Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:09:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: бижутерии в Бургас :)  (Прочетена 76436 пъти)

♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 09, 2008, 10:57:44 »

аз годежния си го носих на дясната ръка, понеже годината е такава моят пръстен беше сребърен, а и няма как сега при наличие на златна халка да го нося и него, прибрала съм си го.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #76 -: декември 09, 2008, 11:30:45 »

И аз не го нося вече. Той е от бяло злато, както халките ни и е доста фин, но не знам по каква причина като сложих халката го свалих. Сигурно, защото не обичам много бижута (което е странно, защото преди обичах  crazy май съм на периоди)  pardon

ПП. Иначе халката си я нося на лявата ръка (както съм казвала вече в трета тема), защото мъжът ми е католик. Той пък си я носи на средния пръст, защото му е прекалено голяма. Искахме да я стесним, но майка му каза, че така е добре, защото и без това след време ще надебелее, и ще си му стане точно. Та сега го чакаме да надебелява  funnytooth
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 09, 2008, 15:07:53 »

Това наистина е интересно!   danceg Колко е хубаво да те чакат да надебелееш, завиждам му!:)
Относно носенето на пръстените, аз моя годежен пръстен го нося на лявата ръка още от първия момент и мисля, че така ще остане.Полсе ще сложа халката на дясната си ръка, ама знам ли какво ще реша след време. tease  yahoo  Wink
Виждала съм и момичета, които добавят халката на безименния пръст на дясната ръка и носят двата пръстена един пред друг. pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 09, 2008, 15:17:02 »

Момичета халките на вашите мъже колко мм са широки?

И на двама ни халките са с ширина 7 мм

Аз годежният пръстен го нося под халката на дясната ръка, а на лявата ръка нося пръстена, който мъжът ми подари за раждането на сина ни - ето така:

* untitled.JPG (34.03 KB, 641x427 - видяно 296 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #79 -: декември 09, 2008, 15:19:03 »

Нашите и двете са 4, но мъжът ми има мнооого малки пръсти и по-голяма би "завзела" цялата му ръка  pardon
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 09, 2008, 15:23:59 »

При нас мойта е 4, а на мъжа 6 и мисля, че са достатъчни.На мен пръстите са ми тънки, а и аз не обичам дебели пръстени, а пък мъжа като мери си хареса тази ширина и тя беше  pardon
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 09, 2008, 15:26:07 »

Нашите халки са с ширина 8мм.Халката и годежният пръстен ги нося на безименния пръст на дясната ръка.И мъжа ми носи халката на средният пръст защото изведнъж се оказа големичка . И аз като  inaxastra чакам да напълнее мъжа ми че да му стане пръстена. laugh
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 14, 2008, 14:10:12 »

inaxastra,katya_79 ,как го постигате това?
Имам впредвид,не се ли дразните,че мъжете ви не си носят халките на правилния пръст? crazy
Аз лично много държах на това,затова не се успокоих,докато не го преправихме! girl_impossible
Може би е въпрос на гледнА точка! pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #83 -: декември 14, 2008, 16:32:28 »

Изобщо не съм се сетила, че това може ... да ме дразни  crazy И през ум не ми е минало. Ти от каква гледна точка си била смутена ?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 14, 2008, 21:59:18 »

Аз пък чак сега разбрах че годежнят се носи на дясната ръка до сватбата.
Аз го слогих на тази ръка защото ми е голям на лявата (нещо май двете ми страни не са много съизмерни) pardon.
И сега се чудя какво ще правя като трябва да слагам на тази ръка халката. Голямо мислене ще пада... crazy
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 14, 2008, 22:05:03 »

... И сега се чудя какво ще правя като трябва да слагам на тази ръка халката. Голямо мислене ще пада... crazy

Аз си нося годежния пръстен под халката!! В по-преден пост (номер 77) съм показала снимка! Wink
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 14, 2008, 22:18:21 »

И аз го мислих това решение с двата пръстена на една ръка, но нещо като пробвах и никак не ми хареса как седи.  NO

Просто моделът на годежния ми не си пасва с втори пръстен. Май май ще нося халката на дясната ръка - какво пък от това.

Аз даже не мога да обясня защо в Българя ги носим на лявата ръка, за разлика от католиците, които както отбеляза inaxastra ги носят на лявата. huhhuh.gif Има ли логично обяснение? (извинявайте ако темата е била коментирана предварително...)
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 14, 2008, 22:27:58 »

minalina, по някакви принципи и правила, които май никой не знае кога са се появили, в България халките се носят на дясната ръка. Това обаче в никакъв случай не е задължително. Аз лично моята в началото я носех на лявата, защото нещо се бяха подули пръстите ми. И дори в гражданското си ги сложихме на лявата. После обаче всичко си дойде ня мястото и сега халка и годежен са на дясната ръка. Както ти си го усещаш, така го направи. Не се съобразявай с това, което ще чуеш от близки и непознати. Ти си реши...  smile
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 15, 2008, 10:49:49 »

аз годежния си го носих на дясната ръка, понеже годината е такава моят пръстен беше сребърен, а и няма как сега при наличие на златна халка да го нося и него, прибрала съм си го.
Ето как изглеждат и халките ни.

* 13-pokani-prasteni.jpg (17.82 KB, 383x326 - видяно 2831 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #89 -: декември 15, 2008, 10:56:28 »

sisitka, ей това са истински халки  good judges good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: