Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:51:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци ще има и за пропусналите предния срок!!!!  (Прочетена 49861 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 29, 2008, 18:28:40 »

Аз пък да се похваля - почти съм готова с моят подарък...дано да му хареса на моето животинче...само ми се иска и още нещо да взема Wink, ама нищо не успя да ми грабне окото, та ще обикалям още...
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 29, 2008, 18:45:30 »

Урааааааа,и аз да се похваля обаче с  това,че и аз си имам вече животинчееееее.Ураааа.Много съм доволна.Сега започва умуването за подърйк ама ще го измисля аз.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: ноември 30, 2008, 10:00:51 »

А пък моето животинче също не дава насоки, ама аз вече имам някои идеи smile Днес ще ходя да купувам подаръци...  girl_wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: ноември 30, 2008, 11:06:22 »

Аз никакви насоки нямам girl_impossible влизам ,гледам и всяко нещо ми се струва обикновено girl_impossible купих нещо и при положение,че имам две послушни деца-нито едно няма да го получи-вече нещо не ми харесва girl_impossible Дано тази седмица открия нещо pardon
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 30, 2008, 12:33:00 »

Аз никакви насоки нямам girl_impossible влизам ,гледам и всяко нещо ми се струва обикновено girl_impossible купих нещо и при положение,че имам две послушни деца-нито едно няма да го получи-вече нещо не ми харесва girl_impossible Дано тази седмица открия нещо pardon

Мисля че щом си го харесала първия път значи ще е хубаво, каквото и да си купила бъди сигурна че подаръка си е подарък , всеки обича да получава, и няма начин да не го харесат. Аз поне така мисля.
А инъче аз за сега нищо.... sad, но другата седмица започвам сериозно търсене, че времето лети ...
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 30, 2008, 12:47:06 »

Аз пък съм си набелязала 3 неща.Според мен всеки избира подарък според собствения си вкес,който може да не съвпада с този на когото ще подаряваш,но пък е невъзможно да си сигурен точно какво харесва човека на който ще подаряваш.Важното е че подаръка ще е избран с голямо желание и съм сигурна че дори и да не съвпада съвсем с вкуса на човека той ще бъде приятно изненадан,каквата в същност е целта на занятието.Аз съм се спряла на 3 разнородни нещица и се надявам,че поне едно от трите ще бъде харесано smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 30, 2008, 13:47:25 »

Аз пък да се похваля, че моето животинче си има подарък.  yahoo yahoo yahoo yahoo *YAHOO*Много съм доволна, че накрая харесах нещо, даже да съм честна, моето мило ми обърна внимание на подаръка. blush  Надявам се и послушното дете да е доволно. Сега остана само картичка и да го пращам.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 30, 2008, 14:29:10 »

И аз да се похваля че моето животинче си има подаръче..и то не един, ами цели 2 tease
Дано да си го хареса, макар че съм ги избирала по мой вкус, но важното е че е от сърце  heart
остана само картичката и го предавам на пощенските гълъбчета yahoo yahoo yahoo
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 30, 2008, 15:19:51 »

Мисля че щом си го харесала първия път значи ще е хубаво, каквото и да си купила бъди сигурна че подаръка си е подарък , всеки обича да получава, и няма начин да не го харесат. Аз поне така мисля.
А инъче аз за сега нищо.... sad, но другата седмица започвам сериозно търсене, че времето лети ...
Лошото е,че на мен и картичка само да ми подарят се радвам,обаче не са всички така,а това е малко прахосъбирачка и не е много коледно,стилно е,ама пък знам ли sad накрая ще пусна коледен запис ... blum
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: ноември 30, 2008, 16:01:14 »

Girl_hide Аз като го чета тоз нашия форум имам чувството, че съм единствената дето се кефи на "прахосъбирачки" - даже сама си ги купувам...Ми то - как да ви кажа...всяко едно нещо (дори и практично) ако не се използва - все прах събира. Аз щото съм и фенка на порцелановите чаши - имам един кашон с такива, и нали се сещате - ползвам 3-4-5 и другите ми красят шкафа, ама пак им се кефя pardon

blum Айде стига толкоз съм се обяснявала, че може да улесня Снежанка, а това не е добре tease Аз каква щуротия съм замислила за моето си животинче - дано се получи Girl_hide
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: ноември 30, 2008, 16:32:46 »

Girl_hide Аз като го чета тоз нашия форум имам чувството, че съм единствената дето се кефи на "прахосъбирачки" - даже сама си ги купувам...Ми то - как да ви кажа...всяко едно нещо (дори и практично) ако не се използва - все прах събира. Аз щото съм и фенка на порцелановите чаши - имам един кашон с такива, и нали се сещате - ползвам 3-4-5 и другите ми красят шкафа, ама пак им се кефя pardon

Моля моля и аз съм същата,даже си имам в квартирата витрина с коледни картички<над 50,че миналата година бая получих>,подаръци от чужбина -разбирай прахосъбирачки,сватбени покани и подаръците от сватбите и много им се кефя tease
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 30, 2008, 17:22:17 »

И аз купих подарък! Само остава да го опаковам и да надпиша картичката!  girl_wink На мен лично много ми харесва и се надявам да се хареса и на моето животинче...  smile
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 01, 2008, 09:21:03 »

Аз имам една питанка... щото съм мъъничко притеснена. Та въпроса е - как да разбера дали мойто зверче си е получило подаръка след като го пратя? Начи - не върви да питам директно, пък ако нещо не пристигне както трябва... иии ... абе разбирате ме... Искам всичко да е наред и много да му се зарадва, нищо че още съм в чуденка какво точно да избера. smile

И още едно нещо... вие към какво клоните в избора си на подарък? По-скоро парктични или по-скоро непрактични, красящи подаръци? Щото аз съм още като в небрано лозе и ... май ще взема най-накрая да комбинирам, тъй поне на едното ще се зарадва.  blush
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 01, 2008, 09:27:26 »

Ами то нали ще има тема, дето всички ще со показват подаръците...Значи - ако си видиш подаръка... pardon
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 01, 2008, 09:31:03 »

Ами мисля да го пратя с куриер или по пощата с обратна разписка, надявам се да няма проблеми с получаването... но чакай първо да го купя пък ще мисля за пращането тогава pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: