Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:35:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци ще има за всички от сърце :)  (Прочетена 124976 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: ноември 21, 2008, 20:34:48 »

Булшенството хора, всъшност всички които са коментирали въпроса с парите писаха че са съгласни подаръци за 20 лв да се разменят  smile
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: ноември 21, 2008, 21:22:19 »

Аз нямам намерение ама хич на пращам ноември, след 12 се прибирам и то 1-вата ми спирка така или иначе е София така че аз лично ще занеса подаръка си  good
Ами като си в София, може да се организираме и да се съберем няколко момичета за по кафе   blum

good на същото мнение съм около 10-15 ще го пратя с куриер tease
И аз си мисля подаръка да го пращам към 10-15 декември
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: ноември 21, 2008, 21:33:15 »

Ами като си в София, може да се организираме и да се съберем няколко момичета за по кафе   blum
Аз това си го мислия отдавна ама си трая, че август много се каних пък тя каква стана.
Живот и здраве да влезе декември месец , може да си спретнем коледна срещичка  yahoo Santa2
Вие можете де  tease
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: ноември 21, 2008, 22:24:24 »

Аз също съм се разбрала с моето послушно цветенце да пратя подаръка към 15-ти, че иначе горкото ще се поболее, ако не го получи blum Wink blum.

Аз съм уговорила вече и куриера и ми казаха, че дори да е чупливо няма да има пролеми, защото ще му сложат стикер. Пък и нали съм им ВИП клиент няма да има проблеми
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: ноември 21, 2008, 22:57:43 »

Reni а ти вече купи ли подарък на "детето си"  pleasantry
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: ноември 22, 2008, 00:20:08 »

Ами, все още се оглеждам. Нали трябва да е най-хубавия подарък.Все пак детето ми е едно от най-послушните. Не мога да купя първия, който видя.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: ноември 22, 2008, 10:40:00 »

Моето цвете хич не пише.Аз вече поразгледах и харесах някой неща ама се чудя.Ще огледам още да видя.Прочетох и горещия стол и и разгледах галерията.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: ноември 22, 2008, 15:25:48 »

На моята снежанка, ако още не ми е избрала коледен подарък, мога да кажа че освен всичко с коледен дух, много харесвам сребърни обеци, и всичките са ми между 10 и 20 лева, обичам всякакви дълги, къси, кръгли, малки, големи, халки, висулки и т.н. т.н ....Още един жокер...простоооо Моята снежанка няма да има никакви пробеми с толкова помощ от моя страна.....свещници също обичам, но по големи, по масивни, вази.... общо взето май всичко обичам  pleasantry
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: ноември 22, 2008, 15:38:58 »

Момичета, прави са хората като поливат вода и ти пожелавам по вода да ти върви. В Нова Загора вали стархотен дъжд, но въпреки това днес пообиколих по магазините и намерих част от подаръка за моето дете. Надявам се да му донесе много коледно настроение. Сега ще попрочета още малко от постовете му, за да измисля останалата част.

на моето цвете, ако все още се чуди за подаръка ми ще му кажа, че много обичам малки фигурки от стъкло. Имам цяла витрина от тях. Освен това много обичам и плюшени играчки, кукли, суверини и всичко от този род.
« Последна редакция: ноември 22, 2008, 16:43:15 от reni79 » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: ноември 22, 2008, 18:30:22 »

Подаръка и аз мисля да го пратя след средата на Декември.Все пак е за Коледа *THUMBS*Имайки в предвид че "детето"ми е в София и мисля куриер да ползвам,шредполагам,че ще стане за ден-два най-много.А и чакам да видя как ще се развият нещата при нея,че е малко сложна работата blum
За парите-до 20лв се коментираше по-назад в темата и аз мислех,че е решено.Честно казано за мен няма значение и за левче да е подаръка щом е от сърце и ще ми напомня за форумката която ми го е пратила.
За улеснение-нямам претенции за нищо.каквото такова все ще му се радвам нали е подарък heart
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: ноември 22, 2008, 19:53:29 »

yahoo yahoo yahoo аз вече сън готова с подаръка  danceg danceg
След дълъг размисъл и търсене днес най-накрая намерих подаръка,който се надявам, моето послушно дете, да хареса heart heart heart
Мисля да го изпратя към 1-2 декември,за да няма проблеми и да пристигне подаръка за Коледа (че имам горчив опит).Може да е малко по-рано,но така ще сложа начало на Коледните подаръци за моето дете,които ще получи тази Коледа give_rose
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: ноември 22, 2008, 21:06:44 »

А аз нямам никаква идея какво да купя  crazy. Пък и още не съм тръгнала да търся. Много искам да й хареса!
И аз нямам претенции, поне не големи, само да кажа, че нямам място за сувенири, вази и плюшени играчки smile.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #342 -: ноември 22, 2008, 21:17:58 »

Аз имах една идея, която по мой личен вкус е много добра, но не знам защо реших, че няма да й хареса и се разколебах... Може би защото не е на коледна тематика. Много ми е трудно, а и тя не ми дава много насоки  sad
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: ноември 22, 2008, 21:58:24 »

Аз също имам идея вече за подарък, само трябва да пообиколя и да намеря подходящото нещо.Не е коледно, не е прахосъбиращо и като цяло смятам, че ще влезе в употреба.
Обаче няма да си кажа нищичко за това, какво мен би ме изкефило  diablo diablo diablo diablo diablo
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: ноември 22, 2008, 22:06:02 »

И аз да кажа, че вече съм намислила какво да взема.
Иначе за мен няма значение какъв ще ми бъде подаръка - по принцип се радвам на всичко, тъй като за мен е по-важен жеста и спомена, който ще ми остане!
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: