Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:34:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133309 пъти)

Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: декември 27, 2008, 16:32:54 »

Съгласна съм с теб, Мариана и ти стискам палци  за новогодишен подарък good
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: декември 27, 2008, 18:17:06 »

mariana, стискам палци да получиш най-желания подарък. Благодаря ти и за подкрепата. Реших да си запиша час и ще го направя още след празниците, защото може да има нещо елементарно, което другите лекари не са открили, а това да пречи за  PREGQ, които вече толкова много искам да се появят. Още повече имам подкрепата на съпруга си независимо какво ще се случи оттук нататък. Дали ще имаме наши деца или ще си осиновим.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: декември 30, 2008, 14:09:44 »

Пак съм тук и май скоро няма да изляза sad. Преди малко се върнах от лекаря с много лоши резултати. Няколко инфекции, една торба лекарства и да се радвам, че не съм забременяла в това състояние. След курса с лекарствата отново изследвания и едва тогава можем да мислим, за махане на полипа и лекуване на шийката. Имала съм и не достатъчна овулация, която сме щели да засилим - каквото и да значи това sad. А още даже не са ми гледали тръбите...
Едно ми е чудно, как успях да ги хвана всички тези неща за една година?! Много ме е яд, че не минах по този път лятото, преди да почнем с опитите.
Хайде, успех на всички тук и дано по-скоро изчезнем от темата.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: декември 30, 2008, 14:45:35 »

Daniela,не се шашкай,на лекарите това им е работата-да плашат.Всичко това може да не е толкова страшно,само той ти го представя  така.Наскоро ходих на ехограф на гърди,лекаря,който го прави каза,че вижда едни нормални млади гърди,а гинеколожката ми предписа куп лекарства.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: декември 30, 2008, 14:55:19 »

Здравейте и от мен smile И ние сме вече от бебеправещите Wink Да си призная не съм и предполагала,че е толкова трудно....,като се сетя как сме се пазили да не стане "белята"...,а то не било толкова лесно. girl_impossible
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: декември 30, 2008, 14:57:41 »

Вече три месеца опитваме да си направим бебенце...,но засега безуспешно sad Но аз не се отчайвам...,досега не съм ходила на никакви прегледи и там подобни,но май е хубаво да се прегедам..,за мое лично успокоение  pardon
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 30, 2008, 16:14:21 »

angel4e , и аз така се успокоявам, че за това са лекарите, за да плашат smile. Ама така като минава времето и ме хваща страх.
preslava_82,  ние четири месеца пробвахме и нищо. Бях сигурна, че нищо ми няма. Отидох на преглед само за успокоение, а то какво се оказа. Не искам да те плаша, но вече всеки бих посъветвала да се прегледа преди  да започне с опитите. А сега като чета, че тези инфекции, открити по време на бременност са опасни за бебето, даже могат да доведат и до оборт, и наистина се радвам, че не е станало.
Успех!
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: декември 30, 2008, 16:45:13 »

Дани, стискам палци да се оправиш по-бързо и скоро да видиш  PREGQ
Относно прегледа, аз лично смятам, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди да се започне с бебеправенето да се иде на гинеколог и да се направи микробиология. Аз така направих и бях спокойна сама за себе си, че всичко е ОК  good
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: декември 30, 2008, 20:41:08 »

Аз по принцип ходя редовно на прегледи,но за профилактични и цито на мазка,2 пъти в годината,но по-различни изследвания не съм си правила...Знам само ,че средата във в...... ми е малко по-киселинна отколкото трябва да е...,незнам дали това оказва някакво влияние crazy
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: декември 30, 2008, 21:06:45 »

Я да нагледам какво се случва при бебеправещите.

Дани, пожелавам ти скоро проблемите ти да се решат и да ни зарадваш с  PREGQ. А те лекарите освен даизкарат ума на човек, в много случаи друго не правят.

preslava_82, добре дошла в клуба. Пожелавам ти да не се задържаш много тук и скоро да се похвалиш, че се местиш в темичката за бъдещите мами.

mariana, при теб кога да очакваме информация има ли резултат от бебеправенето този месец?
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: декември 30, 2008, 23:32:45 »

Ох danieIa   как добре те разбирам....и аз откак тръганх по прегледи имам чувството,че съм егати проблемната,а преди кой ти е мислил за такива неща :huh:Пиех си хапчетата и нямах проблеми с години,а сега когато ги спрях и решихме,че искаме бебе то не бяха кисти,не бяха възпаления....и то при такава благоверница опасана с бодита и с един постоянен партньор като мен Girl_hide girl_impossible blushАми така де......не че нещо ама понякога си мисля как е възможно разни ........ да зачеват от въздуха,че и след 100 аборта,а такива като нас все нещо да им има.Но иначе все още не съм се отчаяла и даже съм оптимист(да се чуди човек защо tease), просто  понякога разсъждавам и си се чудя като гледам колко такива момичета има около мен girl_impossible
preslava_82 добре дошла и  стискам палци да не се задържиш дълго тук *THUMBS*Иначе за лекаря незнам какво да те посъветвам....По принцип съм на мнение,че е добре поне един контролен преглед да се направи да няма наистина някоя инфекция,а за други излсдвания вече след повечко месеца неуспешни опити,защото няма смисъл от излишно напрежение :girl_wink:А Фолиева киселина пиеш ли?
Успешна 2009 г. пожелавам на всички ни тук и да се видим скоро в другата темичка give_rose
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: декември 31, 2008, 02:05:04 »

Тонита,да си призная съм 'гола и боса" по отношение на това какво е хубаво да се пие,какво да се прави и прочие.... pardon Не,не пия фолиева киселина,но съм чувала,че е хубаво да се пие...,но заадължително ли е?
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: декември 31, 2008, 08:54:21 »

Ами препоръчително е ,сега никой лекар няма да те накара насила да я пиеш,но е хубаво да започнеш да я пиеш по от рано,иначе като  PREGQ лекаря ще ти я изпие да я пиеш. Но пак казвам тя няма да ти навреди и е хубаво да се пие от началото на бебеправенето blum
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: декември 31, 2008, 10:01:31 »

tonitta , взела си ми думите от устата smile. И аз така се чудя, колко дето не искат раждат, как на някой от първия път и готово... Ама и нашето време ще дойде.
Снощо четох в зачатие, ами то половината бременни са с разни инфекции, дето са им ги открили след като са забременели?! Значи и с тях може да стане работата! Вярно не е хубаво така и за майката и се бебето sad, затова сега почвам с лековете, та да съм на чисто.
Сега ме притеснява, че трябва да изчакам още две седмици, за да почна да пия и се мажа с разните му там неща. Чудя се не може до тогава с някакви природни лекове да не почна, но в нета не намирам нищо.
preslava_82, няма да ти навреди фолиевата киселина, затова я почвай.
Хайде, момичета, дано другата година се похвалим с
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: декември 31, 2008, 10:08:22 »

preslava_82  little.miss™  е много права и лекарите казват,че е по-добре да се взима поне 3м. преди да се забременее и че когато разбереш,че си бременна вече е късно,но те пак я изписват.Това са витамини и нямат никакви странични действия-все едно да пиеш витамин С или витамин В,но има важна роля за здравия плод и особено за превенция на заболяването спина бифида(на гръбначето).По-назад сме писали много по въпроса,но и в гугъл има достатъчно статии.Изборът си е изцяло твой,а и тук има много момичета,които без да я пият си имат живи и здрави бебчета girl_wink
 danieIa   абсолютно си права и затова взех да не се шашкам толкова за всяко нещо и даже вече реших да си сменя гинеколога-то от толкоз мазане и пиене на неща не остава ред за бебеправене 8PИ да ти кажа вече не се и шашкам че съм на антибиотик,че имам болен зъб,че имам хрема...то идеално здрави хора няма-и пак забременяват :girl_wink:И най-важното-спрях да чета из нета,че е адски стресиращо,а всеки случай си е индивидуален.Аз си взех да пия тези билковите на д-р Тошков-Цистофемин и Циклонорм и ще видим....поне няма да навредят girl_wink
Успех и на теб и като свършиш с лечението кой знае-може и да помогне girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: