Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 07:42:51

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО - част 5  (Прочетена 198733 пъти)
 
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: март 04, 2009, 22:31:00 »

1 пилешко бутче сварено и обезкостено
300 мл пилешки б,льон от варенето на пилето
200гр гъби нарязани на филийки
3 яйца
1 пакет кори
Гъбите се задушават .Към тях се прибява пилешкото месо.В тама се редят две три кори плънка и пак две три кори и така до свършване на продуктите като се завършва с кори.Баницата се нарязва и в процепите се сопва по малко олио.Бульона се смесва с разбитите яйца и се залива баницата.Пече се на 200 градуса до готовност.


И аз така правя,ама със сирене-кора,сирене,кора.сирене и накрая след маслото слагам 4 яйца+равното им количество мляко,и с праз така я правя,трябва и с пиле да пробвам blum
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: март 05, 2009, 10:09:46 »

Моля помагайтеееееееееееее Гучи махат ли се пънчетата на гъбите? crazy
Аз не ги махам.Защо да си я ядеш сама миличка.Не се ли получи или Янко не я хареса.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: март 05, 2009, 10:37:00 »

Получи се супер,но както винаги не го хареса  cray cray cray
Направя ли нещо,малко по различно от стериотипа и просто отказва да гоя яде  sad sad sad
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: март 05, 2009, 10:46:46 »

А аз готвих свинско с картофи и гъби в плик.Получи се страхотно мъжа го хареса, макар че пак ме критикува, че съм сложила много гъби.Пробвах и на Гери баницата много е готина, даже мисля довечера пак да направя.
Дани то мъже какво да ти кажа и моя за някой неща е такъв, а аз така се старая, иде ми да го убия  diablo
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1188



Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: март 05, 2009, 18:58:14 »

Аз днес готвих пиле с грах и заленчуци в стил "Паеля" и шницели по рецепта на мама,стана всичко муцкааа 1tongue
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1188



Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: март 05, 2009, 18:59:42 »

Мисля тея дни да пробвам на Гучи баницата,че като ви слушам колко вкусна ставаа blush
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: март 06, 2009, 15:01:13 »

Момичетаааа,да ви кажа какво майсторих до сега yahoo...ама то скуката какво ли не прави blush
Та...заповядайте на меденкитееее yahoo


Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #427 -: март 06, 2009, 15:14:45 »

Това не са ли ореховки ?!

Много суперско изглеждат  Bravo Bravo Bravo Ти ли ги прави ?? girl_impossible

Браво на тебе. Ма няма какво да се помайваш, а направо давай рецептата !
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: март 06, 2009, 15:22:25 »

Веднага Инче smile Меденки са blum

Меденки

продукти:


захар-1 ч.ч.
олио-1ч.ч.
мед-6 с.л.
яйца-2 бр.
сода бикарбонат-2 с.л.
канела-2 с.л.
брашно за средно твърдо тесто


приготовление:

Замесва се тестото.Разделя се на 10 топки.Всяка топка се разтегля на фитил.Той от своя страна на 12 парчета.Правят се топчета,които се нареждат в леко намаслена тава или най-добре върху хартия за печене.мекат се в умерена фурна Издълбават се докато са още топли.Пълнят се с крем  от:1 пак.(125 гр)краве масло,1 ч.ч. прясно мляко,1ч.ч.смлени орехи+трохите от сладките или сладко и се слепят.Украсяват се по желание. pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #429 -: март 06, 2009, 15:27:55 »

УУуу непременно ще ги пробвам, щом ми дойде свободен уикенд.  good good good
Ама си ги направила като от списание. Комплименти  judges
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: март 06, 2009, 18:31:04 »

Мая супер са  judges judges judges

Аз току що направих плодова пита  smile
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: март 07, 2009, 09:36:19 »

Благодаря ви момичета blush
Дани,какво ще рече плодова пита crazy я казвай как се прави smile
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: март 07, 2009, 13:06:27 »

Майче много хубаво изглеждат, ще ги пробвам обезателно и аз !!!!  good good

аз вчера направих един кекс в новата ми тавичка и стана много вкусен  smile

Дани я кажи нещо повече за плодовата пита Wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: март 09, 2009, 09:50:24 »

Да ви кажа какво измислих, за да накарам мъжо да обърне внимание на едни лозови сърмички, останали в хладилника. Та - запържих една глава лук в тигана, разтворих с половин литър вода един фикс на маги за бешамел и го сипах и него да поври малко и да се посгъсти. Наредих сърмичките в тавичка, залях със соса и оставих да се попекат във фурната. Малко преди края сложих отгоре парченца кашкавал и го запекох. Мъжо ми остана очарован  danceg
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: март 12, 2009, 12:20:18 »

Има ли някой тук да помага....Много съ ми се прияли обикновени курабии tease От тия бухналите,мекичките,поръсени със захар  Xixixi
Някой има ли изпитана реЦепта....PLS!!!!!!!!
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines