Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:36:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци ще има за всички от сърце :)  (Прочетена 125145 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #210 -: ноември 19, 2008, 13:58:34 »

Да.... Подкрепям с две ръце Ванили за почерпката на Теди. Аз и за Данитка искам да ви предложа нещо, което се сетих оня ден, ама незнам има ли желаещи... Ако да - на лични, по познатата система.

Селвет, ще се разберем ние с теб!

Аз например обичам някакви миниатюрни, малки неща в кутийки. Дребосъчни такива. Каквито и да било. Малки картички, малки кутийки, малки предметчета... и не се кефя на стандартни сувенири. Много се умилявам. За съжаление, и аз подарявам такива, защото просто ми харесват. Тъй че хайде, момичета, давайте и вие, за да не получите някоя миниатюра от тая Деница blum

Аз също дадох служебния, тук съм винаги, по всяко време smile

П.П. Ако всеки се навие да каже тук какво харесва и какво не, знаейки, че този, който ще му подарява чете - пак ще има изненада без да се разкриваме. Аз затова мълча и чакам другите да кажат предпочитанията си.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 19, 2008, 13:59:29 »

Ами аз нямам нито мейл, нито ЛС, защо така Теди ме е пропуснала
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: ноември 19, 2008, 14:06:13 »

Аз пък се разтърсих по форума и темите да видя моето послушно коледно момиче какво харесва и мисля, че съм на път да измисля нещо!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: ноември 19, 2008, 14:15:28 »

Aз съм по скоро за това всеки да си каже кой на кого ще подарява, аз също мисля че ще ми е трудно с пратката ако не се разберем предварително. На лекции съм, ама не всеки ден, понякога съм до обед, а понякога следобед.......  crazy вярно че се разбрахме да е изненада...ама....незнам вие как мислите  pleasantry Или пък само този на който аз съм се паднала, да си ми пише на лични да се доразберем, щот наистина няма как да стане. Мога да му дам и адреса на майка ми и баща ми, ако някой от си е вкъщи .... да определено, ако Теди няма нищо против нека този на когото съм се паднала да ми пише на лични  pardon
А Наде ако си организираме една форумска среща, това че снежанката ти е от Враца, няма да я спре да отиде, поне един път ще ви видя та ако ще война да е  tease Ама Мили е права че сте стане объркване, щот някой от срещата ще са без подаръци, други ще са изпратили, трети получили, четвърти ще носят, но обекта им няма да е на срещата и става каша crazy
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: ноември 19, 2008, 14:19:26 »

Ако се каже няма да е изненада!!! sad А нали тива е целта!!! good

Който иска да си пише на ЛС с човека на когото ще подарява!!! Wink

Аз бих се зарадвала на (коледна) плюшена играчка girl_in_love , хубава ваза... нещо такова! Wink

А нали остава да е до 20 лв. подаръка + таксата за куриер или поща...

« Последна редакция: ноември 19, 2008, 14:28:19 от Bulechka™ » Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: ноември 19, 2008, 14:22:07 »

Bulechka е права! good  Нали целта е да е изнанада! pardon
Всеки може да си пише какви подаръци предпочита, а този който трябва да му подарява сам ще си прочете в темата и ще избере подарък в този дух

Теди и аз ще ти пусна служебен адрес, ако не те затруднявам!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: ноември 19, 2008, 14:27:30 »

ОК, аз предпочитам да не е изненада, но да е сигурно че ще го получа, изненанда или не - за мен по-важен е жеста и все пак ако "снежанката ми" държи да остане инкогнито ... да и кажа че предпочитам подаръци с Коледен дух, нещо за дома, нещо което ми би създало уют и празнично настроение и за разлика от Деничка харесвам по-големите подаръци /специално на тема Коледа иначе и други харесвам/  girl_wink
« Последна редакция: ноември 19, 2008, 14:35:51 от Gergancheto » Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: ноември 19, 2008, 14:29:25 »

Като сте казали, всеки да казва....
Дано не затруднявам човека, на когото съм се паднала, но аз не съм фен на прахосъбиращите сувенири и истината е,че просто няма къде да ги държа в къщи. Може би предпочитам практични и използваеми сувенири.  tease Ама го казах и аз  blum
Аз нямам нищо против, ако този на когото съм се паднала държи да се договорим нещо, може да пише на лични. Харесва ми да е изненада, но не искам да затруднявам никого.  girl_wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #218 -: ноември 19, 2008, 14:32:10 »

Ади, ади, казвайте какво обичате, мацки! И на вас ще ви е полезно да си систематизирате идейките smile

Герганче, ама и ти си една сладка коледна снежинка!  girl_wink
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: ноември 19, 2008, 14:38:56 »

Аз искам да питам Теди дали ми е получила цветето,защото не мога да разбера дали съм в играта huhhuh.gif
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: ноември 19, 2008, 14:40:55 »

И аз съм от тези, които предпочитат изненада да си остане кой на кого! Но всеки си решава сам за себе си! А и сега като дадох служебния адрес ще си получа подаръка!
Аз също не харесвам сувенири, както и плющени играчки, но пък всичко останало много би ме зарадвало!
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 19, 2008, 14:46:49 »

Сега и аз получих от Теди кой ми се е паднал, голям късмет, човека с който най-много си комуникирам във форума Bravo
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 19, 2008, 14:49:54 »

Наде айде дай ми жокер какво харесваш crazy
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #223 -: ноември 19, 2008, 14:50:45 »

Имам едно предложение  blush - понеже ми е любопитно какво ще си подаряваме, хайде по коледно време някъде (за да може вече всеки да си е получил подаръка и да не развалим изненадата), тук да си споделим кой какво и от кого е получил. Е, разбира се който иска  pardon
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: ноември 19, 2008, 14:58:20 »

Ок, Слънце, няма проблеми и на мен ще ми е интересно да видя вие какво сте получили!! Само ще се радберем когато вече всички са си получили подаръците! Аз мисля да пращам към 10.12!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: