Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:39:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци ще има за всички от сърце :)  (Прочетена 125054 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: ноември 19, 2008, 23:29:15 »

Ох, само аз ли не съм разбрала на кой ще подарявам  cray А уж бях една от първите вчера, които си избраха цветя и изборът беше одобрен  cray (от 2-рия път, де  blush)

Kiksi,пиши на Теди,прекалено много сме и може би без да иска те е пропуснала,или твоето послушно дете,не си е дало адреса още blum
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: ноември 19, 2008, 23:44:30 »

Наде, това и ще направя, голям съм заплес  обаче crazy, хич не се усетих, че някои момичета не са си пратили адресите, хем го прочетох,  Offtopic явно съм много изморена след 13-часа на работа днеска и само 12 часа сън за последните 2 денонощия sad

Ама нямам търпение да разбера, а пък какво ще подарявам идея си нямам  Girl_hide
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: ноември 20, 2008, 00:22:48 »

Аз вече знам на кого ще подарявам и си имам и адресчето. Много съм доволна, защото сладурката, на която ще подарявам си я харесвам от край време. Повече нищо не казвам.

Виждам че споделяте кой какво предпочита да получи, аз лично нямам претенции. Само да знаете че обожавам свещи, ароматни масла и всякакви хубаво миришещи на ябълка нещица, също и рамки за снимки, всякакви такива декоративни сандъченца, панери, възглавнички и всякакви подобни глупотийки.  tease Освен това супер много ще се изкефя ако си получа подаръка лично, кафенцето е от мен  girl_wink
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #273 -: ноември 20, 2008, 09:39:53 »

Суууупппеееееррррррррррр  danceg danceg danceg Моето цвете е написало "упътване" за подаръка и вече съм доста по-улеснена  yahoo
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: ноември 20, 2008, 09:46:44 »

Ами аз си мисля ,че всички вече си имат цветенца , според моя отчет в Excel  blush

НО , ако някой е пропуснат - да свирка  tease

Аз сега отивам да търся моето цвете дали е споделило нещичко  smile
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: ноември 20, 2008, 10:34:43 »

Еххх и аз съм изпуснала тази тема  pardon за жалост....Има ли малка вероятност и аз да се включа  blush
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: ноември 20, 2008, 10:41:26 »

fiamaa, вече всички сме си избрали. Знаем на кого ще подаряваме и кой ще ни подарява.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: ноември 20, 2008, 11:05:42 »

Е нищо...дано до година не съм толкова заспала и да не я пропусна пак тази темичка  shok .....мисля, че ще е мн весело и интересно  blum
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: ноември 20, 2008, 11:09:31 »

Пожелавам ти много емоции в следващата подобна тема. Защо не за 8-ми март например. Wink
« Последна редакция: ноември 20, 2008, 11:41:35 от reni79 » Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: ноември 20, 2008, 11:51:07 »

Аз вече съм ок, знам си цветенцето кое е  Wink  danceg , само Снежанката не си знам smile, ама май по-добре да е изненада   good
Сега ще има да умувам, ама като че ли ще се оставя на момента да реша, в смисъл като обикалям и се надявам някакво вътрешно усещане да ми подскаже като видя нещо, че това е подаръкът! smile
Така или иначе най-рано другата седмица ще имам време за обиколки по магазините, но няма и закъде да бързам - по-добре така, защото много мразя подаръци тип "отбиване на номера".

Може да е нещо дребно, да е нещо неподходящо за вкуса и нуждите на съответния човек (да не съм уцелила примерно  blush ), но като знам, че съм го избрала от сърце и съм вложила някакво старание при избора, ще се чувствам много по-добре, дори и да не съм уцелила.  good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: ноември 20, 2008, 11:53:31 »

Моето "послушно дете" гледам много е слушало тази година  winter-ski ще го зарадвам както си трябва.
Аз претенции нямам, да е от сърце и с желание  elf5

Офф - гледам всички улесняват "Снежанките" си само аз - всичко ми харесва - то си е така де.
Сега.... и аз обичам свещи и всичко ароматно и т.н..Обичам и забавни сувенири - имам място няма стршно.
Направо не ми идва на акъл какво да подскажа, защото много би ми се искало моята "Снежанка" да вземе каквото и хареса -така ще е наистина спомен - ей това ще кажа аз, пък дано да не затруднявам никой  tease
« Последна редакция: ноември 20, 2008, 12:22:21 от Вероника » Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: ноември 20, 2008, 11:56:46 »

И аз си имам цветенце и много се радвам за избора си! danceg Виждам, че всеки казва какво подаръче би му харесало. Аз честно казано нямам претенции, на всичко бих се зарадвала. На абсолютно всичко. Но за улеснение на моята "Снежанка" ще кажа че много обичам  статуйки, ароматни свещи и всякакви такива декоративни нещица, които можеш да си сложиш някъде вкъщи и да им се наслаждаваш. smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: ноември 20, 2008, 12:08:45 »

Въпреки че моята Снежанка ме познава доста добре нека да кажа и аз.Обожавам свещи в лилаво светло зелено оранжево жълто и обожавам свещници.Не харесвам малко сувенирчета защото не мога да им намирам място.Иначе ще се зарадвам на всичко.Обожавам Коледа и всичко свързано с нея.Харесвам изчистени и стилни неща независимо какви са.

Моето цветенце обаче много оскъдна информация е дала.но мисля че ще и намеря нещо красиво което да и допадне.Ще гледам да избера по навреме подарък че не се знае Декември как ще е на работа и колко време ще има.Затова и подаръка на милото съм го избрала и поръчала отсега за да не остане без подарък.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: ноември 20, 2008, 12:18:14 »

И аз като Гуци обичам свещи и свещници в зелено, кафяво и лилаво.Не обичам малките джунджорийки и висящите неща(но пък котката ги обича Wink ) Обичам Коледните подаръци, обичам, готините рамки за снимки, хубави книги, рисунки, вази.Стилни неща без много джувки по тях ми харесват.Не обичам силните цветова, а по -пастелните.Дано съм полезна, а не хвърля в смут народа smile
Моето цвете и аз не знам какво харесва, но се надявам каквото и да изпратя да и хареса .
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #284 -: ноември 20, 2008, 12:21:43 »

Гледах, аз гледах за моето цвете във форума-никакъв жокер не откривам. По постовете не се разбира какво харесва и какво не. Изчетох й "Горещия стол" - нищо  sad

Има още време следя тук дали ще си каже какво харесва...

Хайде, момичета, споделяйте !!!
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: