Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:28:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247728 пъти)
Вили
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Сливен? - 3 част
«
Отговор #195 -:
март 12, 2010, 23:24:33 »
Ах каква изненада, съвсем случайно реших да видя има ли някакво раздвижване в позамрялата тема и к'во да видя- няколко нови булки.
на всички нови булки, пожелавам приятни емоции на всички в приготовленията за най-прекарасния ден, вълненията и нервите са доста, но всички си струват
. Гледам, че за торти питате, нашата също беше със захарен фондан, май 5-етажна беше, не помня вече
. В перфектен вид си беше до края на вечерта, въпреки че сватбата ни беше в един страшно горещ ден и като за капак нямаше как в ресторанта да я сложат в хладилник, понеже ги беше страх да я сглобяват на място и искаха от сладкарницата да си я сглобят. Издържа до край, беше страшно вкусна, аз исках да е по-лек крем и избрах ванилов, а също и смесени блатове- кафеви и бели. Поръчвахме я във Виенската сладкарница, а така също и оттам и кетъринг си взехме са в къщи при посрещането на гостите - останах много доволна от всичко, и от вкус и от обслужване. Иначе тортите, които са с обикновен маслен крем, лично на мен хич не ми допадат
Такава беше тортата за кумовете, ама сметнах, че няма смисъл да поръчвам специална, понеже всичките там допълнителни глезотии се доплащат. И така... Май на парче беше около 2 лв. и нещо цената, ама вече съм позабравила, че мина доста време.
Успех в приготовленията!!!
Активен
ateiraM
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #196 -:
март 27, 2010, 17:42:22 »
Здравейте на всички!
За първи път се включвам в темата
Четох до сега форума и много се развълнувах, та реших да пиша и аз..
Аз също съм от Сливен, моята сватба е на 05.06.10г. Ресторанта е Дева, ДиДжей ще ни е Митко Бонев, а оператор - Неделчо
Рокля нямам още, но съм си харесала една и най-вероятно ще взема нея (бих искала да ви я покажа, но не знам как мога да кача снимка
) По-голям проблем на мене ми е фризьора - нямам идея към кого да се обърна.. И понеже сега живея във Варна, не съм много много запозната.. косата ми е къса и много искам да си взема коса на треса.. долу горе знам каква прическа искам, но не знам на кого да се довера..
Надявам се да давате съвети и коментари
Благодаря предварително на всички
Активен
estelitka_86
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #197 -:
април 09, 2010, 10:12:40 »
zdraveite na vsi4ki ! Moqta svatba 6te e na 2 mai 2010 i ponege nqmam mnogo vreme iskam da vi pitam za frizior,grimior i manikior da e v edin salon i da rabotqt dobre blagodarq predvaritelno
Активен
amur4ee
Новак
«
Отговор #198 -:
април 12, 2010, 10:47:09 »
Здравейте бъдещи булки!!!! Включвам се в темата за фризьора аз останах много доволна от моята тя направи и прическите на кумата и на майка ми!
Студиото се казва "Нова линия" и се намира на адрес ул.Иван Вазов 13а. Между другото фризьорката взема миналата година приза за най- добра булченска и бална прическа за България. А за маникюр
и гримьор мога да ви дам телефонни номера понеже незнам точния адрес
на салона момичетата също са много добри. Гримьорката ходи и на адрес стига на вас да ви е удобно.
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #199 -:
април 12, 2010, 17:43:43 »
Цитат на: estelitka_86 в април 09, 2010, 10:12:40
zdraveite na vsi4ki ! Moqta svatba 6te e na 2 mai 2010 i ponege nqmam mnogo vreme iskam da vi pitam za frizior,grimior i manikior da e v edin salon i da rabotqt dobre blagodarq predvaritelno
Понеже питаш за фризьор и удължаване на коса(едно момиче по-горе беше питало и за това),аз мога да се включа с една идея.
http://www.facebook.com/?ref=home#
!/photos.php?id=109756879054937 ,салонът се намира на площад "Левски". За този салон знам със сигурност,че удължават коса.Там са ми подстригвали косата,а също и за поводи са ми правили прически.Знам,че има и маникюр там.
Моята прическа за сватбата я правиха в друго малко салонче,доволна съм ,но не знам дали жената предлага удължаване на косата.Няма маникюристка при нея.Иначе салончето се намира в кв."Дружба" блока успореден на магазин "Арон".Но пак ти казвам,че е мъничко салончето.
Маникюр ми твориха в един салон ,който да видя дали сега ще обясня като хората.
Намира се срещу "Битовия комбинат","Евроленда" на отсрещната уличка по стълбички нагоре.Има разни магазинчета,на втория етаж е студиото.Там има козметик също.Доволна съм и от маникюристката.
За гримьор не мога да помагам,защото ме прави моя приятелка,държах да е нещо семпло и тя се справи доста добре
Успех с подготовката и много весела сватба на моя Имен ден и ден преди втората годишнина от нашата сватба(3 май).Ще бъдеш много хубава булка,а и всички момичета,на които им предстои това хубаво събитие!
Дано съм помогнала!
amur4ee,а пък ми се струва,че теб съм засичала с малкото бебоче из улиците:) Да ти е живо и здраво детенцето:)И се извинявам за
«
Последна редакция: април 12, 2010, 17:55:05 от bori
»
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #200 -:
април 18, 2010, 23:17:36 »
Мда, както bori е казала, вече в салон Funky удължават коса и има май всичко, което ще ти е нужно. Аз преди също бях клиентка на този салон, но в последствие постепенно се оттеглих и се пренасочих към този, който е над него - казва се Харита и се влиза отстрани. Незнам ти как точно искаш да ти бъде удължена косата - дали искаш само коса под наем или искаш да си я закупиш, дали да е естествена или изкуствена, първо уточни какво точно искаш. Аз за нашата сватба също бях с удължена коса, но си я закупих, понеже фризьорката не предлага под наем, което си е разбираемо, все пак става въпрос за естествена коса, която не е много евтина. Ако искаш повече информация, пиши ми на лични, ще ти дам. Ползвам си косата и до ден-днешен, много съм доволна, не е мръднала (е, аз я слагам доста рядко, ако трябва да бъда честна
) . Преди в този салон имаше и маникюристка, която на мен ми прави маникюра за сватбата, но вече няма, поне последно като ходих в началото на март все още нямаше. Абе варианти има много, стига да знаеш ти точно какво искаш.
bori, гледам напредваш във времето
. Как я караш, ако искаш драсни някой ред или пък може да ми пратиш скайп на лични да си лафим.
Активен
i_d_v
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #201 -:
април 27, 2010, 16:00:45 »
Здравейте,
Може ли някой да каже повече информация за " Тайните градини ", така наречената АРАТА в Сливен? Интересувам се, ако някой е ходил там на сватба или е правил собствената си сватба там ..да сподели мнение ..за всичко ...
Активен
dbonevsl
Регистриран
«
Отговор #202 -:
април 28, 2010, 20:12:17 »
Здравейте, булки и младоженци!
Пише Ви DJ Митко Бонев (може би съм бил DJ на доста булки тук).
И ние (DJ-ите) също хвърляме по някой поглед тук, за да видим евентуални отзиви за Вашата сватба и нашето представяне. Е почти винаги има доволни и недоволни, но ние се старем да направим Вашият ден, хубав и весел, съобразен с Вашите желания.
Виждам, че си задавате доста въпроси относно организацията и провеждането на Сватбеният ден.
За всички онези, на които им предстои сватба - им предлагам да посетят сайта ми и неговият форум.
Опитвам се да събера всичко необходимо за една сватба на едно място - музика (DJ или оркестър), оператори, ресторанти, агенции, танцьори, фризьорски салони, и всичко което може да Ви потрябва!
Посещението на сайта ми не е свързано с Ваш ангажимент към мен.
Ето и линк към сайта:
www.djmbonev.com
и към форума:
http://djmbonev.com/forum/index.php
Успех на Всички с подготовката!
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #203 -:
юни 03, 2010, 11:24:27 »
Здравейте,сладуранки!
Аз да издам за една хубава новина,ако не сте разбрали вече де
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=24755.30;topicseen
Хубав ден на всички и ако има момичета,които ги тресе вълната предсватбени вълнения успех с подготовката!
Активен
luciferka
Регистриран
«
Отговор #204 -:
юли 07, 2010, 16:28:37 »
Здравейте, може ли някой да ми даде телефон на някого от салон ''Нова Линия''?
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #205 -:
септември 13, 2010, 13:14:30 »
Момичета трябва ми спешно вашата помощ.
Ще правим кръщене и ми трябва хубав и малък ресторант с центъра на сливен.
Избрах един и то от четене в интернет но не съм сигурна дали храната е добра. Казва се "при хаджията". Имате ли инфо за него или за друг подходящ.
Много ще съм ви благодарна за помоща.
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #206 -:
септември 27, 2010, 13:14:46 »
Здравейте, момичета - бъдещи и бивши сливенски булки
От няколко дни и аз съм със съзнанието за бъдеща булка. Родом съм от Сливен, но повече от 6 години не живея там. Годеникът ми също е от Сливен, затова на всяка цена сватбата ще бъде там. Решили сме да е началото на следващото лято - вероятно през май 2011 г. Тъй като съм решила сама да организирам всичко, започнах да се интересувам от рано кое, къде и на каква цена мога да открия. Списъкът с идеи и задачи стана огромен и проблемът е, че трябва да се ограничим в по-скромен бюджет, тъй като финансите ще са ни по-необходими за осъществяването на други планове.
Кумовете най-вероятно ще са приятели от София, а имаме още поне 20 души, които ще трябва да бъдат настанени в хотел, понеже сватбата ще е вечерна.
Решила съм само кой ще ми прави снимки и филмче - категорично Неделчо - най-добрият е. И знаем коя ще е църквата - тази в Ново село (Там работи кръстникът на моя годеник и той ще ни венчае). Но не можем да решим все още за ресторант (да има поне 10 двойни хотелски стаи в близост), нито за DJ. По въпроса за жива музика преди ресторанта (а може би за малко и в ресторанта) и за танцьори, сме решили да ангажираме хора от ансамбъл "Тракийче" (аз съм бивш дългогодишен изпълнител от ансамбъла), защото знаем, че ще се забавляваме от сърце с тях.
Тъй като и аз организирам от разстояние, може ли някой да даде съвет къде в Сливен е най-добре да се ангажира ресторант за този сезон (може да е и външна сватба, ако не е студено) и да обобщи колко му е излязъл ресторанта за около 80 - 100 души? Може ли да се внася алкохол, какви отстъпки правят?
Благодаря предварително за съдействието
Имам още много въпроси, но имам и достатъчно време.
«
Последна редакция: септември 27, 2010, 15:17:49 от usmivka66
»
Активен
gergana88
Регистриран
«
Отговор #207 -:
октомври 04, 2010, 14:08:26 »
Здравейте, бъдещи булки !
Моята сватба беше това лято.
От Съвета ми предложиха една сватбена агентка.. мисля, че се казва Ирена..
Изобщо не съм доволна от нея..
Предложи ми видеооператори и DJ, които не ставаха за нищо
и ми провалиха сватбата !
.. После разбрах, че цялата работа е била естествено за пари
.. Затова много внимавайте преди да се доверите на някого, защото все пак това е сватба
.. А да не говорим, че тази сватбена агентка изобщо не си разбира от работата и гледа само как да прибере парите.. !
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #208 -:
октомври 09, 2010, 21:08:36 »
А ти не проучи ли предварително въпроса с DJ-я и оператора, какви са, що са, има ли други доволни или недоволни от тях? Как така "на сляпо" си се доверила на някой, щом ти ги е предложила агентката?
Незнам за теб, но аз като си организирах сватбата бях проучила много подробно всичко за всеки, именно защото не исках да има такива изненади в последствие.
Активен
Susamka
Регистриран
«
Отговор #209 -:
октомври 17, 2010, 15:49:01 »
Здравейте булки от Сливен искам да се включа и аз.По малката ми сестра се омъжи миналия месец
.И познайте кой хвана букета @}->--Аз
.И моят приятел ми предложи да направим сватба.И веднага искам да се похваля тези дни ще ходим до съвета за дата ,мисли да е пролетта а когато я определим ще ви кажа кога е. Ще Проверим и в църквата за дата да няма пости.Засега съм си харесала ресторанта на Арата там беше сватбата на сестра ми :danceg:много ми хареса и там ще трябва да проверим за свободна дата.Тя ползваше сватбен агент Ирена
която и организира сватбата великолепнo.Но аз съм ришила всичко да си го организирам аз.
Много съм доволна от диджейте
след сватбата разбрах че са братя Найден и Светослав мисля тях да ги ангажирам. Още с влизането ни създадоха прекрасна атмосфера ,единият излезе с народна носия и тъпан няма да го забравя вдигна всички на крака
, а на другия който водеше ритуалите и игрите успях да взема кординати това е сайта им
www.svatba.tk
Роклята на сестричката беше от Асеновград наистена хубава е но ни ми се ходи до там. :)Кажете ми за салони в Стара Загора ако сте пазарували от там.Нямам идея за оператор и фотограф.Това май са нещата които с време трябва да направя.
А
за халките поне имам помощ ,комшията е златар.
Ще се радвам на всякаква помощ .
Предварително ви благодаря.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15