Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:50:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247760 пъти)

dani1989
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 26, 2010, 12:57:06 »

за ресторант избрахме да бъде в Национал!а ето това 6те ми бъде роклята!много се вълнувам!

* NWD-0059-HS5180.jpg (37.61 KB, 355x521 - видяно 658 пъти.)
Активен
dani1989
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 26, 2010, 13:00:59 »

това е и тортата! give_rose има ли в сливен фирма за украсата на сватбата?бихте ли ми дали някакви кординати!благодаря предварително

* 307.jpg (44.53 KB, 339x395 - видяно 6218 пъти.)
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: януари 28, 2010, 11:00:48 »

Здравей Дани роклята ти е много хубава браво за избора smile
Тортата ти също не остава по назад, за стойка можеш да провериш във фирма Фигаро, цеха им е зад Старческия дом в една розова къща 3-етажна, а магазина по точно закусвалня е в уличката срещу детското зъболечение, дано съм ти обеснила добре.Също можеш и да провериш на ф-ма "Фигаро", там имат много модели и различни стойки нашата торта от там си я поръчахме, можеш да погледнеш в албума ми.
За украса и подготовка за сватбата, единия  сватбен магазин "Сватбен ден" горе до пожарната фактически първия от към ПМГ там го направеха сватбена агенция, но си продават и рокли.А другия е м-н Кристал до хотел Сливен.Също има още една агенция но само че те си затвориха агенцията и станаха на повикване.До скоро бяха тука до светофарите на миролио, тая новата сграда на втория етаж, може да си обръщала внимание, там правеха много хубави неща ако искаш мога да ти дам техен телефон на лични и да се чуете да ти покажат какво правят.
За другите неща Бори ти е обеснила повече от подробно smile ако можем с нещо друго да помогнем сме на линия
П.П. мое мнение : аз въобще не съм доволна от тортите на виенската сладкарница и чар nea напукват се отгоре и като вкус са ..... ужас
Активен
amur4ee
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: февруари 02, 2010, 13:07:12 »

Хоп и аз да се включа в темата:) Честито за предложението и от мен. Ние също ползвахме услугите на магазин Сватбен ден за украсата. Очарована съм от държанието на собственичката, която направи и украсата. Цените им са добри и можеш да се обърнеш за всяко едно нещо към нея Bravo. Дори и поканите си поръчах при тях и те ми ги напечатаха. А за сватбената торта ползвахме услугите на Шаклиян, но останах малко разочарована от вкуса на тортата, а по принцип съм им фен и харесвам тортите им.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 02, 2010, 17:48:00 »

Аз май в бързината да отговоря, сега като гледам какво съм писала мале мале  sarcastic
Нашата торта я поръчах от сладкарница "Филас" цеха им се намира зад автогарата.Фирма "интърг" ако ти говори нещо, че в тая сграда се намира цеха на първия етаж.
Активен
dani1989
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: февруари 02, 2010, 19:31:49 »

Днес свършихме доста работа,резервирахме съвета,църквата,ресторанта!от ресторанта ми предложиха страхотни идеи за украса и съ6то така съм о4арована от цените! girl_wink
Активен
bcaneva
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #186 -: февруари 12, 2010, 18:11:45 »

Здравейте на всички! :)Аз също съм булка от Сливен.Сватбата ще бъде на 24.04.2010год в ресторант "Боров рай"  Моля за отзиви от ресторанта,на мен лично много ми харесва,но чувам противоречиви мнения и ми е притеснено,иначе вече всичко ми е готово
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: февруари 13, 2010, 10:38:20 »

bcaneva, добре дошла при нас smile
Аз лично немога нищо да кажа за този Боров рай, не съм чувала нищо за него, но има доста момичета тук които биха ти помогнали и дали съвет smile
А ние останалите ще се  радваме да ни разкажеш по подробно за великото събие а и снимчици може да ни пуснеш  blush
Активен
bcaneva
Регистриран

« Отговор #188 -: февруари 13, 2010, 12:17:26 »

Ние се решихме на тази крачка през септември.И от тогава съм постоянно във нета и ровя какви ли не неща.Операторът ще е Неделчо,а дисководещия-Иван Иванов.Имам ужасно много идеи в главата си и някои вече успях да ги осъществя.Вчера ни се роди идеята да си облечем в началото народни носии с кумовете и да ни закарат с файтон до съвета,а след това докато гостите се настанят в ресторанта -да се преоблечем.Ще бъде забавно и красиво. yahoo
Сега съм на работа,но като се прибера ще кача някои снимки на вече готовите ни неща
Активен
amur4ee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 15, 2010, 10:11:21 »

Привет на новата булка във форума smile  :welcome-2:Нашата сватба беше в ресторант Боров рай през септември. Като интериор вътре е добре и ти самата си се убедила в това. На мен ми хареса че е ново и не изискваше много украса. Вечерята беше добра, но обслужването изобщо не останах доволна. Работеха 2 момиченца, които вместо да сервират и отсервират, да наблюдават дали липсва нещо по масите те стояха на стълбите и наблюдаваха тържеството да не изтърват нещо. Доста често се налагаше някой да ги подканя, но не успяха да помрачат тържеството ни. Имаха и изцепки с това какво се е изпило и това което ни върнаха като алкохол, но без това не може има го във всеки ресторант ( типично българска черта да прекараш другия). Сега не се сещам друго ако имаш въпроси питай. Успех с подготовката good
Активен
bcaneva
Регистриран

« Отговор #190 -: февруари 15, 2010, 14:29:15 »

Относно ресторанта и аз подочух такива неща.Надявам се да не съжалявам после.
Можеш ли да ми дадеш информация относно кой го украсява?В какво се състоеше самата украса и колко струваше?
Активен
amur4ee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 15, 2010, 15:05:14 »

Аз ползвах услугите на магазин Сватбен ден за украсата ( до пожарната) и исках да ми украси нашата маса, арка и украса при посрещането. Момичето беше така добро да направи и украсата с балоните, понеже тях си вземахме отделно, а тя ги аранжира в залата. Останах доволна и ми струваше 200 лв. а не бяха малко нещата в украсата. На други места ми предлагаха много по малко за повече пари.
Активен
gingerina
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 18, 2010, 12:50:22 »

Здравейте, аз съм сестрата на една бъдеща булка от Сливен. Заела съм се с организацията, тъй като тя е чужбина. Още проучваме и търсим място за празненството.
Исках да ви питам за идея за торта. Понеже аз си правих сватбата в Благоевград и там отидох, пробвах парчета за пълнежа и си избрах. Тук обаче вече ходих на 2-3 места, където ми казват, че можело еди си какъв си пълнеж (маслен, ванилов и т.н.), но няма как да се пробва, освен че няма избор. Друг проблем е и че сестра ми иска торта със захарен фондан, а тук са предимно сметанови и незнам дали ще направят по-голяма торта.
dani1989, виждам, че моделът който си си избрала е такъв и то голяма торта. Аз също мислех да търся в близките градове сладкарница, ако не намеря тук, но незнам как ще стане с доставката. Пиши моля те, ако намериш нещо подходщящо. smile
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 26, 2010, 16:32:11 »

Welcome на новите булки. Приятно се изненадах като надникнах тук. Видях че сте обсъждали за тортите, нашата беше с фондан. Направиха ни я в Каприз. Когато ходихме да питаме, казаха че могат да направят по наш модел, така че може да пробвате там. Като вкус не мога да кажа, защото така и не остана време на хапна, но можете да отидете на място и да опитате.  girl_wink
Активен
K
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #194 -: февруари 26, 2010, 17:35:52 »

Здравейте Сливенски булки.
Имам една голяма молба към вас .Организирам сватбата на братовчедка ми но тя е в чужбина и днес ми сервира че искали и лимузина за сватбения ден.
Ако някой знае има ли такова нещо в града и ми даде някакви кордината ще съм много благодарна.
Мерси предварително.
А ако знаете и някаква ориентировачна цена още по добре да ми споделите.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: