Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:18:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247716 пъти)

Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 12, 2010, 23:24:33 »

Ах каква изненада, съвсем случайно реших да видя има ли някакво раздвижване в позамрялата тема и к'во да видя- няколко нови булки.  Welcome на всички нови булки, пожелавам приятни емоции на всички в приготовленията за най-прекарасния ден, вълненията и нервите са доста, но всички си струват Girl_hide . Гледам, че за торти питате, нашата също беше със захарен фондан, май 5-етажна беше, не помня вече  blush . В перфектен вид си беше до края на вечерта, въпреки че сватбата ни беше в един страшно горещ ден и като за капак нямаше как в ресторанта да я сложат в хладилник, понеже ги беше страх да я сглобяват на място и искаха от сладкарницата да си я сглобят. Издържа до край, беше страшно вкусна, аз исках да е по-лек крем и избрах ванилов, а също и смесени блатове- кафеви и бели. Поръчвахме я във Виенската сладкарница, а така също и оттам и кетъринг си взехме са в къщи при посрещането на гостите - останах много доволна от всичко, и от вкус и от обслужване. Иначе тортите, които са с обикновен маслен крем, лично на мен хич не ми допадат  Tc Такава беше тортата за кумовете, ама сметнах, че няма смисъл да поръчвам специална, понеже всичките там допълнителни глезотии се доплащат. И така... Май на парче беше около 2 лв. и нещо цената, ама вече съм позабравила, че мина доста време.
Успех в приготовленията!!!
Активен
ateiraM
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #196 -: март 27, 2010, 17:42:22 »

Здравейте на всички!

За първи път се включвам в темата  smile   Четох до сега форума и много се развълнувах, та реших да пиша и аз..

Аз също съм от Сливен, моята сватба е на 05.06.10г. Ресторанта е Дева, ДиДжей ще ни е Митко Бонев, а оператор - Неделчо smile   

Рокля нямам още, но съм си харесала една и най-вероятно ще взема нея (бих искала да ви я покажа, но не знам как мога да кача снимка  blush  )   По-голям проблем на мене ми е фризьора  - нямам идея към кого да се обърна.. И понеже сега живея във Варна, не съм много много запозната.. косата ми е къса и много искам да си взема коса на треса.. долу горе знам каква прическа искам, но не знам на кого да се довера..

Надявам се да давате съвети и коментари  Wink Благодаря предварително на всички  give_rose
Активен
estelitka_86
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #197 -: април 09, 2010, 10:12:40 »

zdraveite na vsi4ki ! Moqta svatba 6te e na 2 mai 2010 i ponege nqmam mnogo vreme iskam da vi pitam za frizior,grimior i manikior da e v edin salon i da rabotqt dobre blagodarq predvaritelno
Активен
amur4ee
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 12, 2010, 10:47:09 »

Здравейте бъдещи булки!!!! Включвам се в темата за фризьора аз останах много доволна от моята тя направи и прическите на кумата и на майка ми! Makeup Студиото се казва "Нова линия" и се намира на адрес ул.Иван Вазов 13а. Между другото фризьорката взема миналата година приза за най- добра булченска и бална прическа за България. А за маникюр MANICURE и гримьор мога да ви дам телефонни номера  понеже незнам точния адрес blush на салона момичетата също са много добри. Гримьорката ходи и на адрес стига на вас да ви е удобно.
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 12, 2010, 17:43:43 »

zdraveite na vsi4ki ! Moqta svatba 6te e na 2 mai 2010 i ponege nqmam mnogo vreme iskam da vi pitam za frizior,grimior i manikior da e v edin salon i da rabotqt dobre blagodarq predvaritelno
Понеже питаш за фризьор и удължаване на коса(едно момиче по-горе беше питало и за това),аз мога да се включа с една идея.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photos.php?id=109756879054937 ,салонът се намира на площад "Левски". За този салон знам със сигурност,че удължават коса.Там са ми подстригвали косата,а също и за поводи са ми правили прически.Знам,че има и маникюр там.
 Моята прическа за сватбата я правиха в друго малко салонче,доволна съм ,но не знам дали жената предлага удължаване на косата.Няма маникюристка при нея.Иначе салончето се намира в кв."Дружба" блока успореден на магазин "Арон".Но пак ти казвам,че е мъничко салончето.

Маникюр ми твориха в един салон ,който да видя дали сега ще обясня като хората. crazy Намира се срещу "Битовия комбинат","Евроленда" на отсрещната уличка по стълбички нагоре.Има разни магазинчета,на втория етаж е студиото.Там има козметик също.Доволна съм и от маникюристката.
За гримьор не мога да помагам,защото ме прави моя приятелка,държах да е нещо семпло и тя се справи доста добре smile
Успех с подготовката и много весела сватба на моя Имен ден и ден преди втората годишнина от нашата сватба(3 май).Ще бъдеш много хубава булка,а и всички момичета,на които им предстои това хубаво събитие! wedding
Дано съм помогнала!
amur4ee,а пък ми се струва,че теб съм засичала с малкото бебоче из улиците:) Да ти е живо и здраво детенцето:)И се извинявам за  Offtopic
« Последна редакция: април 12, 2010, 17:55:05 от bori » Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: април 18, 2010, 23:17:36 »

Мда, както bori е казала, вече в салон Funky удължават коса и има май всичко, което ще ти е нужно. Аз преди също бях клиентка на този салон, но в последствие постепенно се оттеглих и се пренасочих към този, който е над него - казва се Харита и се влиза отстрани. Незнам ти как точно искаш да ти бъде удължена косата - дали искаш само коса под наем или искаш да си я закупиш, дали да е естествена или изкуствена, първо уточни какво точно искаш. Аз за нашата сватба също бях с удължена коса, но си я закупих, понеже фризьорката не предлага под наем, което си е разбираемо, все пак става въпрос за естествена коса, която не е много евтина. Ако искаш повече информация, пиши ми на лични, ще ти дам. Ползвам си косата и до ден-днешен, много съм доволна, не е мръднала (е, аз я слагам доста рядко, ако трябва да бъда честна  blush) . Преди в този салон имаше и маникюристка, която на мен ми прави маникюра за сватбата, но вече няма, поне последно като ходих в началото на март все още нямаше. Абе варианти има много, стига да знаеш ти точно какво искаш.
bori, гледам напредваш във времето  Bravo . Как я караш, ако искаш драсни някой ред или пък може да ми пратиш скайп на лични да си лафим.  Wink
Активен
i_d_v
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #201 -: април 27, 2010, 16:00:45 »

Здравейте,

Може ли някой да каже повече информация за " Тайните градини ", така наречената АРАТА в Сливен? Интересувам се, ако някой е ходил там на сватба или е правил собствената си сватба там ..да сподели мнение ..за всичко ...
Активен
dbonevsl
Регистриран

« Отговор #202 -: април 28, 2010, 20:12:17 »

Здравейте, булки и младоженци!
Пише Ви DJ Митко Бонев (може би съм бил DJ на доста булки тук).
И ние (DJ-ите) също хвърляме по някой поглед тук, за да видим евентуални отзиви за Вашата сватба и нашето представяне. Е почти винаги има доволни и недоволни, но ние се старем да направим Вашият ден, хубав и весел, съобразен с Вашите желания.
Виждам, че си задавате доста въпроси относно организацията и провеждането на Сватбеният ден.
За всички онези, на които им предстои сватба - им предлагам да посетят сайта ми и неговият форум.
Опитвам се да събера всичко необходимо за една сватба на едно място - музика (DJ или оркестър), оператори, ресторанти, агенции, танцьори, фризьорски салони, и всичко което може да Ви потрябва!
Посещението на сайта ми не е свързано с Ваш ангажимент към мен.
Ето и линк към сайта: www.djmbonev.com
и към форума: http://djmbonev.com/forum/index.php
Успех на Всички с подготовката!  give_rose
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: юни 03, 2010, 11:24:27 »

Здравейте,сладуранки!
Аз да издам за една хубава новина,ако не сте разбрали вече де girl_wink http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=24755.30;topicseen Хубав ден на всички и ако има момичета,които ги тресе вълната предсватбени вълнения успех с подготовката!
Активен
luciferka
Регистриран

« Отговор #204 -: юли 07, 2010, 16:28:37 »

Здравейте, може ли някой да ми даде телефон на някого от салон ''Нова Линия''?
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: септември 13, 2010, 13:14:30 »

Момичета трябва ми спешно вашата помощ.
Ще правим кръщене и ми трябва хубав и малък ресторант с центъра на сливен.
Избрах един и то от четене в интернет но не съм сигурна дали храната е добра. Казва се "при хаджията". Имате ли инфо за него или за друг подходящ.
Много ще съм ви благодарна за помоща.
Активен
usmivka66
Любопитен
*
Публикации: 29

Dreams come true ...

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: септември 27, 2010, 13:14:46 »

Здравейте, момичета - бъдещи и бивши сливенски булки  smile От няколко дни и аз съм със съзнанието за бъдеща булка. Родом съм от Сливен, но повече от 6 години не живея там. Годеникът ми също е от Сливен, затова на всяка цена сватбата ще бъде там. Решили сме да е началото на следващото лято - вероятно през май 2011 г. Тъй като съм решила сама да организирам всичко, започнах да се интересувам от рано кое, къде и на каква цена мога да открия. Списъкът с идеи и задачи стана огромен и проблемът е, че трябва да се ограничим в по-скромен бюджет, тъй като финансите ще са ни по-необходими за осъществяването на други планове.  pardon
Кумовете най-вероятно ще са приятели от София, а имаме още поне 20 души, които ще трябва да бъдат настанени в хотел, понеже сватбата ще е вечерна.
Решила съм само кой ще ми прави снимки и филмче - категорично Неделчо - най-добрият е. И знаем коя ще е църквата - тази в Ново село (Там работи кръстникът на моя годеник и той ще ни венчае). Но не можем да решим все още за ресторант (да има поне 10 двойни хотелски стаи в близост), нито за DJ. По въпроса за жива музика преди ресторанта (а може би за малко и в ресторанта) и за танцьори, сме решили да ангажираме хора от ансамбъл "Тракийче" (аз съм бивш дългогодишен изпълнител от ансамбъла), защото знаем, че ще се забавляваме от сърце с тях.
Тъй като и аз организирам от разстояние, може ли някой да даде съвет къде в Сливен е най-добре да се ангажира ресторант за този сезон (може да е и външна сватба, ако не е студено) и да обобщи колко му е излязъл ресторанта за около 80 - 100 души? Може ли да се внася алкохол, какви отстъпки правят?
Благодаря предварително за съдействието smile
Имам още много въпроси, но имам и достатъчно време. smilesmilesmilesmile
« Последна редакция: септември 27, 2010, 15:17:49 от usmivka66 » Активен
gergana88
Регистриран

« Отговор #207 -: октомври 04, 2010, 14:08:26 »

Здравейте, бъдещи булки !   smile
Моята сватба беше това лято.
От Съвета ми предложиха една сватбена агентка.. мисля, че се казва Ирена..
Изобщо не съм доволна от нея..  NO NO angry Предложи ми видеооператори и DJ, които не ставаха за нищо  NO и ми провалиха сватбата !  cray .. После разбрах, че цялата работа е била естествено за пари  Oh my ... .. Затова много внимавайте преди да се доверите на някого, защото все пак това е сватба  girl_wink .. А да не говорим, че тази сватбена агентка изобщо не си разбира от работата и гледа само как да прибере парите.. !  shok
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: октомври 09, 2010, 21:08:36 »

А ти не проучи ли предварително въпроса с DJ-я и оператора, какви са, що са, има ли други доволни или недоволни от тях? Как така "на сляпо" си се доверила на някой, щом ти ги е предложила агентката?  Tc Незнам за теб, но аз като си организирах сватбата бях проучила много подробно всичко за всеки, именно защото не исках да има такива изненади в последствие.
Активен
Susamka
Регистриран

« Отговор #209 -: октомври 17, 2010, 15:49:01 »

Здравейте булки от Сливен искам да се включа и аз.По малката ми сестра  се омъжи миналия месец heart.И познайте кой хвана букета  @}->--Аз give_rose.И  моят приятел ми предложи да направим сватба.И веднага искам да се похваля тези дни ще ходим до съвета за дата ,мисли да е пролетта а когато я определим ще ви кажа кога е. Ще Проверим и в църквата за дата да няма пости.Засега съм си харесала ресторанта  на Арата там беше сватбата на сестра ми :danceg:много ми хареса и там ще трябва да проверим за свободна дата.Тя ползваше сватбен агент Ирена good която и организира сватбата  великолепнo.Но аз съм ришила всичко да си го организирам аз.
Много съм доволна от диджейте yahoo danceg Bravo след сватбата разбрах че са братя Найден и Светослав мисля тях да ги ангажирам. Още с влизането ни създадоха прекрасна атмосфера ,единият излезе с народна носия и тъпан няма да го забравя вдигна всички на крака yahoo , а на другия който водеше ритуалите и игрите успях да взема кординати  това е сайта им    www.svatba.tk    danceg Роклята на сестричката беше от Асеновград наистена хубава е но ни ми се ходи  до там. :)Кажете ми за салони в  Стара Загора ако сте пазарували от там.Нямам идея за оператор и фотограф.Това май са нещата които с време трябва да направя.
А  danceg danceg за халките поне имам помощ ,комшията  е златар.

Ще се радвам на всякаква помощ .
Предварително ви благодаря.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: