Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:46:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133297 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 23, 2008, 11:19:01 »

danieIa  , още една наборка, значи!  yahoo Не знам при теб, дали е така, ама определено наближаващите 30 (макар че има почти цяла година дотогава) при мен са доста плашещ фактор, все едно трябва да бързам, пфу, че тъпо, ама природата така го измислила, какво да се прави...

То да ти кажа, по-добре, че по-бързо ти пускат пълни изследвания, защото аз все на такива улучвам, дето все било рано, освен една цитонамазка, ако се сетят да пуснат и някой път ехограф, ако ме боли нещо примерно, за друго не се сещат, освен стандартния преглед и набързо те претупват.

Така че по-добре да се "прежалиш" сега, нищо, че е минало много малко време - така и така кой знае какво не губиш, поне знаеш, че се обръща внимание на проблема, какъвто всъщност май няма и дано се окаже, че няма, но какво по-хубаво от това още отсега да се увериш, че всичко е ок, за което стискам палци!  give_rose

Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 23, 2008, 12:33:08 »

Здравейте момичета, благодаря ви за подкрепата. Първо започвам с Диди - мила не съм се консултирала с лекар тук в Нова Загора, защото им нямам доверие. След това, което стана януари вече крака ми не стъпва тук с изключение при личния лекар, за да си взема направление.
Кикси, мила правили сме доста изследвания, цитонамазка и съвместимост, включително и спермограма. Лекарите казват, че всичко е наред. Единственият проблем е при мен. И той е, че дори и да има оплодена яйцеклетка тя неможа да се задържи. По тази причина пия дуфастон след доказана овулация. Обаче март правя 30 и часовника си тиктака. А това да правя с... по график е най-гадното нещо. Снощи след като разгледахме обстойно сайта на клиниката където искам да отида на преглед роведохме един дълъг разговор с Иво по въпроса и той накрая ми каза "Изслушах те много внимателно. Гледах сайт на клиника, за която ни е рано още. Сега ти ме чуй веднъж за винаги - Искам да изкарам живота си с теб независимо дали ще имаме наши деца по нормален начин, инвитро, инсеминация или ще си осиновим. Това е от мен повече да не съм чул да се говори повече по този въпрос." И аз се разплаках, защото ми идва в повече. Януари съм отново на преглед при моя лекар в Стара Загора и се надявам този път новините да са добри, но все пак май ще си запиша и час в тази клиника, за да се успокоя, може пък чудото да се случи преди датата и часа за преглед.

Благодаря ви. И се извинявам за дългия пост. Дани, пожелавам ти скоро нещата при теб да се оправят и чакам да пишеш какво е станало при лекаря.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 23, 2008, 12:41:41 »

Ето, Ренка, виждаш ли, че подкрепата на любимия човек е най-важното нещо! А като я имаш, каквото и да стане, ще е по-лесно да го преодолееш!  give_rose Само заради това, че имаш такъв злaтен човек до себе си, на който можеш да разчиташ и в добро, и в лошо, си струва да прогониш черните мисли от главата!  give_rose
« Последна редакция: декември 23, 2008, 13:51:08 от Kiksi » Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 23, 2008, 13:42:49 »

Рени Иво е дал правилния отговор на всичките ти въпроси такаче просто се борете до край good
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: декември 23, 2008, 14:02:08 »

Благодаря ви момичета, за пореден път доказахте, че сте истински приятелки. Точно такива, от който имах нужда в момента. Сега ми е малко по-леко и ще продължа да се надявам, че всичко ще е наред.  Flower Flower Flower
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: декември 23, 2008, 16:46:10 »

Ей, това с годините е най-изнервящото. До онзи ден си мислех, че съм още млада, а днес вече стара. И като имаш шанс само 12 пъти в годината, от които 2-3 пропускаш щото се налага и какво остава?!
Днес мина много добре прегледа, в понеделник пак. Докторът е супер! Направиха ми четири изследвания, в понеделник ще видим резултатите и айде другите. На абсолютно всичко ще мина. Каза ми, че всичко ми е идеално  yahoo за 13 ден от цикъла!!!
Взех да се успокоявам, че предния път се бях  Oh my ...
Мъжо и той ще ходи, но след нова година smile.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 23, 2008, 19:31:35 »

Здравейте, момичета,
Искам да ви попитам - някоя от вас имала ли бактерии стрепотококи група Б? Доста сериозно звучи, а аз май имам  cray. Предписаха ми антибиотик и свещички.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: декември 23, 2008, 21:29:56 »

момичета, след 5 месеца е сватбата ми.Понеже много се запалих по "сватбата на мечтите ми" не искам да я отлагам и реших да спра с бебеправенето до март.Надявам се сега напук на всичко да дойде и да "провали" сватбата ми.no4ko24,и при теб е същото положението.Помисли си,че не искаш да си бременна на сватбата и го "пускай да върви".Ако стане -ще сме най-щастливите жени отложили сватбата си.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 23, 2008, 21:56:16 »

чe защо ще отлагате сватбите си бе момичета какво пречи това за една сватба huhhuh.gif
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 23, 2008, 23:05:12 »

Момичета, не разбирам какво пречи една бременност на сватбата. Едното има ли връзка с другото? Решили сте да правите сватба направете я. Историята познава не една и две бременни булки, дори и тук във форума.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: декември 24, 2008, 00:19:08 »

Нещо и на мен не ми стана ясно това с отлагането на сватбите, а пък и доколкото знам на No4ko сватбата и беше септември месец. А пък и защо се налага отлагане на сватба, при положение, че е планувана, заради една бременност. Нещо не мога да схвана.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: декември 24, 2008, 09:50:46 »

Момичета,знам че си има специална тема за коледни пожелания,но тази е специална и за това искам да ви кажа ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСЛИВА НОВА ГОДИНА-Нека Коледата ви донесе много здраве и НАЙ-ЖЕЛАНИЯ ПОДАРЪК ОТ ЩЪРКЕЛА.Не губете надеждата си и вярвайте че по Коледа стават чудеса.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: декември 24, 2008, 10:45:03 »

момичета, след 5 месеца е сватбата ми.Понеже много се запалих по "сватбата на мечтите ми" не искам да я отлагам и реших да спра с бебеправенето до март.Надявам се сега напук на всичко да дойде и да "провали" сватбата ми.no4ko24,и при теб е същото положението.Помисли си,че не искаш да си бременна на сватбата и го "пускай да върви".Ако стане -ще сме най-щастливите жени отложили сватбата си.
Нещо се обърках и аз smile Как да си отложа сватбата, като вече мина?
Питам за конкретните бактерии - дали някой е имал такива и дали е нещо опасно?

Весела Коледа на всички  give_rose
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: декември 25, 2008, 00:01:51 »

В  коледната нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции искам да пожелая на всички - любов, за да изпълва  сърцата ни до края,
приятели, за да има на кой да се доверим, здраве,
за да можем да бъдем истински щастливи!                                                                                                                                               На Коледа стават чудеса!Нека си пожелаем
нещо и то ще се сбъдне.
Нека тази Коледа бъде по красива за всички,да имаме
много мир и любов в сърцата си.

момичета аз си за сега съм си в тази темичка и затовя искам да ви пожелая по едно голямо Коледно чудо на всички good good good
« Последна редакция: декември 25, 2008, 00:55:20 от radinka » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: декември 25, 2008, 22:21:26 »

Здравейте, момичета,
Искам да ви попитам - някоя от вас имала ли бактерии стрепотококи група Б? Доста сериозно звучи, а аз май имам  cray. Предписаха ми антибиотик и свещички.
Не мисля,че е страшно,единственото което мога да ти кажа е да си пиеш редовно хапчетата и със сигурност ще ги пребориш и махнеш тези батерии  Good luck
Милички пожелавам ви по едно Коледно чудо и януари ви чакам с  PREGQ
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: