Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:28:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247879 пъти)

meriam
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 31, 2009, 14:35:19 »

здравейте, нашата сватба е на 15.08 и честно казано остава много малко време, а и аз незнам до каде съм с подготовката, все ми се струва че съм доста назад. И понеже имам ужасния навик като купя нещо и то след 3 дена вече да не ми харесва, затова не съм се и разбързала много. Нещото което много ме притеснява, че незнам дали ресторанта който сме избрали е подходящ. Общо взето много малко хора си правят сватбите там (Горски кът). Искам да попитам дали някой е бил на сватба там? И какво му е мнението за комплекса?  girl_wink
Активен
heathercream
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #166 -: август 04, 2009, 13:35:46 »

здравеите моми4ета.

ние напредваме в подготовкта.

имаме вси4ко освен хотел за гостите от моита страна.
трябва ни хотел за около 50-60 4овека на 12.09.

знае ли някои от вас каде предлагат добри цени за толкова хора?ние си мислехме за Сливенски бани, но незнам там какви са условията.някои ходил ли е там?има ли си представа?
с удоволствие приемам и други предложения   crazy

Благодаря Ви! Bravo

« Последна редакция: август 04, 2009, 13:42:53 от heathercream » Активен
amur4ee
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: август 04, 2009, 15:17:23 »

Здравей heathercream, и моята сватба е на 12.09 Bravo незнам аз колко съм напреднала но действам по задачките ама май не се давам много зор blum Вашият оператор кой ще бъде май моя проблем е този за сега
Активен
heathercream
Новак
*

« Отговор #168 -: август 04, 2009, 16:04:48 »

ми всъ6тност аз съм тази от 4ужбина,която е ангажирала Недел4о.  Wink

в4ера се 4ухме с него и незнам за6то е станало това недоразумение, но ние го бяхме ангажирали твардо. smile

както и да е -разбрахме се с него Wink

ва6ата сватба каде 6те е? ние сме ве4ерна сватба . проблема ми на мене е с хотела.незнам каде да си настаня гостите. sad

но продължавам да тарся.... tease
Активен
amur4ee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: август 04, 2009, 17:10:47 »

Bravo ето виждаш ли как без да искахме попаднахме една на друга  smile аз ще имам среща с  Неделчо утре и сигурно той ще ми предложи някой друг надявам се да остана доволна от този другия . До сега винаги по такива спициални случаи винаги сме ползвали неговите услуги и съм оставала доволна. Както и да е нашата също ще е вечерна е ще в ресторант "БОРОВ РАЙ" това е по пътя за Селището но сега като се замисля и ние май ще имаме проблем при настаняването на гостите но ще са по малко. Колкото до хотелите има доста хотели в Сливен или ти държиш всички  да са на едно място smile
Активен
heathercream
Новак
*

« Отговор #170 -: август 05, 2009, 15:52:35 »

супер.надяжам се да ти помогне  good

ако иска6 пи6и като разбере6 кои 6те е  smile

аз продължавам с хотелите, 4е не6то хи4 немога да се оправя  angry
ако някои знае не6то с удоволствие приемам предложения  pardon
Активен
meriam
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: август 10, 2009, 11:49:12 »

и аз имам доста хора от далече, сватбата ще е в горски кът(божирика) и там ще си настанявам гостите, запазила съм им 13 стаи с по 2,3 и 4 легла. те скоро отвориха и ново крило, затова мисля че ще има място за твоите 50-60 4овека , може да питаш ако искаш. Успех!
Активен
amur4ee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: септември 24, 2009, 10:52:54 »

Хей къде се загубиха пак всички  smile Последните булки на споделяте как минаха вашите сватби!!! Нашата weddingday мина чудесно с много танци манци и усмивки Party time Сега вече се готвим и за другото чудо което ни чака ще си имаме  Baby и се много щастливи . Хайде пишете как минаха вашите сватби smile
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: септември 24, 2009, 21:03:21 »

Миме (amur4ee), честито първо за сватбата! Пожелавам ви много щастие и разбирателство! Честито и за  Baby Лека и спокойна бременност! Казвай подробности - за сватбата, за бебето в коя седмица си, кога се очаква... И разбира се давай снимкииииииииииии....  danceg
meriam, heathercream, честито и на вас!  wedding

Някоя нова булка нямаме ли, а нова бъдеща мама  girl_wink Хайде момичета....
Активен
amur4ee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: септември 27, 2009, 15:42:56 »

благодаря за пожеланията Миме smile всичко покрай сватбата мина добре бях учудващо много спокойна и не се притеснявах за нищо  yahoo всичко вървеше по график от сутринта нито фризьорката нито гримьорката закъсняха даже ме направиха един час по рано от предвиденото. Останах доволна и от ресторанта и от момичето което ми направи украсата, ди джея и той си свърши работа като хората мисля че се получи весела сватба всички останаха доволни (поне така казват де blum) . Цяла вечер не седнах по едно време нашите се притесниха да не направя нещо на бебето от много танци. Колкото до него вече съм в 18 седмица, ей много ми е трудно да ги смятам тези седмици angry Ще се опитам да кача малко снимки но не съм си вземала още всички от оператора тези са от приятели smile
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: септември 28, 2009, 08:12:36 »

amur4ee Честито и от мен!
Бъдете много щастливи и любовта да бъде вашата присъда цял живот!Бъдете здрави и се радвайте на щастието си и на растящия в теб живот! CHEERS любов заедно
Активен
amur4ee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: септември 30, 2009, 14:17:52 »

Благодаря ти Бори за пожеланията smile Колкото до снимките май Ви подведох миналия път но не можах да ги кача  stupid но вече се справих  Bravo можете да ги разгледате
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: септември 30, 2009, 22:22:26 »

Еееех,хубаво е да разглеждаш снимки от весели моменти!Зареждат те с цветно настроение:)Бъдете все така усмихнати,влюбени и весели!
Активен
dani1989
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 26, 2010, 02:07:55 »

здравейте на вси4ки!аз се казвам Даниела!От Сливен съм и ми предстои сватба,не зная от къде да запо4на с приготовленията!Приятелят ми ми предложи брак на нова година и насро4ихме дата за сватбата на 17.04.2010,мислите ли 4е е рано да запо4на с подготовката?Искам да подготвя вси4ко сама интересувам се стра6но много от тези не6та и 6те ми баде приятно да обменя мнения с вас!
 give_rose
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 26, 2010, 10:14:12 »

Брей,не мога да повярвам-булка на хоризонта!Честито първо за предложението!Дано изживееш своя приказен ден по най-вълнуващия начин!
За подготовката никак не е рано!Започвай-уредете си основните неща.Запазване на час в съвета(или изнесен ритуал,както сте решили),ако правите църковен брак-и там си предвидете час,ресторанта си уговорете.Също говорете с DJ,фотограф и видеооператор.И после едно по едно ще ги нагласяте нещата.Тук рядко се появява булка,но ти пък може да повлечеш крак!Повечето момичета,които минаха под венчило вече имат бебоци и са на друга вълна:)Но разлиствай предните темички,има доста неща,които ще ти помогнат да намериш най-добрия вариант за теб!А и е хубаво да чуеш различни мнения,впечатления,за да се ориентираш.Успех и много усмивки в подготовката!
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: