Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:51:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето - колички, креватчета, дрешки .....5  (Прочетена 183549 пъти)

ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 12, 2009, 11:53:47 »

Да де, нали затова ти казвам, че гласувам с две ръце за такива готини приспособления.И аз щях да си купя такова , ако не ми бяха подарили.Голям кеф е. И е хубаво ,че е на батерии И ток.Понеже аз купих една лампа за кошарата, която е прекрасна,с много видове звуци, свети една лапма, плуват едни рибки, плиска се една вода, обаче батериите за 4бр от найййййййййййййй - огромните и общо струват 17-18лв. При начина, по който аз ползвам лапмата те свършват за около 3 седмици и айде пак купувай.... Токът си е друго нещо.Обаче така го приспива дребен тая ми ти лампа, че няма равна просто.Не се налага да го разнасям и изобщо е 6 точки.Ето я....

Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: февруари 12, 2009, 12:00:14 »

Ами аз четох много отзиви на мами, които са я имали, и казват, че това било единственото спасение от коликите. И че бебета там си спяли много спокойно и слеобяд. Общо взето мисля, че е много практично нещо, и по-добре да дам малко повече пари, ама да си спестя нерви доколкото може
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: февруари 12, 2009, 12:00:38 »

А така стои  в нашата кошара...
и
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 12, 2009, 12:04:02 »

Инче, и твойто предложение много ми хареса smile Не мога да разбера тук защо са толкова скъпи diablo Този който е 3в1 го намерих в анлийски сайт за 70 лири, което в момента е около 150лв. Само се чудя кой познат да накарам да ми го прати !
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 12, 2009, 12:05:46 »

Ина от опит ти казвам подобните шезлонги на твоя стават и за деца тежащи 12-14 килограма blum Иначе показания от Голди-има подобен на същата марка в Джъмбо-вибриращ за около 100-120лв. good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 12, 2009, 12:06:48 »

Дани, ако нямат доставка до БГ виж там има едни сайтове, дето го поръчват вместо теб, ама кои бяха сега не се сещам, трябва да проверя. А доставката колко ще ти излезе, щото то евтино ,ама докато дойде до тука..... Иначе Ками и Пиколинка от нашите хора са по английско....
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 12, 2009, 12:07:37 »

Ина от опит ти казвам подобните шезлонги на твоя стават и за деца тежащи 12-14 килограма blum Иначе показания от Голди-има подобен на същата марка в Джъмбо-вибриращ за около 100-120лв. good
Ха ха ха, леле, ми той моя както елегантен върви, ще има на година и кусур да се лигави в него значи.......
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #367 -: февруари 12, 2009, 12:09:22 »

Хайде и аз да се включа за шезлонгите и люлките.Докато бях бременна ми казаха че след като имам столче(кошница за кола)не ми трябва шезлонг.Взех че ги послушах.Кошницата я монтирахме на количката и само тогава я ползвахме.Вкъщи бяхме(и все още сме)на ръчички.Когато бяхме на 8 месеца една приятелка ми даде шезлонг да го ползваме и чак тогава разбрах колко важен е бил, и как можеха да не ме болят непрекъснато ръцете от люлеене.Уви не го ползваме доста често защото не сме свикнали,НО бих посъветвала всички които имат възможност да си купят.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 12, 2009, 13:15:35 »

Съгласна съм с Инка,че тези многофункционални играчки буквално ти гледат бебето :Pно само ако то е от тези деца,които обичат да се занимават с тях *THUMBS*Ние имаме активна гимнастика и шезлонг...и стига толкова.Тя на нито едното не иска да стои сама,а да не говорим,че от шезлонга се свлича и последния път я заварих под него shok ohmyНищо не е в състояние да и привлече вниманието. :girl_impossible:Само мама,тати и бабите и дупе да ти е яко/или ръце/,което е толкова изтощително,че думи нямам.Линото ми мнение е че такива големи  *db*покупки не трябва да се правят преди да се роди детето,да се види какво му е интересно,какво го занимава,абе да са съобразени с характера на бебето.Все пак разни хора,разни идеяли.Бебетата са различни имат си своите си желания и да си оризная да взема такава люлка и да се чудя къде да я държа,а същевременно Монката да ми виси по цял ден на ръцете....не ми харесва идеята.
Инка дай ми малко ифо за тази лапма.Ясно е че е от БургаЗЗЗЗЗ ама дали ще намеря таова чудо в Софето give_rose
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 12, 2009, 13:19:47 »

Абе да ти кажа Клео зависи от шезлонга явно. А и това, което аз мисял да купя не е шезлог, а люлка, дано нашата бебека да иска да се люлее. Гледах клип на люлката доста добре ми се видя.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 12, 2009, 13:20:26 »

Мирка, ето бе душа  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/447_449_451/products_id/3640?osCsid=a943a387668425f6a2a698c7b583de5c  good good good
Голди, това си е баш шезлонг твоето, ама виси и се люлее...... По-модерен шезлонг е .

Редактирам, че сега видях още един вид лапма....
ето тук е http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/447_449_450/products_id/5215?osCsid=a943a387668425f6a2a698c7b583de5c
« Последна редакция: февруари 12, 2009, 13:27:39 от ina_lemon » Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 12, 2009, 23:01:33 »

Тази люлка наистина върши чудеса няколко приятели я имат и само положителни мнения от нея good аз имам този шезлонг http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.440 и за това не съм купила и люлката, много съм доволна  danceg а отностно батериите това е решението http://mallbg.com/product_details.php?productID=6818&ref=L3Byb2R1Y3RzLnBocD9jYXQ9Mjk5 позната ми каза, че в Технополис също ги има.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 13, 2009, 09:32:05 »

Лелеее, Инвизибъл, голяма да пораснеш значи  good good good Тлкова ги търсих тия накрайници....... бяха ми казали, че в Кауфланд ги продават, обаче ние тука нЕмаме такова животно, а ми беше неудобно да ангажирам софиянки да ми купуват. Веднага си ги поръчах.......
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: февруари 13, 2009, 12:02:24 »

Сега да споделя моя опит:
1. Шезлонга ни е този, бебчо много го харесва, вибрира, но няма пълно легнало положение, въпреки това му е любимото място. Купихме го от Джъмбото за 100лв.:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/95_408/products_id/2879
2. Люлка имаме такава, дядото ни я подари съвсем изненадващо в деня на изписването, и на нея много му харесва, тя също няма легнало положение, но вече започнах да го слагам в нея и гледа едно странно, интересно му е много:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/95_408/products_id/2881
3. Имаме ето този бебефон - лампа, като му го пуснах на бебо онзи ден такова гукане и смях падна banana:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/45_382/products_id/4070
4. Активнага гимнастика още не я разбира много и предпочита да гледа тв, докато лежи на нея, но от време на време се заиграва, но иначе е много хубава:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/45_382/products_id/2863
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: февруари 13, 2009, 12:25:48 »

Косьо активната гимнастика никак не я хаесваше, предпочиташе да спинка там blum, добре, че не съм я купувала, а ни я подариха!!! Преди няколко месеца я преоткри и сега я разнасяв напред-назад из нас laugh
Живот и здраве за второто бебе с удоволствие ще си купе шезлонг-люлка!!! good
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: