Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:50:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247707 пъти)

usmivka66
Любопитен
*
Публикации: 29

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 19, 2011, 10:56:44 »

Момичета, имам новини,  danceg
Вчера бяхме на гости на кумовете, за да ги поканим (те дори не подозираха) и бяха страхотно развълнувани от предложението! Тяхната сватба беше миналата година на 10 април, а сега имат бебче на 5 месеца. Това, за което миля за съвет от ваша страна е свързанос  подаръците. С тях първо коментирахме, че не е необходимо да си разменяме едни и същи неща или пари, защото се обезсмисля цялото начинание. Но понеже обсъждахме музиката и водещата и това, че техните са бил страхотни.., днес кумата ми се обади и ми предложи те да поемат целия ангажимент за музиката, като поканят същите хора - DJ Jivko Mix и съпровождащата го дама - водеща, която от 20 години се занимава само с това (по техните думи). Понеже това е много скъпо удоволствие, не съм сигурна, дали трябва да се съгласим. Най-притеснителното е, че не знаем какво да им подарим, защото те наистина нямат нужда от нищо. За тяхната сватба им подарихме 3дневна почивка за 2-ма в избрано от тях място, но още не са го използвали. Не искам пак да им подарим нещо, което да не използват. В друга тема на форума видях някои идеи. Едно от тях е минибар глобус - гъзарийка, но е много готино. Имате ли други предложения?
 help
Активен
reinyo
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #226 -: януари 31, 2011, 15:06:56 »

Някой правил ли е сватбата си в Windy Hills?
Активен
abs_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #227 -: февруари 02, 2011, 12:17:13 »

Здравейте!
Аз съм от Ямбол, но се интересувам дали някой от вас е използвал за фото и видео Неделчо от Сливен (не знам фамилията). Той доколкото разбрах снима с камерата, а жена му е фотограф. Някакви отзиви за тях, ако има, ще са ми много полезни! Благодаря! smile
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 04, 2011, 11:11:44 »

Здравейте, приятели, добре дошли на новодошлите  smilesmile  Welcome smile
reinyo, по твоя въпрос - един наш познат си направи там сватбата. Ако става дума за лятото, на Windy Hills е добре, но не знам как би било по друго време на годината. Иначе е страхотно за снимки, дори аз съм намислила, ако има възможност, да отидем там за една кратка фотосесия smile
abs_ - по въпроса за Неделчо Великовн - той ни е снимал преди 7-8 години (за бала в гимназията) За времето си тогава беше много добър. Сега не знам как е, но с гаранция много го търсят. Ако не друго то със сигурност има добро име. Той на нашата дата (17.09.11) е вече зает, което е само по себе си показателно. Не съм сигурна за това дали жена му е фотограф. Имат сайт http://nvelikov.sliven.net/ там има и контакти, ако искаш да му се обадиш. Като цяло е разбран много. А понеже видях, че си от Ямбол, ходила ли си в BorDik Media? Това са мъж и жена, които също се занимават с фотография и снимат по сватби. Ние ходихме да се срещнем с тях (до кооперативния пазар в Ямбол им е студиото) и преценихме, че са доста добри. Цените им са малко по-високи, но това вие ще го прецените - около 700 лева излиза всичко + албум. имат сайт и те - http://www.bordikmedia.com/01_paket.html. Успех от мен!
Активен
usmivka66
Любопитен
*

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 04, 2011, 11:29:44 »

Забравих да ви споделя новините около нашата сватба - след 4 дни в Сливен, вече си имаме резервация за ресторант. След обстойно разглеждане на всички варианти, решихме да резервираме Спортс Палас. Цените навсякъде са почти еднакви - от 27 до 30 лв на човек за куверт. В нашия ресторант е 30, като в цената влиза и украсата на цялата зала. Избрахме го, защото може да се ползва и хотелът. Ако някой го интересуват повече подробности, насреша съм. Управителката е много отзивчива и симпатична и е готова да съдейства за всички детайли около тържеството.
Друго ново е, че си поръчахме халки smile любов заедно
Вече си имаме музика и водещ smilesmile, които потвърдиха.
А днес пристигна и част от подаръка за кумовете ни - Бар-глобус (голям).
Педстои ми да "измисля" поканите. Тук имам въпрос - Кога е най-удачно да се изпратят? Колко време преди събитието? На мен ми се иска да е по-рано, защото има доста хора в чужбина, които трябва да ми потвърдят.  mail-for-you ...
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 04, 2011, 20:47:33 »

Добър вечер!
Мой близък и роднина от с. Бяла - Сливен (и Моето село - Бяла), ще правят сватба тази година в края на м. Юли, или средата на Август.
Бихте ли ми препоръчали няколко хубави ресторанта във Вашия град, които да рагледам в интернет (ако имат и градина е за предпочитане). Сватбата ще е около 120 човека.
Благодаря Ви предварително!
Активен
happybride
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #231 -: февруари 10, 2011, 10:18:38 »

Браво на usmivka66...
колкото до спорт палас, ще ходим на среща с управителката този уикенд...

