Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:48:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247577 пъти)

bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 29, 2009, 10:08:17 »

Мариянка,на мен също много ми харесва голямата зала.И няма да сте натъпкани,а тя така е направена,че всички да могат да виждат младоженците и дансинга.Наистина с повечко гости е голям проблем да намериш хубаво местенце за сватба,но мисля,че вашият избор е много добър.Ние първоначално имахме един умопомрачителен списък от 150 човека,обаче на самата сватба дойдоха 110.Сигурна съм,че ще си изкарате страхотно! smile
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 30, 2009, 14:49:55 »

Честито, Марианка за датичката и за ресторанта! give_rose give_rose give_rose Постарай се да направиш сватбата си такава, каквато си я представяш. Това ще бъде деня на мечтите ти и трябва да е точно какъвто го искаш! Насочи ли се към роклята? А дреболийките?
Активен
cvetito
Ентусиаст
**
Публикации: 53

УСМИХВАЙ СЕ :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 08, 2009, 21:52:38 »

Такааа здравейте дами.Малко поизоставих форумчето напоследък и естественно, съм пропуснала същественни нещица blush
Марианка ходихме при Неделчо и останахме много доволни.Много е точен.Стана дума,че той пише по форумчета за булки и от там дойде дума,че много момичета от форума са правили сватби при него smileПоказа ми клипче на сватби ,които е снимал в Девата (там ще е сватбата ни) и познайте кой разпознах на клипчето? Бори, мила това беше ти Wink Била си много красива булка  good Wink Неделчо каза много хубави думички за теб и,че си голяма фога girl_winkЗа което не се и съмнявам smile
За рокля да ви кажа още не съм почнала да обикалям усилено, понеже в момента съм на диетака и ми се иска да сваля още някое и друго килце. Решила съм месец и половина преди сварбата да почнем лова на рокли и костюми! dancegПреди 2-3 седмици направихме една ориентировачна обиколка в Бургас, на всякъде ми казаха,че шият по модел,който аз си избера и това ще отнеме не повече от месец-месец и половина. За дреболийките мислим да пообиколим Асеновград, но и това по нататък Wink
До сега имаме запазен час в ритуалната, църквата, ресторант, ДЖ, видео и фото.....ми май е това за сега nea
Bandidiр  мерси мила за пожеланията give_rose
Пожелавам ви на всички лека и спорна седмица и силно се надявам скоро да се срещнем Bravo
Усмивки много от мен Wink smile Girl_hide
« Последна редакция: февруари 08, 2009, 21:58:27 от cvetito » Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 09, 2009, 10:28:48 »

Цвети и Мариянка, много е хубаво вълнението и суетнята около сватбата. Изживейте я пълноценно и не се очайвайте от малките нередности или ако не всичко е както бихте искали да е. Направете подготовката незабравима и бъдете спокойни. Ще видите колко много неща могат да се направят само с желание и малко средства, разбира се. Радваме се с вас, мили бъдещи булки! Лека семица на всички!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 09, 2009, 13:28:53 »

cvetito,еІми вие вече сте организирали основното good Пожелавам ти още много щастливи вълнения о подготовката give_rose
Завиждам ви благородно за срещичката  give_rose и разгледах с удоволствие снимките good smile
лек ден ви желая момичета give_rose give_rose
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 10, 2009, 11:17:13 »

Здравейте момичета, аз за малко бях на вълна ремонти и обзавеждане, но пак ме затресе сватбената треска. Имате ли идея от къде мога да си купя тюл и други заврангучки  blum . Много ми се иска сама да си подготвя късметчетата и по голямата част от украсата.
 Цвети, браво за свършената работа, И ние сме на този етап от подготовката. За рокличка смятам да пообиколя към края на месеца, но аз за разлика от теб наддавам и направо не зная как ще я карам така  cray
Спорен ден на всички  give_rose
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 10, 2009, 19:13:22 »

Mariqnka, където е кукления театър на гавната-тръгваш по тая уличка на долу ...след това първата  на ляво -тая улица е успоредна на главната-и там има едно малко магазинче за кон8и,ципове,гоблени...аз от там си купих сатенени лентички  за сватбата.За тюл  несъм гедала,но може да провериш...Зная,че много лошо обяснявам -наявам седасиме разбрала pardon
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 11, 2009, 08:55:49 »

Благодаря ти Майче, ще проверя още днес.  blum
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 11, 2009, 16:59:17 »

Мариянка,моят съвет е да провериш в магазините за пердета.Там ширината на плата е по-голяма  и имат и различни интересни шивици,маниста,сатенени лентички.Майчето много точно ти е обяснила.Значи там са и "От игла до конец" и магазин "Сабина"-в него има гоблени,копчета и разни такива джунджурийки.Другият вариант е " Универсаният магазин" до хотел"Централ".Дано сме ти помогнали!
Целувки на всички останали!Ама Майче ти си вече почти на финала,супер! give_rose
« Последна редакция: февруари 11, 2009, 17:05:42 от bori » Активен
ipls
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #54 -: февруари 16, 2009, 18:30:10 »

Здравейте момичета,
аз съм нова в темата и видях, че има сватба на 30 май, а оператора е Неделчо - вие твърдо ли сте се уговорили с него?
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 17, 2009, 13:52:24 »

Здравей ipls, добре дошла във форума! за 30 май ли е сватбичката ти? give_rose
Активен
lalence
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #56 -: февруари 17, 2009, 15:17:13 »

Здравейте на всички,
разглеждах доста форуми, преди да реша къде да пиша, този тук ми допадна най-много, всички които пишат тук са много отзивчиви. Надявам се че и аз ще получа вашата помощ, понеже не съм от Сливен, но по стечение на обстоятелствата живеем тук и решихме и сватбата ни да е тук, а освен всичко останало което трябва да организираме, ще ми трябват фризьор, гримьор, и маникюр, а нямам представа къде са добри. Ако някой може да подскаже smile
Благодаря предварително на всички
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 17, 2009, 15:21:19 »

Добри дошли на новите сливенски булчета smile
Ще помагаме с каквото можем...
lalence,гледам,че си питала и за ресторант-аз препоръчвам Национал  *THUMBS*http://www.nationalpalace.bg/index_BG.html
Активен
lalence
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #58 -: февруари 17, 2009, 15:51:14 »

За ресторанта въпроса вече отпадна, запазихме Дева, защото ще сме около 150 човека, пък и там единствено може да се остане до по- късно. ходихме и в Национал, но там казаха до 12-12.30 трябва да сте си тръгнали, и ние предпочетохме Дева.
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 17, 2009, 17:57:59 »

Lalence,добре дошла!
Успешна подготовка!Нашата сватба също беше в "Дева" и Неделчо ни беше оператор.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: