Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:43:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето - колички, креватчета, дрешки .....5  (Прочетена 183543 пъти)

goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 08, 2009, 18:56:44 »

Мариянка, прави си, че когато човек е ентисиазиран е гадно да си развали настроението, но ние обсъдихме цената на твоята количка, че е висока, никой не ти е казал, че е грозна или нещо от сорта. Това, че после споделихме на нас какви ни харесват, няма нищо общо с твоя избор и никой от "разбирачите" не е искал да те засегне
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 08, 2009, 19:00:55 »

за цената ок, ама названието "боклук" и "китайски" незнам дали сте наясно колко колички се произвеждат в Китай. Зарежете коментарите, както и да е , просто ми стана крайно неприятно

солесито честито за количката, радвам се, че си я харесвате и вече сте се обзавели  give_rose  пожелавам ти да возиш най сладурското бебче вътре  give_rose
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 08, 2009, 19:08:13 »

Offtopic благодаря  smile Да ти се връща пожеланието за най-сладуркото бебе  blum
а относно цвета на джемата - синият наистина е много по-хубав от останалите   good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 08, 2009, 20:06:12 »

MMariana , сори, ако и аз съм те жегнала с нещо лошо.... Аз имах предвид, че цената на количката ти е висока за качеството, което ще получиш срещу нея. Думи като боклук или нещо от сорта никога не бих си позволила да използвам, да не говорим пък за китайски...... че то и Чикото се прави там от две години насам вече. Моята мисъл беше, че за парите, които отделяш - които хич не са малко - аз лично бих взела нещо по-качествено. Пък като си харесваш Джемата, вземаш си я и това е, все пак ти си я купуваш, ти си я караш. А моето мнение за чиполинските колички са също от преки наблюдения на доста майчета около мене, които или са всеки месец на заварка на някой чарк, или вдигат безобразен шум около себе си със скърцането на всяка една джаджа или просто се отказаха да ремонтират и си купиха нова количка на 6-тия месец. Това е, не съм говорила наизуст и СЪЖАЛЯВАМ ако съм ти попарила ентусиазма.Не съм искала.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 08, 2009, 20:24:37 »

Ох и аз точно това си мисля че много лъскаво и много шик ама дсамо до там  nea качество на 0
Аз се ровя много за мнения за колики и да ви кажа че чиполино я искарват най голям боклук
Ина наистина си заслужава парите за нещата които казваш за нея
  nea
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 08, 2009, 20:29:10 »

Това как трябва да се разбере?
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 08, 2009, 20:30:42 »

Offtopic( не бях насочила изказването си към твоето мнение ) Хайде нека спрем с този коментар, излишно е  nea
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #322 -: февруари 09, 2009, 11:19:17 »

Бих искала да се включа в темата за количките,аз лично почти 10 месеца ползвам количка на Кенгуро и съм много доволна.Не бих искала в никакъв случай да прозвучи като реклама.Харесвах си скъпи колички които не можех да си позволя но в крайна сметка и тази ми върши прекрасна работа.Не исках само да ползвам количка втора употреба а имах възможност.Мои близки ползват Чиполино Джема и са доволни.С един минус обаче който е много важен...Бебета им се родиха големички и вървят едри.Джемата е доста малка количка и сега съжаляват и най-вероятно ще купуват нова.Новия модел на Джемата страшно ми харесва и ако е по голяма от стария ще е добре.Но момичета и това трябва да се гледа.Освен на мамите да е удобна най-вече на бебчо..
Ето я нашана с кошницата за кола.

* IMGP0702.JPG (50.2 KB, 235x314 - видяно 2379 пъти.)
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 09, 2009, 12:17:56 »

Ванис кой е точно модел на количкаа ви !!!!

Ина видях лумината, супер готина е и точно това което искаме освен цвета, ние решихме че наистина не ни трябва зимен кош, стига количката да има напълно легнало положение и с чувалче става, тъй като живот и здраве беба ще се роди в нач. на април и ще излезнем края на април, нач. на май и мисля, че не ни е необходим зимен кош. в тази връзка лумината е суперрр. Днес ще ходи в Хасково да поръчваме мебелите за детската стая и ще посетим няколко магазина да видим какво предлагат ???
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #324 -: февруари 09, 2009, 12:29:20 »

Ели модела на количката на  Cangaroo  е Excess,купих само летния кош и кошницата за кола.Зимния кош не съм го купувало понеже бебка трябваше да се роди май месец и реших че няма нужда.Докато беше мъничка беше в кошницата, а от есента вече е в летния кош.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 09, 2009, 13:00:33 »

Ванис и аз обмислях този модел но като ми казаха 16кг  crazy :girl_impossible:и се отказах.Иначе много го харесвам,а и е с висока конструкция good
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #326 -: февруари 09, 2009, 13:04:51 »

Това й е недостатък признавам си,но ми върши страхотна работа с тези гуми.Ние живеем в нов квартал където няма асфалтирана улица,ако бях взела някоя по лека и с малки гуми не бих могла да се прибера вкъщи.Иначе не знаех че е толкова тежка  shok аз свикнах и често я вдигам и я нося заедно с бебка и всички чанти.Мисля че новия модел Пасинджър е доста по лека конструкцията.Тя май Роси е с такава и вярвам че е доволна.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 09, 2009, 13:10:09 »

Само да соделя,че  а се каня да си взема тежка количка pardon -около 18 кг-комбинирана...Живеем така,че не ми сетналага да я нося ...А кака ми имаше преди  също тежка,но страшно стабилна и беше много доволна pardon
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 09, 2009, 14:49:06 »

Това е моята количка  good
Вече съм я показвала тук,но нали четох за Чиполинооо и ....
Количката ми е 2-ра ръка и това мен изобщо не ме притеснява nea Не скърца,много маневрена,удобна и доста лека.....е щом е изгледано 1 дете с нея мисля,че си заслужава  smile
Все пак не смятам да я ползвам доживот,но.....Лятото ще вземем лятна ....така съм го замислила,да е още по-лека....Аз давам своя глас за Чиполино
Ам само пропуснах ...има си един минус,сгъването...супер лесно е,но въпреки това заема доста място,поне аз така си мисля...е ние сме с комби кола и не е проблем де,ама..... blush Но се събира и не предната седалка до шофьора

* pooky_red.jpg (42.42 KB, 459x472 - видяно 199 пъти.)
« Последна редакция: февруари 09, 2009, 14:54:40 от Данитка » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 09, 2009, 14:58:17 »

Ванис аз съм с Пасанджер *THUMBS*По лека е/12кг/пи нисичка е но и с по-малък кош за багаж.Гумите са големи и е идеална за надупчените ни улици и тротоари *THUMBS*Същата е като на Роси *THUMBS*Доволна съм
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: