Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:04:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци ще има за всички от сърце :)  (Прочетена 125193 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: ноември 13, 2008, 10:40:13 »

А защо не се запишем до срещата и там като сме много хора един да изтегли жребия и после ще напишем във форума good и без това около 20-ти вече трябва да е приключило ,за да има време да ги изпратим за тези в чужбина good иначе и мен ме мързи да мисля цвете с каквото ме напишете с това-роза, орхидея,знам как ще се кръстя-ама айде и някой друг така да се кръсти-подсказвам едно магарешко girl_wink sarcastic sarcastic sarcastic
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 13, 2008, 10:44:57 »

Теди и аз изпратих цвете!! На мен с цветята идеята ми харесва!! Нямам търпение вече да знам на кой ще подарявам!! heart
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: ноември 13, 2008, 10:46:38 »

Стига сме го умували  smile- с цветя да бъде, на който му е трудно може да сложим  20 свободни цветя и да си избирате  danceg
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 13, 2008, 10:48:22 »

Магарешки бодил е свободно Girl_hide flood flood flood flood
« Последна редакция: ноември 13, 2008, 11:22:31 от малката госпожица™ » Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 13, 2008, 11:23:10 »

до 17.11.2008 год. всички които искат да се включат могат да изпратят цвете  girl_wink

до 21.11.2008 год. ще се разпределят цветята  girl_wink

И после всеки решава как да изпрати подаръка  Wink

Наде , включваш ли се или не  blush
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: ноември 13, 2008, 11:25:50 »

Теди, дай да предложим някаква сума, или дайте анкета да сложим примерно :
Каква сума да са подаръсите?
а) 10 лв
б) 20 лв
В)повече

можеш ли да се върнеш в 1*вия пост да го редактираш и да сложип анкета, така всички ще решим, без спорове....
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: ноември 13, 2008, 11:27:28 »

Е как да не се включвам ,бе beating с магарешки бодил ,хем ти писах и ми отговори,нещо слаба организация beating beating beating включена ли съм или не tease,че аз си агитирам за цветето,а накрая да не остана без човек за подарък blum blum blum
момичета 'магарешки бодил не е заето още blum'  blum blum blum blum търси си другарче pleasantry pleasantry pleasantryСъгласна съм с условията good нямам претенции за парите смятам,че е добре между 10 и 20лв.<ама с пощенските или без,не че за мен е проблем,ама все пак ще е хубаво да се уточни>
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 13, 2008, 11:31:30 »

Теди, дай да предложим някаква сума, или дайте анкета да сложим примерно :
Каква сума да са подаръсите?
а) 10 лв
б) 20 лв
В)повече

можеш ли да се върнеш в 1*вия пост да го редактираш и да сложип анкета, така всички ще решим, без спорове....

Немога да сложа анкета  blush

Наде питам  , защото немога да разбера писанията ти за свободното цвете , което си избрала  girl_impossible

Всеки човек избира по 1 цвете , и след това , като всички си изберат цвете ги казвам и си избираш от казаните , и ти се пада човека който го е казал. Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: ноември 13, 2008, 11:33:39 »

Теди, ами ако някой вече го е избрал, пак така ще ни съобщаваш както сега със заетите цветя, така ли??
А за подаръците и аз мисля, че до 20 лв е ок!!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: ноември 13, 2008, 11:35:36 »

И за съм съгласна за до 20 лв.
Ама идеята с анкетат сега като се замисля не става, че то така може да гласува всеки, който дори няма да е с име на цвете - хихихи и тогавва  beating beating beating
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 13, 2008, 11:38:17 »

Хич не го схванах това с цветята tease аз разбрах следното :
Х казва роза,и У казва роза-> Х и У си разменят подаръци,не е ли така crazy
Аз хем казвам веднъж и после пак ли казвам пак цвете sad нещо не схващам,ама карай -магарешки бодил съм за сега и май не търся другарче,по правилата tease абстрахирайте се от факта,че вече знаете кой е магарешкият бодил blum
А после ако аз искам роза и Мили иска роза,какво правим  blum едната се отказва ли? или сега още трябва да си изберем цвете за подарък blum я малко ми разяснете.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 13, 2008, 11:43:50 »

Наде избираш си цвете! Казваш го на Теди така, че другите да не знаят. Всички ние също си избираме цвете и така всеки човек отговаря на дадено цвете. После Теди обявява списъка с цветята като ние не знаем кое цвете на кой човек отговаря и всяка от нас си избира. Например аз избирам лилиум и трябва да подарявам подарък на форумката, която предварително си е заявила, че е лилиум. Аз примерно съм заявила до 17 ноември роза и някой, който си е избрал  роза трябва да ми подарява на мен. Схвана ли?
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #57 -: ноември 13, 2008, 11:44:07 »

Наде, мисля, че грешно си разбрала. И аз затова ти се чудя защо си казваш цветето?! Аз поне доколкото разбрах, всеки си избира цвете като останалите не знаят кой стои зад пределено цвете. На съответния ден, всеки си избира някакво цвете различно от неговото и тогава разбира кой е човекът, на когото ще подарява подарък.
Дано и аз да не съм в грешка  blush
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 13, 2008, 11:46:33 »

:postman:Относно картичките<че видях,че и темата е за това>,всеки който иска с мен да си разменя картичка-да ми прати адреса и имената си на ЛС.
Предлагам така да процедираме,ако сте съгласни да си пращаме картички,отделно от подаръците,който желае се записва в темата и праща ЛС на желаещите мацки tease
Захи,всичко добре,ама ако аз и ти изберем едно цвете-какво става? Коя се отказва? Ето това не разбрах,и затова реших че всеки си казва цвете и който каже същото-подарява на другарчето по цвете,ама щом не трябва да се знаем,ще измисля друго цвете и ще го кажа pleasantry
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 13, 2008, 11:47:31 »

И аз се включвам, дано не ми се повтаря пак цветето, че изведнъж всички имена ми се загубиха smile.
Ама какво ще стане ако няколко човека искат после да подаряват на едно и също цвете? Който изпревари ли?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: