Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:24:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247434 пъти)
happybride
Любопитен
Отг: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
«
Отговор #240 -:
март 11, 2011, 10:16:00 »
Здравей,
ами около 100- на, не знам, може и малко повече...
Възнамерям да попитам момичето от ресторанта какво мисли по въпроса от предишен опит..в крайна сметка за тях няма значение..
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #241 -:
март 11, 2011, 21:20:19 »
futurebraid нашата сватба също ще е вечерна и затова май съм по-склонна да сме вътре. Но ние сме на 04.06. а тогава все още не е толкова топло
Иначе мисля, че сватба през юли или август, пък било тя и вечерна не е проблем.
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #242 -:
март 14, 2011, 09:56:01 »
ОК, мисля че още ще почакам с генералните решения.
Може би защото съм от морски град и съм свикнала с морския бриз..
, затова се притеснявам малко повече.
всички родом от Сливен ме уверяват че вечерите са спокойни и повече горещи отколкото обратното:)
Иначе докъде сте с покупките, организации и т.н.
Уикенда съобщих че искам взимане на булка и кумуве от Бургас и пътуване след това към ресторанта в Сливен от което свекърите не бяха доволни заради пътя, жегата и т.н., но засега мисля че съм спечелила битката:))
Успех на всички и не отстъпвайте, че става лошо
Активен
AlAn
Регистриран
«
Отговор #243 -:
март 15, 2011, 21:47:07 »
Здравейте, мили дами
) Аз съм още една бъдеща булка от Сливен. Щях да питам за въпросния Неделчо Великов като оператор, защото имам оферта от него. На вас колко ви излезе като цена?
И още, някой женил ли се е в "Еврика" или ще съм пионерче? Някакви мнения за тях?
И още... доста места за търсене на покани сте посочили - някой може ли да ме ориентира долу-горе за цени?
Много ви благодаря!!! Знам, че изглежда все едно нямам крака да отида да видя сама, ама живея в София и ми е малко трудно с пътуванията заради работата.
Благодаря ви на всички!
)
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #244 -:
март 16, 2011, 09:36:28 »
Здравей AlAn
аз лично когато бях на обиколка из Сливен най мнoго ми допаднаха Sport palace и Secret gardens
Имат хубави ресторанти, добри условия/ок. 30 лв куверт+с вкл. калъфи и украса/.По принцип по- напред е доста писано за рестотантите...
Мисля че не са зле...а за Еврика не мога да кажа
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #245 -:
март 16, 2011, 09:43:11 »
здравей ALAn и честито
за ресторантите наистина доста се е изписало, и в интернет има доста инфо
повечето от нас тук като теб не живеят не живеят в Сливен, но ще помагаме с каквото можем
Активен
vessy_b
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #246 -:
март 18, 2011, 10:29:16 »
Здравейте момичета! Сватбата ни е в Сливен на 30.07.2011 , но ние отдавна не живеем в родния си град:) Подготовката е много вълнуваща. Сватбата ще е в Secret Garden и тъй като ще е през лятото, ще бъде в лятната градина. Мястото много ни хареса.
Още обаче не сме ангажирали оператор и DJ. Операторът може би ще е Неделчо, ако не е зает на нашата дата.
За DJ проучих в нета и се спрях на няколко имена - Иван Иванов, Деан Митев, Митко Бонев, Стетослав. Исками се да събера мнения за тях от първа ръка. Естествено имам определени очаквания за DJ, защото все пак това е човекът, който води цялата сватба. Ние няма да имаме оркетър, само DJ. Искам да е забавен, да може да създава настроение на 120 гости, музиката да е разнообразна, като не се прекалява с чалгата.
Кой DJ бихте ми препоръчали? Мерси за отговорте предварително и ще се радвам, ако мога да помогна с нещо на бъдещите булки като мен
«
Последна редакция: март 18, 2011, 10:32:52 от vessy_b
»
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #247 -:
март 18, 2011, 12:57:36 »
Здравей Веси,
нашата сватба ще е на 16.07 пак там:)
За Ди джей избрахме Митко Бонев, от всички мои познати събрах мнения и ме увериха, че е от доста време води сватби/даже разбрахме че е бил и на годеника ми брат му преди повече от 10 години
)
Водил добре ритуалите и откъм музика било също добре..
Така де, действайте, че когато го питахме тогава почти целия месец му бе зает...и едвам успяхме да ангажираме след 2 неуспешни опита:)
писа че вашата е за 120 души...от ресторанта позволиха ли ти да ги настаниш отвън...все пак нали капацитета е до 100.
Нашата ще е вечерна и се чудя дали навън ще бъде по удачния вариант
Активен
vessy_b
Регистриран
«
Отговор #248 -:
март 18, 2011, 23:28:52 »
Futurebraid, мерси за съвета. Мисля да говоря с Митко Бонев и дано да е свободен
Относно ресторанта ние ще сме навън, въпреки че гостите са повече от 100, казаха, че няма да е проблем и ще сложат още няколко маси до шатрата. Не знам точно как ще изглежда, но предполагам, че ще го измислят добре. Аз много искам да е навън, дано само да не вали. Само да те питам ти как се свърза с Митко Бонев, аз сега му писах на мейла, но се чудя дали не е по-добре утре да звънна по телефона.
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #249 -:
март 19, 2011, 11:22:10 »
Здравей,
ами той си има сайт и май оттам,
всъщност аз бях в движение и годеника ми го намери, мисля че е оттам.
Иначе бе 2 март като му звъннах, каза че датите преди и след нашата бе зает, но за 30- ти...пробвай:)
Поздрави
И аз мерси за инфото, нашите гости са 100, но могат и да се увеличат, поне ще си спестя този въпрос към тях
Активен
vessy_b
Регистриран
«
Отговор #250 -:
март 19, 2011, 23:27:09 »
Futurebraid, мерси! Наехме Митко Бонев ,оказа се, че 30-ти му е единственият свободен през юли! Радвам се, че още едно нещо от подготовката е свършено
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #251 -:
март 21, 2011, 09:14:23 »
Супер!!
Радвам се че помогнах!!
А ресторанта....!!
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #252 -:
март 27, 2011, 12:19:23 »
Момечета знаете ли къде се прави сватбената фотосесия в Сливен. Върти ми се нещо, че я правят в градската градина, но там няма кой знае каква зеленина
Ако се сещате за такова място, моля кажете ми
П.С. Не говоря за снимките с гостите, а за фотосесията с младоженците и кумовете.
Активен
Боян Павлов
Любопитен
«
Отговор #253 -:
април 08, 2011, 00:00:02 »
На Карандила има достаъчно зеленина със сигурност
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #254 -:
април 21, 2011, 11:15:48 »
Леле, хораааа, много дълго явно ме е нямало във форума, защото почетох доста, за да се запозная с новите ни булки и с развитието на подготовката на всички!
Имало е въпроси и към мен, но вече е късно да отговарям.... защото сте избрали ресторанти и прочие...
Понеже започват празниците - аз днес се прибирам в Сливен и много бих се радвала да се запозная с тези, които ще са там! Ще ходя на пробна прическа... проблемът е, че не съм се спряла на нищо....
Новините около мен:
*слабея... засега
с 90-дневна диета... опитвам се да си върна килограмите на 48... стискайте палци;
* почнах да правя поканите... всичко + надписването ще е ръчно!;
*Пробвах много рокли
но ако се колебаете кога да започнете с това... отложете го максимално (ако ще купувате готова).. имам 5 месеца до сватбата, а вече всичко ми дотегна - не ми се пробва, нищо не ми харесва и дет' се вика белият цвят ми омръзна
ама... ще си дам пауза и пак
хахахах...
*Халките са ни правени в Сливен - в златарското ателие до Кълбото - там грамът злато не е много скъп, стават бързо, обслужването е добро, подлежат на преговаряне откъм цена, има избор от модели и ги правят прецизно
и са красиви!
*Ресторантът избрахме (това е в отговор на един от въпросите към мен) защото е с достатъчно голям хотел, защото ни посрещнаха и разговаряха с нас както ни харесва, защото са готови да преговарят...
Та... ако някой от вас иска да се запознаем в Сливен, нека пише съобщение, да си разменим номерата и да се чуем
Прекрасен слънчев ден от мен, щастливки
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19