как е със заетостта, има ли още места за лятото..
иначе какво те накара да избереш това място
аз съм решила да видя него, Национал и Secret gardens.
Моля да ми кажеш дали си минала оттам и какви са условията на кратко/че да съм подготвена за този уикенд:)) blush!!!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #232 -: февруари 27, 2011, 21:31:53 »

здравейте момичета!!! как върви при вас подготовката?
ние сме готови с основните неща  girl_wink danceg  Сватбаааа
 трябва ми помощ- не мога да намеря бялата лимузина, ако някой има координати моля да ми пише
Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #233 -: март 02, 2011, 11:59:13 »

Привет и от мен!

След една обиколка вече и ние имаме дата и ресторант- 16.07 в Арата. danceg

Заедно с това успяхме да си набавим и фотограф, резервирахме гражданското.
Това което ме безпокои е Ди джей-я. Вчера се разочаровах когато разбрах че този за който силно се надявах е вече ангажиран.
Този уикенд ше си искаме кумовете...и ще участваме в филма "Meet the parents" Bravo yahoo.
така де, да попитам дали има специален начин за искане и също така ако някои от вас могат да ни предложат вариант за готин ди джей- чакам....
Поздрави и успех на всички

PS: май май ще ставам все по активна че времето тече:)
Активен
Morning_Flower
Сватбар

« Отговор #234 -: март 09, 2011, 09:41:11 »

момичета как е подготовката, докъде сте стигнали? никой не пише тук  sad
futurebraid браво на вас-напредвате, вие сте 1 месец преди нас  smile
намерихте ли си диджей вече?
Активен
mirra_sl
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #235 -: март 09, 2011, 19:51:03 »

Здравейте бъдещи булки. Радвам се, че и аз мога да се присъединя към Вас. Ние започнахме с подготовката за нашата сватба. Проверихме в Secret Garden за ресторант, но се оказа, че нямало свободни съботи до края на октомвриsad за съжаление. Утре мисля да отида до Sport Palace - дано поне там успея да резервирам дата. А за DJ мисля да се спрем на Митко Бонев. За фотографа се колебаем. Поздрави на всички форумци и стискайте палци дано утре  успея с резервацията на ресторантаsmile
Активен
Morning_Flower
Сватбар

« Отговор #236 -: март 10, 2011, 10:06:49 »

mira_sl успех с подготовката, ние си запазихме ресторант още в началото на декември, а имаше доста, които са го направили преди нас, става въпрос за лятна сватба, затова не се учудвам, че няма свободни дати в Secret Garden.
Никой ли не знае нищо за бялата лимузина, повече от 1 месец търся някакви координати, но никой нищо не знае? Поне кажете каква й е цената cray sad
Активен
boyana_sl
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 10, 2011, 19:08:22 »

Здравейте момичета!
От доста време следя форумчето, но досега не съм писала. Нашата сватба е в началото на юни. За съжаление имам още много неща за уточняване. Сега на дневен ред са ми халките. Искаме да си ги направим в Сливен, но не знаем към кого да се обърнем за изработката. Можете ли да ми препоръчате?
Благодаря Ви предварително!
Активен
happybride
Любопитен
*

« Отговор #238 -: март 11, 2011, 09:21:40 »

Здравейте на всички,

много се радвам че всички отново сме активни във форума:)

Избрахме DJ-я да е Митко Бонев, и по форуми и приятели знаем че е добър. Внамавайте!
Явно всички добри DJ-и бързо се ангажират..нашия бе свободен само за нашата дата, а го бях питала можеби преди 2 седмици!
Morning flower, ние с годеника сме от Бургас и Сливен, но живеем във Варна, ако желаеш можем да си разменим координатите си и да си поговорим:)
Аз работя във фирма за автомобили и имаме една бяла такава, ако желаеш мога да питам вместо теб как са условията и дали я дават за сватба:)0аз също мисля да я използвам, ако до Юли не я продадем де:)

Напоследък едно въпросче не ми дава мира...secret gardens дават добри условия за навън и вътре, но понеже нашата сватба е вечерна, според вас или поне от ваши познати,можеби преживявания...къде би се получило по- добре. Притесняват ме доста неща- времето и късните часове, в които ще празнуваме..

Последно...сватбена рокля. Как върви при вас?
Активен
Morning_Flower
Сватбар

« Отговор #239 -: март 11, 2011, 09:35:44 »

futurebraid, благодаря за предложението относно колата, но аз търся определена лимузина, която я има в Сливен, виждала съм я на снимки, и други хора са ми казвали че са я виждали в града, но никой няма координати. чудя се другите младоженци как ли я намират? ама така от разстояние сложно се организират нещата.
 futurebraid колко гости предполагате да имате? ние ще сме отвън, ако времето ще е хубаво ( много се надявам) и нашата ще е вечерна, но ако все пак времето ще се развали, тогава ще подготвят залата, така ни казаха. защо те притесняват късните часове? тогава се лудува най-добре  girl_wink yahoo Сватбаааа Party time
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: