Не говоря за снимките с гостите, а за фотосесията с младоженците и кумовете.
Активен
Боян Павлов
Любопитен
*

« Отговор #253 -: април 08, 2011, 00:00:02 »

На Карандила има достаъчно зеленина със сигурност Wink
Активен
usmivka66
Любопитен
*
Публикации: 29

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 21, 2011, 11:15:48 »

Леле, хораааа, много дълго явно ме е нямало във форума, защото почетох доста, за да се запозная с новите ни булки и с развитието на подготовката на всички! smilesmilesmile
Имало е въпроси и към мен, но вече е късно да отговарям.... защото сте избрали ресторанти и прочие...
Понеже започват празниците - аз днес се прибирам в Сливен и много бих се радвала да се запозная с тези, които ще са там! Ще ходя на пробна прическа... проблемът е, че не съм се спряла на нищо....
Новините около мен:
*слабея... засега smile с 90-дневна диета... опитвам се да си върна килограмите на 48... стискайте палци;
* почнах да правя поканите... всичко + надписването ще е ръчно!;
*Пробвах много рокли huhhuh.gif но ако се колебаете кога да започнете с това... отложете го максимално (ако ще купувате готова).. имам 5 месеца до сватбата, а вече всичко ми дотегна - не ми се пробва, нищо не ми харесва и дет' се вика белият цвят ми омръзна smile ама... ще си дам пауза и пак smile хахахах...
*Халките са ни правени в Сливен - в златарското ателие до Кълбото - там грамът злато не е много скъп, стават бързо, обслужването е добро, подлежат на преговаряне откъм цена, има избор от модели и ги правят прецизно  smile и са красиви!
*Ресторантът избрахме (това е в отговор на един от въпросите към мен) защото е с достатъчно голям хотел, защото ни посрещнаха и разговаряха с нас както ни харесва, защото са готови да преговарят... smile
Та... ако някой от вас иска да се запознаем в Сливен, нека пише съобщение, да си разменим номерата и да се чуем smile 
Прекрасен слънчев ден от мен, щастливки smilesmile  butterfly butterfly Sunshine
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: